Klienci bardzo często chwalą wygodę i komfort użytkowania materacy, podkreślając pozytywny wpływ na jakość snu i zdrowie. Wielu klientów docenia bardzo szybką realizację zamówień i błyskawiczną dostawę. Klienci bardzo pozytywnie oceniają poziom obsługi klienta, kontakt oraz pomoc doradców. Większość opinii wskazuje na wysoką jakość wykonania materacy. Klienci często podkreślają możliwość dopasowania produktu do indywidualnych potrzeb i oczekiwań. Nieliczni klienci zgłaszają problemy z jakością lub zgodnością produktu, np. odkształcenia, różnice w wymiarach czy wykonaniu. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące jakości wykonania materacy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemateracezgor.pl
Materac h1
Przez ostatnie dwa lata szukałem materaca , który spełnił by moje oczekiwania lecz bezskutecznie. Straciłem już nadzieję po kilku nie trafionych zakupach, których nawet nie mogłem zwrócić. Natrafiłem na reklamę firmy Materace z gór i to był strzał w dziesiątkę. Potrzebowałem materaca miękkiego z pianką otulająca ale takiego abym się w nim nie zapadał. Przeczytałem uważnie oferty jakie proponuje firma Materace z gór i doprecyzowałem swoje wymagania podczas rozmowy telefonicznej z firmą. Po wybraniu odpowiedniej konfiguracji materaca i złożeniu zamówienia na drugi dzień materac był już u mnie w domu. Po rozpakowaniu i odczekaniu 72 godzin położyłem materac ma łóżku. Po pierwszych godzinach użytkowania wiedziałem, że w końcu znalazłem materac, który na pewno zostanie u mnie. Wypróbowałem różne materace ale materac od firmy Materace z gór to na pewno górna półka materacy w bardzo przystępnej cenie. Z pewnością zamówię jeszcze toper, który potrzebuję na wyjazdy i będę polecał firmę znajomym. Niemożliwe stało się faktem i z pewnością posłuży mi na długie lata.
Odpowiedź ze sklepu materacezgor.pl
Dziękujemy za tak szczerą i szczegółową opinię
Bardzo się cieszymy, że po długich poszukiwaniach udało się znaleźć materac idealnie dopasowany do Pana potrzeb miękki i otulający, a jednocześnie zapewniający dobre podparcie.
Zespół Materace z Gór .
Szybka realizacja, produkt dobry, fajnie że firma honoruje kartę dużej rodziny. Minus za wysokość materaca. Zamówiłam materac o wysokości 12 cm a przyszedł materac 10 cm. Niby producent zastrzega sobie prawo do odchyleń ale jakoś dziwnie bo akurat obniżono wysokość do maksymalnej wartości. Ciekawe czy kolejny materac który zamówiłam będzie taki sam
Odpowiedź ze sklepu materacezgor.pl
Dziękujemy za pozostawienie opinii oraz za skorzystanie z programu Karty Dużej Rodziny. Cieszy nas pozytywna ocena produktu i obsługi. Przykro nam z powodu zauważonej różnicy w wysokości materaca mieści się ona w zakresie tolerancji produkcyjnej, jednak rozumiemy, że może być odczuwalna.
W przypadku jakichkolwiek zastrzeżeń dotyczących kolejnego zamówienia zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem obsługi.
Zespół Materace z Gór
Bardzo szybka wysyłka,materac był zakupiony z celem zmiękczenia materaca głównego. Sprawdził moje oczekiwania,teraz śpi się bardzo wygodniej.Dziękuję i polecam.
Wszystko mi się podobało w Materacu z Gór!. Począwszy od prostoty zamówienia, poprzez możliwość dobrania rozmiaru materaca do mojego nietypowego łóżka aż do uśmiechniętego kuriera ze zrolowanym materacem w drzwiach i bardzo dobrego spania na nowej gąbce powleczonej ładnym pokrowcem z zamkiem.
Odpowiedź ze sklepu materacezgor.pl
Dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię!
Bardzo się cieszymy, że cały proces od zamówienia, przez możliwość wykonania materaca na nietypowy wymiar, aż po dostawę spełnił Pana oczekiwania. Największą radość daje nam jednak informacja o dobrym śnie, bo właśnie po to tworzymy nasze materace.
Życzymy wielu komfortowych nocy i zapraszamy ponownie do Materaca z Gór
Sama radość
Super obsługa, materac zgodny z oczekiwaniami, czas wysyłki szybki . Dziękuję bardzo i polecam wszystkim ponieważ dobry sen to samo zdrowie
Udany zakup
Materace bardzo fajnie i przede wszystkim wygodne. A dostawa bardzo szybka. Jedyny mankament to trzeba trochę wywietrzyć zapach ale to normalne
Odpowiedź ze sklepu materacezgor.pl
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że materace spełniły Państwa oczekiwania pod względem komfortu, a dostawa przebiegła sprawnie. Delikatny zapach po rozpakowaniu jest naturalnym zjawiskiem i zazwyczaj ustępuje po krótkim wywietrzeniu.
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy satysfakcji z użytkowania.
Zespół Materace z Gór
Bardzo fajny materac, idealnie pasuje do łóżka ortopedycznego, mąż wreszcie się budzi bez bólu.
Firma Warta Polecenia!
Polecam serdecznie materac jest świetny. Zadzwoniłam na infolinię powiedziałam jakie mam potrzeby i Pani mi świetnie doradziła :) Jestem bardzo zadowolona!
Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za rekomendację i miłe słowa! Bardzo się cieszymy, że kontakt z infolinią okazał się pomocny, a dobrany materac spełnił Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał produkt idealnie dopasowany do swoich potrzeb.
Życzymy komfortowego snu i zapraszamy ponownie!
zespół Materace z Gór
Wszystko idealnie!
Szybko, sprawnie, super obsługa na call center. Materac bardzo wygodny - zamówiony na wymiar - idealnie pasuje.
Odpowiedź ze sklepu materacezgor.pl
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że obsługa klienta spełniła oczekiwania, a materac wykonany na wymiar idealnie pasuje i zapewnia komfort.
Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
Zespół Materace z Gór
Super obsługa i pomoc podczas rozmowy telefonicznej przy zamawianiu materaca. Jakość materaców bardzo dobra. Szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu materacezgor.pl
dziękujemy za miłe słowa i wysoką ocenę. Bardzo nas cieszy, że wsparcie podczas wyboru materaca okazało się pomocne, a cały proces zamówienia przebiegł sprawnie i bezproblemowo.
Zapraszamy ponownie i życzymy komfortowego snu!
zespół Materace z Gór
Zdecydowanie najlepszy materac jaki miałam
Zdecydowanie najlepszy materac jaki miałam. Bardzo wygodnie się na nim śpi. Polecam
Szybka dostawa.
Materac dobrze opisany na stronie.
Po rozpakowaniu zgodny z opisem.
Mam go tydzień i śpię od strony pianki Vasco. Bardzo fajne rozwiązanie, wygodne. Zupełnie inne odczucia.
Odpowiedź ze sklepu materacezgor.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że szybka dostawa i zgodność produktu z opisem zostały pozytywnie ocenione. Pianka Visco to jedno z rozwiązań, które robi realną różnicę w komforcie snu, dlatego tym bardziej miło nam, że spełnia swoje zadanie. Dziękujemy za zaufanie!
Zespół Materace z Gór
Dziękuję bardzo za pomoc i materac. Pozdrawiam serdecznie.
Odpowiedź ze sklepu materacezgor.pl
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. To ogromna satysfakcja wiedzieć, że pomoc okazała się wartościowa.
Zespół Materace z Gór
Materac bardzo wygodny. Już od pierwszego użycia dostosował się do ciała i ból pleców oraz barków zniknął. Niestety nie wyrósł do wysokości, która kupiłam i teraz mam różnicę w wysokości rdzeni w łóżku co obniża komfort użytkowania.
Materac super. wykonanie usługi bardzo szybkie :=)