hokolab.com- Logo - Opinie

: 55Bardzo dobry

znaku jakości

Ważny od: 28 lip 2022
hokolab.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted ShopsUwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Opinie nt. sklepu hokolab.com

Opinie zweryfikowana (26) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (55)

najbardziej pozytywna opinia

28 lis 2022
Rewelacyjne 11! Kupiłem dwie sztuki. Dla siebie i żony. Nie ma się do czego doczepić. Mój klasa "jak nowy", a żony iPhone "bardzo dobry". W zasadzie między jednym, a drugim wizualnie nie ma różnić. Trzymają jakość! Udanych zakupów dla innych. Ja z pewnością będę polecał.

najbardziej krytyczna opinia

19 cze 2023
Telefon idzie do serwisu, znajomi zgłaszają, że nie słyszą mnie dobrze. A telefon miał mieć stan "jak nowy". Szybka przesyłka.

Opinie nt. sklepu hokolab.com

Zdecydowanie polecam.

Kupiłem dla córki IPhone 11 w stanie "jak nowy". Jest w użyciu już miesiąc, działa bardzo dobrze i wygląda świetnie - jak nowy. Zdecydowanie polecam HokoLab, życzę im utrzymania poziomu obsługi klienta i jakości sprzedawanych telefonów. Mam nadzieję że w przyszłości rozszerza swój asortyment o IPad-y,
10 wrz 2023
Sposób pakowania, szybkość realizacji zamówienia oraz obsługa klienta
Jakość, szybkość realizacji.
10 wrz 2023
4 sie 2023

Zgodnie z opisem, telefon jak nowy

Jestem już po miesiącu (nawet trochę więcej) użytkowania Iphone X. Zamówiłem Iphone XS, ale okazało się, że nie ma go już na stanie. Firma zadzwoniła z przeprosinami i propozycją wybrania innego modelu. Padło na X. Telefon przyszedł bardzo szybko i naprawdę bardzo mile mnie zaskoczył jego stan. Nie mogę się przyczepić do niczego, wszystko wygląda jak nowe. Telefon śmiga, działa świetnie i już wiem, że jak przyjdzie kiedyś czas na zakup nowszego, ponownie Was wybiorę. Hoko jest spoko ;)
21 sie 2023

iPhone SE 2020

Dwukrotny zakup iPhone SE 2020, dwukrotnie bez zarzutów, telefony zgodne z opisem - stan techniczny i wizualny bez zastrzeżeń. Ekspresowa realizacja. Telefony ładnie spakowane. Jedyna uwaga tyczy się "bałaganu" w ofercie sklepowej, mianowicie dwukrotnie kupowałem telefony w kolorze, który nastąpnie okazywał się niedostępny i byłem zmuszony do wyboru innego koloru, a w zasadzie jedynego jaki był dostępny.
19 cze 2023

Nie wiem, co myśleć.

29 cze 2023
Zakup na firmę i jeszcze nie dostałam faktury.
28 lis 2022

Świetne iPhone'y 11. Polecamy!

1 gru 2022
Polecamy się i dzięki, że Ty również nas polecasz :)
29 mar 2023
Realizacja zamówienia przewyższająca oczekiwania. Szybko, sprawnie i co najważniejsze towar naprawdę w bardzo dobrym stanie. Duża wiarygodność informacji dotyczących oferty, podanych na etapie zakupu.
1 gru 2022
Telefon wizualnie i technicznie bardzo dobry , jestem bardzo zadowolony . Z czystym sumieniem polecę Waszą firmę innym klientom
1 gru 2022
Dzięki wielkie! Staramy się, żeby odnowione przez nas iPhone'y były 100% sprawne, ale jak to z elektroniką bywa (nową, odnawianą) - jest to tylko sprzęt, może coś się przytrafić. Ale bez obaw! Pamiętaj o 12 miesięcznej gwarancji.
4 paź 2022
Bardzo sprawna wysyłka. Bardzo dobry kontakt. iPhone przyszedł dobrze zapakowany, a pierwsze wrażenie mega pozytywne. Nie mam negatywnych uwag. Polecam.
11 paź 2022
Dzięki za polecenie i wspaniałego użytkowania sprzętu odnowionego przez HokoLab.

Polecam iPhone 12 mini!

Zakupiłam iPhone 12 mini. Bardzo szybka wysyłka, świetnie zapakowany. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!!!
1 gru 2022
Wielkie dzięki! Może i mini, ale ma moc!
2 gru 2022
Szybki czas realizacji zamówienia. Produkt dokładnie taki jak było opisane w ogłoszeniu.
9 gru 2022
Dzięki! Miłego użytkowania!
2 gru 2022
Sprawna obsługa zamówienia oraz szybka wysyłka
9 gru 2022
Cieszymy się, że dołączyłeś do społeczności HokoLab!
Polecam. Super jakość!
1 gru 2022
Krótka opinia i dobra ocena. Dzięki :)
28 lis 2022
Bardzo szybka wysyłka, produkt był z kat A i ... w sumie nie wiem czym się różni jakby był prosto ze sklepu :D, a kasa zaoszczędzona. Chyba na przyszłość przerzucę się na takie używki stąd. Różnic ja nie widzę, mam też prawie roczną gwarancję. Do tego w sklepie sprzedałem swój stary iPhone 8, więc za tego "nowego" wyszło naprawdę tanio. Nie żałuję decyzji i polecam :)
1 gru 2022
Kategoria A to u nas "Jak Nowy". Fajna opinia. Bardzo dziękujemy!
24 sty 2023

Pozytwyne zaskoczenie

Po raz pierwszy skorzystałem z takiej usługi. Jest to mój pierwszy Iphone w życiu i szczerze póki co jestem zadowolony. Jakościowo telefon nie odbiega o tego który można dostać w sklepie. Stan baterii - 92% jest na duży plus. Jeśli chodzi o cenę - w porównaniu do tych które oferują znane sieciówki to ceny w HokoLab są bardzo korzystne.
1 lis 2022
Kilka wymian telefonu z przyczyn technicznych , jednak zawsze na bardzo wysokim poziomie obsługi i w terminie nie przekraczającym 2 dni . Nigdy nie było marudzenia zawsze realizacja tak aby klient był zadowolony - i jest 😁 - POLECAM
3 lis 2022
Cześć! Dzięki za ocenę i opinię. Zależy nam na jak najlepszym rozwiązaniu dla Klienta - i sprzętowym i czasowym. Jeszcze raz dzięki za wzorową współpracę, cierpliwość i zrozumienie.
4 paź 2022
Mega szybka wysyłka, a telefon zgodny z moimi oczekiwaniami.
11 paź 2022
Dzięki za ocenę i opinię :) Wszystkiego dobrego i zadowolenia ze sprzętu.