Klienci bardzo często chwalą niezwykle szybką realizację zamówień i błyskawiczne dostarczanie przesyłek. Pakowanie przesyłek jest oceniane bardzo wysoko – klienci podkreślają solidność i staranność zabezpieczenia ceramiki. Klienci są zachwyceni jakością porcelany, jej wyglądem i wykończeniem oraz materiałami użytymi do produkcji. Obsługa jest opisywana jako niezwykle miła, profesjonalna, pomocna i zaangażowana w rozwiązywanie problemów klientów. Kontakt ze sklepem oceniany jest jako łatwy, szybki i sprawny, co usprawnia cały proces zakupowy. Klienci często podkreślają korzystne ceny oferowanych produktów w porównaniu do konkurencji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieporcelanabydgoszcz.pl
Wspaniale zakupy. Przesylka dotarla do mnie nastepnego dnia. Dziekuje I polecam serdecznie👍
bardzo ładny komplet polecam
Bolesławiec, nic dodać nic ująć. Paczka dobrze spakowana.
Szybka wysyłka dobrze zabezpieczona polecam
Zakupy on-line
Polecam zakupy. Bardzo pomocna obsługa
Bardzo ładne i zgrabne filiżanki.
Wszystko super
Bardzo dobry kontakt, przesyłka super zabezpieczona, porcelana piękna :)
Dałabym wiecej gwiazdek niż 5 !🙂 za szybkość realizacji zamówienia i solidność opakowania, doskonaly kontakt ze sklepem i przemiła obsluga, w sumie kupilam 7 filiżanek i są zachwycające
Wszystko mi sie podobało. I jakość porcelany i szybkość wysyłki.
Cudna porcelana
Niesamowicie zadowolona klientka to ja
Świetna, troszcząca się o zadowolenie klienta, kulturalna obsługa, paczka na czas, doskonale zapakowana, a na dodatek w środku śliczności!
Gorąco polecam👍