Klienci są bardzo zadowoleni z ekspresowej realizacji zamówień i błyskawicznej dostawy. Doceniają wysoką jakość produktów oraz ich zgodność z opisem i zdjęciami. Przesyłki są solidnie i bezpiecznie zapakowane. Klienci chwalą szeroki asortyment oraz dostępność różnorodnych produktów. Obsługa sklepu jest oceniana bardzo pozytywnie za dobry kontakt i szybkie reakcje na zgłoszenia. Zamówienia są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Sporadycznie pojawiają się sugestie dotyczące poprawy zabezpieczeń przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSklep cukierniczy elhandel.pl
Wszystkie zamówione produkty spełniły moje oczekiwania. Zamówitenie bardzo szybko dostarczone
Wszystko zgodne z opisem i szybka wysyłka. Polecam🙂
Zamówienie dotąd szybko, wszystko bezpiecznie zapakowane, dobry kontakt z obsługą sklepu. Polecam
Ekspresowa dostawa 🚀 Towar dobrze zabezpieczony i dobrej jakości 👌
Bardzo szybka wysyłka
Towar dobrej jakości
Bardzo dobrze zabezpieczony do wysyłki
Polecam w 100%
Jestem mega zadowolona, paczka zabezpieczona bardzo dobrze, szybka wysyłka. Wszystko na 5 gwiazdek
Wszystko przyszło ładnie zapakowane nic się nie uszkodziło. Polecam
Super sklep - ekspresowa dostawa, wszystko szczelnie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona
Polecam!!! :)
Super kontakt!! Szybka realizacja!! :)
Polecam :) szybka realizacja, produkt zgodny z opisem.
Wszystko super. Szybka realizacja
kwiatki waflowe są śliczne i w nienaruszonym stanie, wszystko bardzo dobrze zapakowane, nic nie zostało uszkodzone.
Towar zgodny z zamówieniem , jestem bardzo zadowolona
Szybka dostawa, duży wybór
Szybka dostawa, świetna jakość produktów. Polecam
Szybką dostawą,towar dobrze zabezpieczony .DZIĘKUJĘ
Towar zgodny ze zdjęciem, szybka dostawa.
Zawsze rzetelnie i profesjonalnie zapakowane, produkty zgodne z zamówieniem 🥰 polecam ♥️
Wszystko super, bardzo szybka wysyłka, dobrej jakości materiał. Polecam.
Szybka przesyłka, zamówienie zgodne z opisem, piękne cukrowe lilie😍 i love it!