Ważny od: 30 cze 2025Ważny
Klienci bardzo wysoko oceniają jakość wykonania produktów oraz użytych materiałów. Wygląd produktów, ich oryginalność i estetyka są często chwalone przez klientów. Wygoda użytkowania zarówno butów, jak i akcesoriów jest bardzo często podkreślana. Dostawa oceniana jest jako bardzo szybka, sprawna i bezproblemowa. Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, uprzejma i pomocna. Klienci doceniają niepowtarzalny, oryginalny charakter produktów. Klienci zwracają uwagę na staranne i bezpieczne opakowanie przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemieta.eu
Oryginalny wygląd, pięknie wykonana
Jestem pod wrażeniem szybkości zrealizowania zamówienia :)
Mega te buty! Wygląd wystrzałowy, wygoda maksymalna, jakość materiałów i wykonanie - brak górnej skali oceny! Do tej pory kupowałam tylko torebki, teraz popłynę na butach z Mięty! :D
Wszystko przebiegło bez komplikacji, nerka bardzo ładnie się prezentuje.
Świetne wyczucie stylu, kolorystyka, jakość materialow i solidne wykonanie
Torebka jest piękna i była bardzo ładnie zapakowana
Różowo-zielone baleriny
Buty kupiłam w przedsprzedaży i wysyłka była błyskawiczna! Samo obuwie jest wykonane bardzo starannie i jest wygodne, zgodne z rozmiarówką na stronie. Polecam!
Jeśli chodzi o dostawę-wszystko super ! A jeśli o nerkę -mógłby być dłuższy zamek(przy końcu),ale materiały i wzór jak zawsze … cudne 😁
Wysoka jakość!
Jak zwykle piękny produkt - tym razem nerka!
Niesamowite połączenie faktur, kolorów, torebka przyciąga spojrzenia :)
Jest pojemna, lekka, praktyczna i piękna !
Piękna skórka i piękne wykonanie
To moja kolejna mięta, przepiękna i świetnej jakości 😍
Jakość na czas
Zamówiony towar odpowiada ofercie, zarówno wizualnie jak i w parametrach. Jakość skór na najwyższym poziomie. Dostawa na czas.
Jest OK.
jakość produktu i szybkość wysłania -- rewelacja!
Wygląd torebki, szybka dostawa
Szybkość dostawy, opakowanie, piękne wykonanie, dziękuję 🙂
- +48533537273
- www.mieta.eu