gsm-hurt.pl

Opinie łącznie (5389) Opinie (4430) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkowo szybki czas realizacji zamówienia i dostawy. Większość opinii pozytywnie ocenia jakość produktów. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo przyjazna, kompetentna i pomocna, zwłaszcza w sytuacjach wymagających kontaktu lub rozwiązywania problemów. Produkty najczęściej są zgodne z opisem i oczekiwaniami. Ceny są oceniane jako atrakcyjne i konkurencyjne, co jest często wymienianym atutem sklepu. Proces reklamacyjny oraz zwroty realizowane są sprawnie i bezproblemowo, budząc zaufanie klientów. Klienci doceniają także staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące niedopasowania lub uszkodzeń produktów. Niektórzy klienci wskazują na potrzebę dokładniejszych opisów technicznych. Czasami pojawiają się również uwagi do zabezpieczenia niektórych przesyłek.

Opiniegsm-hurt.pl

Sklep jest uczciwy i szybki. Wrócę po kolejne produkty na 100%

Co prawda produkt nie był wykonany poprawnie, ale to nie wina sklepu a producenta. Sklep stanął na wysokości zadania i pozytywnie rozpatrzył reklamację po czym bardzo szybko oddał pieniążki co najważniejsze nie tylko za produkt, ale i za przesyłkę. W tym sklepie już miałem kilka zamówień i były one perfekcyjne. Są uczciwi i warto zamawiać produkty

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię. Cieszymy się, że doceniają Państwo naszą obsługę oraz sposób rozwiązania zgłoszonej reklamacji. Dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie było realizowane na najwyższym poziomie, a w sytuacjach problemowych reagujemy możliwie szybko i sprawnie. Bardzo dziękujemy za zaufanie oraz kolejne zamówienia. Będzie nam niezwykle miło ponownie Państwa gościć w naszym sklepie. Pozdrawiamy serdecznie
Dzień dobry! Jeżeli mam napisać opinię to chcę przekazać, że już kilka razy dokonywałem zakupu w GSM HURT i za każdym razem byłem BARDZO ZADOWOLONY z uprzejmą obsługą, bardzo szybkim załatwieniem sprawy (z wysyłką przesyłki). Ogólnie mówiąc jestem pod WIELKIM WRAŻENIEM z jakości i szybkości załatwiania spraw. TAK TRZYMAĆ. Pozdrawiam, życząc miłych dni. Marek Andrzejewski z Zielonej Góry

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Szanowny Panie Marku, serdecznie dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię. Jest nam niezwykle miło słyszeć, że kolejne zakupy w naszym sklepie spełniają Pana oczekiwania, a jakość obsługi oraz szybkość realizacji zamówień pozostawiają pozytywne wrażenie. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy i utrzymywania najwyższego standardu obsługi. Dziękujemy za zaufanie oraz za to, że wraca Pan do nas przy kolejnych zakupach. Pozdrawiamy serdecznie i również życzymy wielu miłych dni.
Jestem bardzo zadowolony. Dostawa szybka, wręcz ekspresowa. Z mojej winy zamówiłem nie to co potrzebowałem, po zwrocie przesyłki pieniądze również nastąpiły błyskawicznie. Polecam GSM Hurt.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z szybkiej dostawy oraz sprawnej realizacji zwrotu. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie do GSM Hurt!
Bardzo szybka dostawa, uniwersalny pilot nie pasował do mojego telewizora ale po rozmowie telefonicznej z bardzo miłą panią zwróciłam pilot i natychmiast otrzymałam zwrot gotówki .

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z szybkiej dostawy oraz obsługi klienta. Dziękujemy za docenienie naszej pomocy i sprawnej realizacji zwrotu. Zapraszamy ponownie!
Towar dostarczony, jednakże etui do telefonu wykonane zostało z bardzo sztywnego materiału, przez co przy próbie włożenia smartfona do etui doszło do podważenia i wyrwania przycisku głośności w telefonie. Poza tym dedykowane etui w 100% nie jest dopasowane do smartfona. Niespasowany jest otwór na głośnik jak i przycisk włączania telefonu a i ramka etui trzyma telefon jedynie na trzech rogach, bo od strony gdzie źle dopasowane są otwory, ramka etui w ogóle telefonu nie trzyma. Łącznie zamówione etui w ilości 2 szt, tak samo wykonane i niepasujące, powinno iść do zwrotu. Jednakże z uwagi na brak czasu na zabawe w dochodzenie zwrotu, etui nie zostały zwrócone. Zostaną na pamiątkę wyrwanego przycisku... Na przyszłość firma powinna zadbać o lepszą jakość sprzedawanego towaru, a przynajmniej powinna opisywać produkt zgodnie z rzeczywistym wyglądem, wykonaniem i dopasowaniem.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię i bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz wszelkie niedogodności. Bardzo prosimy o kontakt z nami – zależy nam na wyjaśnieniu sprawy i znalezieniu odpowiedniego rozwiązania. Pozdrawiamy serdecznie
Futerały nie są do tego modelu telefonu. Są za małe na grubość i wysokość telefonu - nie można zapiąć suwaka. .Albo fabrycznie były nie od tego modelu albo były przechowywane na słońcu i się skurczyły. Nie zwracam. Koszt odesłania porównywalny z kosztem futerału. Na przyszłość warto wpisywać rzeczywisty rozmiar futerału (wysokość, szerokość, grubość) a nazwa modelu tylko jako dodatkowa informacja a nie główna informacja. Futerał ma w środku grube łączenie materiału (i to najprawdopodobniej zmniejszyło też rzeczywiste wewnętrzne rozmiary futerału więc warto dodać też w opisie ile wynosi szew (np. 2mm) i zdjęcie skierowane na wnętrze aby można było obliczyć rzeczywiste rozmiary futerału.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za szczegółową opinię oraz cenne uwagi. Przykro nam, że zakupiony futerał nie spełnił Pańskich oczekiwań pod względem dopasowania do telefonu. Jednocześnie zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta. Chętnie przeanalizujemy zgłoszoną sytuację i postaramy się znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie problemu.
Realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie nawet złożona reklamacja zostałazałatwiona szybko i bezproblemowo.Zastrzeżenia mam natomiast do sprzedawanego produktu, chodzi o uniwersalny pilot do telewizora.Miał być uniwersalny do wszystkich telewizorów ale niestety do mojego Kendo nie pasuje. Uważam że opis tego produktu powinien zostać dokładniej określony. Otrzymane 2 piloty jako dla mnie nieprzydatne mogę zwrócić.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy Państwu za podzielenie się szczegółową opinią oraz za docenienie sprawnej realizacji zamówienia i szybkiego rozpatrzenia reklamacji. Cieszymy się, że w tym zakresie spełniliśmy Państwa oczekiwania. Jednocześnie dziękujemy za zwrócenie uwagi na kwestię dotyczącą uniwersalnego pilota. Przykro nam, że produkt nie okazał się kompatybilny z telewizorem marki Kendo. Informacje tego typu są dla nas bardzo cenne i pozwalają na dalsze doprecyzowanie opisu oferty, aby był on jak najbardziej czytelny dla przyszłych Klientów. Oczywiście istnieje możliwość zwrotu otrzymanych pilotów zgodnie z obowiązującą procedurą — w razie potrzeby chętnie udzielimy Państwu wszelkich niezbędnych informacji. Dziękujemy za konstruktywną opinię i mamy nadzieję, że mimo tej sytuacji jeszcze będziemy mieli okazję Państwu pomóc.
Baterie naładowałem zgodnie z zaleceniem firmy.Telefon używam bez przegladania filmow itp Mija piaty dzień i ma jeszcze 50%,czyli wg mnie jest bardzo dobrze.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że produkt spełnia Pańskie oczekiwania, a czas pracy baterii okazał się satysfakcjonujący. To bardzo cenna informacja zarówno dla nas, jak i dla innych klientów. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do skorzystania z naszej oferty. Pozdrawiamy!
Podobało mi się że mogę zamówić do sklepu Żabka i idebrać kiedy chcę a nie czekać na kuriera. Oraz płatność przelewem tradycyjnym. Również 2 razy zadawałem pytania przez email i odpowiedź była szybko i rzeczowa. Czas od zamówienia do dostarczenia przesyłki również dobry. Co mi się niezbyt podobało to brak dokładnych informacji i danych technicznych przy wielu artykułach. Musiałem się dowiadywać na innych portalach. Brak infirmacji o dacie ważności lub produkcji akumulatorów do smartfonów. Jeden produkt był bez opakowania - ładowarka usb.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za szczegółową opinię! Cieszymy się, że docenili Państwo możliwość odbioru w sklepie Żabka, wygodę płatności przelewem oraz szybką i rzeczową obsługę mailową. Miło nam też, że czas realizacji zamówienia był satysfakcjonujący. Dziękujemy za cenne uwagi dotyczące opisów produktów, informacji technicznych, dat ważności oraz opakowań. Postaramy się wprowadzić ulepszenia, aby w przyszłości te dane były pełniejsze i bardziej przejrzyste dla naszych klientów. Zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, że kolejne zakupy będą w pełni satysfakcjonujące!
Samo zamówienie zostało szybko zrealizowane, informacje o dostawie i całym procesie realizacji zamówienia przebiegało szybko. Nie ma do czego się przyczepić. Etui do telefonów wykonane solidnie i dobrze zabezpieczają telefon przed upadkiem i innymi uszkodzeniami.Tak trzymać.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz poświęcony czas na jej wystawienie. Cieszy nas, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a komunikacja dotycząca dostawy spełniła Państwa oczekiwania. Szczególnie miło nam słyszeć, że etui spełnia swoją funkcję i zapewnia solidną ochronę telefonu. Dokładamy wszelkich starań, aby oferowane produkty były nie tylko estetyczne, ale przede wszystkim trwałe i praktyczne w codziennym użytkowaniu. Dziękujemy za motywujące słowa – to dla nas ogromna satysfakcja i zachęta do dalszego działania na najwyższym poziomie.
Sklep oferuje m.in szeroki i w przystępnych cenach wybór akcesoriów do smartfonów. Etui do mego telefonu jest bardzo ładne i praktyczne w soczyście czerwonym kolorze. Szybka przesyłka i informacja. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz szczegółowe podzielenie się swoimi wrażeniami z zakupów. Cieszymy się, że szeroki wybór naszego asortymentu, przystępne ceny oraz szybka realizacja zamówienia spełniły Państwa oczekiwania. Jest nam szczególnie miło, że wybrane etui przypadło Państwu do gustu zarówno pod względem estetyki, jak i funkcjonalności. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy ponownie do skorzystania z naszej oferty.

4/5. W tej cenie super

Prędkości wysyłki, sposób zabezpieczenia oraz wszystko podobne na wysokim poziomie. Jedynym minusem jest to że etui które dostałem do telefonu zostało krzywo / źle wycięte i średnio pasuje do telefonu. Nie przeszkadza to w użytkowaniu w żaden sposób, jedynie nie wygląda estetycznie

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Szanowni Państwo, dziękujemy za wystawioną opinię oraz szczegółowe uwagi. Cieszymy się, że doceniają Państwo szybkość wysyłki oraz sposób zabezpieczenia zamówienia. Jednocześnie bardzo nam przykro z powodu niedoskonałości etui. Dokładamy wszelkich starań, aby oferowane produkty spełniały najwyższe standardy jakości, dlatego Państwa uwaga jest dla nas bardzo cenna. W przypadku takich sytuacji zachęcamy do kontaktu z nami — chętnie pomożemy znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Szybka dostawa. Paczka dobrze zapakowana bez jakichkolwiek uszkodzeń. Bateria oraz ładowarka zakupiona do Nokii 2700 C-2 w idealnym stanie :) Polecam.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie, a bateria oraz ładowarka spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!

Dobra jakość w rozsądnej cenie z dostawą na czas

W ciągu ostatnich 5 miesięcy drugi raz dokonałem zakupu w sklepie. Dobra jakość zakupionych rzeczy w rozsądnej cenie. Dostarczono na czas - otrzymałem następnego dnia. Oprócz rzeczy, związanych z telefonem, kupiłem szczotkę do odśnieżania samochodu. Przydała się na feriach.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za tak obszerną i pozytywną opinię. Cieszymy się, że zakupione produkty spełniły Państwa oczekiwania pod względem jakości, ceny oraz terminowości dostawy. Doceniamy również, że wybrali Państwo ponownie nasz sklep – to dla nas ogromna satysfakcja. Zapraszamy serdecznie do kolejnych zakupów!
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt zgodny z opisem, dobrej jakości i spełnia moje oczekiwania. Na duży plus zasługuje bardzo szybka wysyłka oraz sprawna i miła obsługa – wszystko przebiegło bezproblemowo. Zdecydowanie polecam zakupy u tego sprzedawcy.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz poświęcony czas na jej wystawienie. Jest nam niezmiernie miło, że produkt spełnił Pani oczekiwania, a jakość, szybka wysyłka oraz poziom obsługi zostały przez Panią tak wysoko ocenione. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy zakup przebiegał sprawnie i bezproblemowo, dlatego Pani rekomendacja stanowi dla nas ogromną motywację do dalszej pracy.

Jedno ze szkieł hartowanych przyszło pęknięte, po wysłaniu zdjęcia tego pęknięcia bez problemu szybko przysłali drugie.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za ocenę. Cieszymy się, że mimo problemu z jednym ze szkieł hartowanych mogli Państwo liczyć na szybką i sprawną pomoc z naszej strony. Dokładamy wszelkich starań, aby każda reklamacja była rozpatrywana bez zbędnych formalności. Dziękujemy za zaufanie oraz polecenie i zapraszamy ponownie!
ZAUFAŁEM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, WSZYSTKO PRZEBIEGŁO NORMALNIE BEZ ZAKŁÓCEŃ, JESTEM BARDZO ZADOWOLONY ŻE ZAUFAŁEM FIRMIE GSM HURT 👍👍👍

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię i okazane zaufanie! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i że są Państwo zadowoleni z zakupów. Zapraszamy ponownie!
Witam, etui i szkło do telefonu ok, ale zestaw do samochodu niestety nie sprawdził się, telefon zbyt ciężki i ciągle spada, no cóż, to nie jest i tak wina sklepu. Dziękuję za współpracę i sprawną usługę. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz miłe słowa na temat obsługi i pozostałych produktów. Cieszymy się, że etui oraz szkło spełniły Państwa oczekiwania. Przykro nam, że zestaw samochodowy nie sprawdził się w Państwa przypadku. Różnice w wadze i konstrukcji telefonów mogą wpływać na komfort użytkowania tego typu akcesoriów. W razie potrzeby chętnie pomożemy dobrać bardziej odpowiednie rozwiązanie. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy serdecznie.
Zamówiony towar dotarł bez uszkodzeń. Adresatka jest zadowolona z etui. Podoba jej się wykonanie jak i kolor. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za Państwa ocenę. Cieszymy się, że zamówiony towar dotarł bez uszkodzeń oraz że etui spełniło oczekiwania adresatki pod względem wykonania i kolorystyki. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
Produkt dobry. Bardzo wysoko oceniam sposób i szybkość załatwienia reklamacji bo bateria była do innego modelu niż zamawiałem. Bywa.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie szybkiego oraz sprawnego procesu reklamacji. Cieszymy się, że mimo pomyłki udało się szybko rozwiązać sprawę. Zapraszamy ponownie!