Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, chwaląc staranne wykonanie oraz trwałość materiałów. Wygląd produktów, oryginalność oraz unikalne wzory i kolory są często wymieniane jako atuty. Wygoda użytkowania butów i torebek zarówno pod względem komfortu, jak i funkcjonalności zyskuje uznanie kupujących. Szybka i sprawna dostawa oraz dobre zabezpieczenie przesyłek są dodatkowymi zaletami. Obsługa klienta postrzegana jest jako profesjonalna, pomocna i miła. Sporadycznie pojawiają się sugestie dotyczące poprawy komunikacji ze strony obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemieta.eu
Niesamowite połączenie faktur, kolorów, torebka przyciąga spojrzenia :)
Jest pojemna, lekka, praktyczna i piękna !
Jakość na czas
Zamówiony towar odpowiada ofercie, zarówno wizualnie jak i w parametrach. Jakość skór na najwyższym poziomie. Dostawa na czas.
Szybkość dostawy, opakowanie, piękne wykonanie, dziękuję 🙂
Bardzo szybka dostawa. Tylko za dużo maili pozakupowych…
Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie ☺️
Cudowne 🤩 wspaniałe, super jakość wykonania i niezwykły wzór ❤️ życzę rozpowszechnienia na całym świecie jak wcześniej Adidas, który już się znudził, mnie osobiście rozczarował. Teraz czas na MIĘTE na świecie
Buty i torebka mega ! Każdy zwraca uwagę . To nie pierwszy i na pewno nie ostatni mój zakup na Mięta ! Polecam!
Nic ująć nic dodać. Klasa sama w sobie. To już trzecia torebka zakupiona przeze mnie z serii małej torebki Double Bag. Ten model szczególnie przypadł mi do gustu, jest mała zgrabna a jednocześnie pomieści wszystko co jest potrzebne.
Torebka jest absolutnie fantastyczna ❤️ bardzo żałuję, że nie ma już w moim rozmiarze sneakersów bo nawet bym się nie zastanawiała 🤗
Cudowna jakosc i wygoda
Cudowne buty, jakosc, kroj, material. Bardzo wygodne. Goraco polecam
Bardzo ładna torebka, świetna jakość. Jedyne czego mi brakuje to kieszeni na tylnej stronie torebki
Dziękuję bardzo za szybką realizację i perfekcyjne wykonanie🙂
Piękne buty, wygodne, wydaje się że bardzo porządnie zrobione (mam je dopiero niespełna tydzień, stąd też "wydaje się").Błyskawiczna przesyłka, dobrze zapakowana. Wszystko w jak najlepszym porządku.
wszystko git
Dobry kontakt, szybka wysyłka a produkty świetne
Konfetti buty
Kupiłam drugą parę butów od Was, tym razem konfetti- są piękne, idealnie wykonane, kolory żywe jak na zdjęciach, bardzo dobrej jakości materiały i co najważniejsze (ponieważ kupione bez mierzenia) MEGA wygodne, niezwykle komfortowe.
Buty są bardzo ładne i wyjątkowo zrobionw
Wspaniała, jak zawsze idealnie odszyta, piękna, duża miętówka, już moja… piąta? :-) kocham :)
Botki są fantastyczne🤗 od razu podbiły moje serce ♥️ do kompletu mam torebkę - jestem zachwycona 🤗
Buty piękne kolorystycznie. Super, mam nadzieję ,że sprawdzą się w chodzeniu.
Buty i torebka Mięta
Buty bardzo dobrej jakości i o niezawodnym design☺️ Bardzo wygodna skóra, elastyczna podeszwa i staranne wykonanie - całość oceniam na 6+
Torebka również pięknie i starannie uszyta! Niepowtarzalna. Długość paska idealna zarówno na ramię jak i po skosie. Serdecznie polecam 👍