krakow.gameover.pl

Opinie łącznie (534) Opinie (274) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i błyskawiczną dostawę. Pozytywnie oceniana jest solidność zabezpieczenia produktów. Wielu klientów podkreśla profesjonalną, miłą i pomocną obsługę oraz łatwy kontakt. Doceniany jest również szeroki wybór produktów, szczególnie gier retro i nowości, co zachęca do kolejnych zakupów. Recenzenci zwracają uwagę na bardzo dobrą jakość produktów zgodną z opisem. Pojawiła się jednak pojedyncza uwaga dotycząca opakowania.

Opiniekrakow.gameover.pl

Transakcja bez zarzutów + mała sugestia

Paczka dobrze zabezpieczona (wysłana w kopercie bąbelkowej). Wysyłka na następny dzień od zamówienia. Wszystko sprawnie. Jedyne, czego mi brakuje? Może tego, żeby na Waszej stronie internetowej były zdjęcia faktyczne tego, co macie na sklepie. I wiem, można do Was napisać, żebyście podesłali zdjęcia, jednakże klient zazwyczaj patrzy na to, co jest na stronie, a jak są dodatkowo zdjęcia, to też szybciej podejmie decyzję o zakupie :) Miłego dnia; dzięki za przesyłkę :)

Wszystko ok.

Większe zamówienie - wysyłka błyskawiczna, zawartość dobrze zabezpieczona. Figurki świetne, gra śmiga, a z TCG spoko drop. Kupuję od lat i jak zawsze wszystko ok.
Bardzo szybka wysyłka. Figurka bardzo starannie zapakowana oraz zabezpieczona.
Witam kupiłem 2 gry PS4 płatność przy odbiorze gry ok szybka dostawa Polecam

Bardzo dobre miejsce

Szybka wysyłka, bardzo dobra jakość produktu, dobry kontakt z klientem. Na pewno będę wracać po nastepne zakupy!
Szybko sprawnie, gra działa. Polecam

Super sklep z grami

Szybki kontakt i dostawa zamówienia dziękuję im i polecam 5/5
Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.
Profesjonalny sklep z grami, duży wybór gier retro, polecam

Mamao nendoroid figure

Got for a present. Came in quickly (was ordered from Warsaw). Not damaged, was securely packed.
Polepszać dalej ceny które i tak są dobre
Szybka realizacja zamówienia oraz sprawna dostawa uwzględniająca wskazówki zamawiającego.

Świetnie

Świetny kontakt ze sprzedawcą.

Gry i nie tylko.

Są growe nowości, są też growe starocie, do tego mnóstwo innych gadżetów, konsole, karty Pokemon TCG (z dobrym dropem, złota karta z pojedynczego boostera), itp. Przeglądanie asortymentu sklepu może skończyć się większymi zakupami. Wysyłka błyskawiczna, zawartość dobrze zabezpieczona. Preordery przychodzą zgodnie z planem, na premierę jest co ogrywać. Kupuję od lat, zastrzeżeń brak, oby tak dalej.
Wszystko git ^^ Szybko, sprawnie, idealnie~

Zadowolona

Ok.
Wszystko ok Pudełka przyszły dobrze zabezpieczone.