Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieklamkistarejdaty.pl
Będę tu kupiwać
Naszpikowana wyczerpującymi odpowiedziami na wszystkie moje pytania i udzielonymi w życzliwym tonie i z klasą wszelkimi możliwymi informacjami , zakupiłam całkiem nie tani towar. I jestem z niego bardzo zadowolona ( że względu na super jakość i to, że to na prawdę ładna rzecz)
Klamki ładne, aczkolwiek ciężkie (oczywiście wynika to z solidnego materiału.
Niestety w jednej z klamek sprężyna podnosząca klamkę uszkodzona jak również blokada. Niestety nie miałem czasu odesłać klamki bo drzwi musiały być gotowe. Na przyszłość proponuję dokładne sprawdzanie a może nawet wzmocnienie mocowania sprężyny klamki.
Piękne klamki
Szybka dostawa
klamki OK, braki w wysyłce
klamki OK, natomiast w przesyłce nie zawarto śrubek imbusowych mocujących pręt kwadratowy klamki.
Wszystko było ok.
O.K.
Serdecznie polecam! Realizacja dość szybka, a zależało mi na czasie, kontakt szybki i przyjemny, dostałam wyczerpujące odpowiedzi na swoje pytania. A klamka..cudo, będzie ozdabiać moje drzwi na pewno po dlugie lata! Jeśli zaglądasz tu, oglądasz i nie jesteś zdecydowany to zachecam do zakupu, a nie pożałujesz!
Polecam.
trzpien klamki powinien być 10 ,a nie 8 ,w starych drzwiach montuje sie nowe zamki .
zamówienie przyszło na czas .super klamka