Opinie łącznie (567) Opinie (278) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 7 lip 2022

krakow.gameover.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką wysyłkę produktów. Wielu klientów docenia staranne pakowanie i dobre zabezpieczenie przesyłek. Kontakt z obsługą sklepu jest oceniany jako bardzo dobry, szybki i pomocny. Klienci chwalą szeroki wybór gier, w tym retro oraz rzadziej spotykane tytuły. Jakość produktów oceniana jest bardzo pozytywnie, zarówno dla nowych, jak i używanych gier.

Opiniekrakow.gameover.pl

Świetna opcja w Krakowie

Sklep oferuje duży wybór gier. Ustalone ceny mieszczą się w granicach rozsądku. Dużym plusem są rarytasy wpadające do oferty, które na portalach aukcyjnych i ogłoszeniowych bywają znacznie droższe. Obsługa jest uprzejma i pomocna. Ogólne wrażenie mam bardzo pozytywne. Gorąco polecam!

Transakcja bez zarzutów + mała sugestia

Paczka dobrze zabezpieczona (wysłana w kopercie bąbelkowej). Wysyłka na następny dzień od zamówienia. Wszystko sprawnie. Jedyne, czego mi brakuje? Może tego, żeby na Waszej stronie internetowej były zdjęcia faktyczne tego, co macie na sklepie. I wiem, można do Was napisać, żebyście podesłali zdjęcia, jednakże klient zazwyczaj patrzy na to, co jest na stronie, a jak są dodatkowo zdjęcia, to też szybciej podejmie decyzję o zakupie :) Miłego dnia; dzięki za przesyłkę :)

Super jak zawsze.

Gierki nowe i z drugiej ręki, wszystkie śmigają aż miło. Do tego świetne gadżety. Wszystko ładnie zapakowane i szybko wysłane.
Dobry kontakt ze sprzedającym+szybka wysyłka
Towar zgodny z opisem Szybka wysyłka Polecam
Produkt sprawny szybka realizacja

Świetnie

Szybko, sprawnie i ogólnie 5/5.

Wszystko ok.

Większe zamówienie - wysyłka błyskawiczna, zawartość dobrze zabezpieczona. Figurki świetne, gra śmiga, a z TCG spoko drop. Kupuję od lat i jak zawsze wszystko ok.
git
Płyta jak nowa jest grane
Bardzo szybka wysyłka. Figurka bardzo starannie zapakowana oraz zabezpieczona.
Witam kupiłem 2 gry PS4 płatność przy odbiorze gry ok szybka dostawa Polecam