Opinie na temat Sklep cukierniczy elhandel.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową wysyłkę. Produkty są określane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Doceniane jest także staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Opinie podkreślają uprzejmość, profesjonalizm i sprawność obsługi klienta. Szeroki wybór asortymentu jest często wymieniany jako duża zaleta sklepu. Większość opinii ocenia ceny jako przystępne.
Nieliczni klienci sygnalizują niedociągnięcia w pakowaniu. Zdarzały się pojedyncze uwagi o braku dalszego kontaktu ze strony obsługi klienta. Części klientów brakuje niektórych kategorii w ofercie. Sporadycznie pojawiają się rozbieżności między otrzymanym produktem a opisem lub zdjęciem, a także jednostkowe głosy o zawyżonych cenach.
Opinie nt. sklepu elhandel.pl
Szeroki wybór produktów , bardzo dobre ceny , ekspresowa wysyłka
Bardzo szybka realizacja zamówienia i super zapakowane
Super sklep, produkty dobrze zabezpieczone,szybka dostawa.Polecam.
Wszystko mi się spodobało, ale bym potrzebował większy wybór, np. do tortów bento, bo nie chce zamawiać u innych
Polecam serdecznie ekspresowa wysyłka wszystko w przystępnych cenach jak na użytek domowy 🙂
Ceny zawyżone, w opisie przy zamówieniu podano
producenta ELHANDEL, natomiast otrzymałam produkt firmy DekorPol,
podobna sytuacja wystąpiła przy jeszcze jednym produkcie. Bezy cukrowe za 0,09 zł, przyszły w otwartym opakowaniu, z którego
wydostał się pył, brudząc rękawy cukiernicze, które nie były
dodatkowo zabezpieczone. Pył dostał się nawet do środka rękawów,
co utrudnia ich wykorzystanie zgodnie z przeznaczeniem. Napisałam maila i nawet dostałam odpowiedź, przeprosili i mieli wysłać raz jeszcze rękawy cukiernicze, ale od mojej odpowiedzi na maila nie otrzymałam dodatkowych informacji.
Odpowiedź ze sklepu Sklep cukierniczy elhandel.pl
Dzień dobry,
dziękujemy za opinię i kontakt mailowy. Produkty, które sprawiły problem, zostały wysłane ponownie, odpowiednio zabezpieczone, aby uniknąć podobnych niedogodności. Sprawę pyłku brokatowego nadal monitorujemy i na bieżąco staramy się wyjaśnić wszystkie niejasności.
Zależy nam, aby każdy klient był w pełni zadowolony, i bardzo doceniamy Pani cierpliwość oraz uwagi, które pozwalają nam ulepszać produkty i obsługę. Mamy nadzieję, że kolejne zamówienia spełnią wszystkie oczekiwania i przyniosą pełną satysfakcję.
Polecam 🙂
Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem, wszystko idealnie zabezpieczone. Szybka wysyłka i dostawa, dobry kontakt ze sprzedawcą. Zamawiam tylko tutaj. Polecam
Polecam. Szybka przesyłka, jakość towaru bardzo dobra.
Szybka wysyłka i dobrze zabezpieczony towar w 😊
Produkty zawsze zgodne z zamówieniem, dobrze zapakowane i szybka dostawa ❤️ polecam
Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony.
Wyrób bardzo dobrej jakości. Dotarł w idealnym stanie.Polecam!
Proste zakupy. Możliwość zapłaty za pobraniem.
Bardzo dobra cena i produkty fajnej jakości. Polecam
Kolorek bezikow bardzo ładny ale
Kolorek bezikow bardzo ładny, starannie zapakowane, przyczepić się mogę do tego że strasznie się kruszą aż tak sypie się z nich. Ale w przyszłości na pewno przemyśle jeszcze zakupy w tym sklepie
Bardzo szybka wysyłka. Produkty zgodne z opisem. Bardzo dobry kontakt
produkty bardzo ładnie wykonane i szybka wysyłka
Super firma
Wielokrotnie korzystam z zakupów w firmie ELHANDEL, ponieważ dobra jakość produktów oraz expresowa przesyłka zachęca mnie do korzystania z jej usług
Świetnie zapakowane produkty. Wszystko dotarło w nienaruszonym stanie. Super
Bardzo szybka wysyłka, produkty bardzo dobrej jakości