Ważny od: 7 lis 2021
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają wysoki komfort oraz wygodę użytkowania materacy, co przekłada się na poprawę jakości snu. Większość klientów docenia szybką, sprawną i bezproblemową dostawę produktów. Opinie klientów o obsłudze są przeważnie bardzo pozytywne, chwaląc profesjonalizm, pomocność i miłą atmosferę kontaktu. Klienci często odnoszą się do jakości produktów, w większości pozytywnie. Doceniają również możliwość dopasowania materaca do indywidualnych potrzeb i nietypowych wymiarów, co zwiększa satysfakcję z zakupu. Część klientów napotyka trudności przy zwrocie lub reklamacji materaca, co wpływa negatywnie na ich doświadczenie. Pojedyncze uwagi dotyczą również wykonania produktów, a kilku klientów wyraża niezadowolenie z powodu nieprzyjemnego, chemicznego zapachu materaca utrzymującego się po zakupie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemateracezgor.pl
Odpowiedź ze sklepu materacezgor.pl
Zdecydowanie najlepszy materac jaki miałam
Odpowiedź ze sklepu materacezgor.pl
Toppera lateksowego nie polecam.
Odpowiedź ze sklepu materacezgor.pl
Materac nawierzchniowy...no cóż mam go…
materacezgor.pl
- +48183070709
- materacezgor.pl
- biuro@materacezgor.pl
- Nowy Sącz, POL
materacezgor.pl
Materace z Gór – sklep online z materacami wysokiej jakości Tworząc nasz sklep internetowy, skupiliśmy się na starannie dobranym asortymencie materacy. Jako specjalistyczny producent oferujemy materac...