mieta.eu

Opinie (446) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (446)

mieta.eu

Opinie (446) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (446)

Opinie na temat mieta.eu są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wyjątkową wygodę butów oraz funkcjonalność torebek, co jest jednym z głównych powodów zadowolenia z zakupu. Jakość wykonania produktów jest oceniana bardzo wysoko przez klientów, chwalą oni trwałość, solidność materiałów oraz staranność szycia. Produkty, zarówno buty jak i torebki, są określane jako bardzo estetyczne, oryginalne i przyciągające uwagę, co jest istotnym atutem dla klientów. Szybka realizacja zamówień i ekspresowa dostawa są często chwalone jako mocne strony obsługi sklepu. Klienci doceniają profesjonalne i pomocne podejście obsługi, która jest oceniana jako sympatyczna i kompetentna. Kolory produktów są często chwalone za zgodność ze zdjęciami i żywość, choć w pojedynczych przypadkach pojawiają się rozbieżności.

Opinie nt. sklepu mieta.eu

Mega te buty! Wygląd wystrzałowy, wygoda maksymalna, jakość materiałów i wykonanie - brak górnej skali oceny! Do tej pory kupowałam tylko torebki, teraz popłynę na butach z Mięty! :D
Cudowne 🤩 wspaniałe, super jakość wykonania i niezwykły wzór ❤️ życzę rozpowszechnienia na całym świecie jak wcześniej Adidas, który już się znudził, mnie osobiście rozczarował. Teraz czas na MIĘTE na świecie
Nic ująć nic dodać. Klasa sama w sobie. To już trzecia torebka zakupiona przeze mnie z serii małej torebki Double Bag. Ten model szczególnie przypadł mi do gustu, jest mała zgrabna a jednocześnie pomieści wszystko co jest potrzebne.
Torebka jest absolutnie fantastyczna ❤️ bardzo żałuję, że nie ma już w moim rozmiarze sneakersów bo nawet bym się nie zastanawiała 🤗
Piękne buty, wygodne, wydaje się że bardzo porządnie zrobione (mam je dopiero niespełna tydzień, stąd też "wydaje się").Błyskawiczna przesyłka, dobrze zapakowana. Wszystko w jak najlepszym porządku.

Konfetti buty

Kupiłam drugą parę butów od Was, tym razem konfetti- są piękne, idealnie wykonane, kolory żywe jak na zdjęciach, bardzo dobrej jakości materiały i co najważniejsze (ponieważ kupione bez mierzenia) MEGA wygodne, niezwykle komfortowe.

Buty i torebka Mięta

Buty bardzo dobrej jakości i o niezawodnym design☺️ Bardzo wygodna skóra, elastyczna podeszwa i staranne wykonanie - całość oceniam na 6+ Torebka również pięknie i starannie uszyta! Niepowtarzalna. Długość paska idealna zarówno na ramię jak i po skosie. Serdecznie polecam 👍

Wymiana

Mam prośbę, czy istnieje możliwość wymiany zakupionego obuwiana większy rozmiar? Problem jednak jest taki, że wyrzuciłam kartony zanim przymierzyłam.

Tylko Mięta 💜

Miętę znam już od kilku dobrych lat,to sprawdzona przeze mnie firma,mam już kilka torebek 😊 Zamówiłam kolejną torbę Vegan,bo poprzednia po 3 latach intensywnego używania po prostu delikatnie utraciła swoją atrakcyjność (to materiał,nie skóra 😉) Państwa pomysły elektryzują z każdą nowa kolekcją 🤩
Torebka przepiękna, skóra miękka, wykonanie profesjonalne. Jedna maleńka uwaga, kieszonka na telefon w środku jest dosłownie o pół centymetra za mała - iphone 17 pro max się nie mieści. 🙈😩

Authentic design, great quality

Beautiful bags, user-friendly website, and a very fast delivery. One thing that I would appreciate- if instructions about how to take care of the bag are also translated in English. :)
Estetyka wyrobów! Buty są obłędne! <3 A wysyłka ekspresowa. Bardzo polecam!
bardzo dobra jakość butów , wyjątkowo wygodne - mam szeroką stopę oraz wysokie podbicie
Zdecydowanie polecam. Buty wygodne, kolor adekwatny do koloru na zdjęciu. Rozmiarówka normalna. Noszę 36, kupiłam 36 i pasuje 🙂

Nerka

Dostawa ekspresowa, pięknie opakowana przesyłka. Nerka bardzo ładna, zgodna z opisem.
Witam produkty Mięty zachwyciły mnie od pierwszego założenia butów wygodne dla naszych nóg które nas noszo cały dzien.Torebki so świetne piękne i zwracajo na siebie uwagę.Firma solidna produkty pięknie zapakowane Polecam z całego serca .Pozdrawiam cało załogę Mięty😃🍀

wszystko

szybka wysyłka, pięknie zapakowane obuwie, a przede wszystkim przepiękne buty i kosmetyczki ze skóry (z połyskiem jak lubię)

Sneakersy piekne!

Sneakersy piekne. Dobrze wykonane i z dobrej jakości skory.
Wszystko z zakupami poszło dobrze, testuję.
Jestem bardzo zadowolona z produktu i szybkiej dostawy.