medka.eu

Opinie łącznie (1440) Opinie (1101) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą wysoką jakość i trwałość materiałów używanych w produktach, podkreślając ich miękkość oraz komfort użytkowania. Pozytywne opinie dotyczą również świetnego, estetycznego i dopasowanego kroju, który odpowiada różnym sylwetkom. Szeroki wybór i intensywność kolorów spotykają się z uznaniem, podobnie jak wygoda produktów zarówno podczas pracy, jak i codziennego noszenia. Wielu klientów docenia szybkość realizacji zamówień i sprawność obsługi zwrotów, a obsługa klienta jest często opisywana jako profesjonalna. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące niezgodności barw produktów ze zdjęciami oraz problemy z dopasowaniem rozmiarów pomiędzy różnymi modelami. W kilku przypadkach klienci wyrażali niezadowolenie z kontaktu z obsługą klienta i rozwiązywania problemów.

Opiniemedka.eu

Zamówiony mundurek w pełni spełnił moje oczekiwania. Produkt jest wykonany z bardzo wysokiej jakości materiałów, co widać zarówno po starannym szyciu, jak i przyjemnej w dotyku tkaninie. Mundurek prezentuje się wyjątkowo estetycznie, a kolory są naprawdę przepiękne, dobrze dobrane i dokładnie takie jak na zdjęciach. Całość wygląda bardzo elegancko i solidnie. Zdecydowanie polecam – świetna jakość i piękne wykonanie.
Genialne scrubsy - rewelacyjna jakość, świetnie skrojone! Odpowiednio gruba tkanina, bardzo dobrze napigmentowana. Nie wiedziałam, czy wziąć bluzkę Moxi, czy Welt - zostawiam obie - obie pięknie skrojone, świetnie leżą. Spodnie - super, że jest możliwość wyboru długości. Ogromny plus dla długonogich. Mam siedem kompletów scrubsów z Medki i nie chcę żadnych innych. Do nich gumki do włosów - miodzio 😍
Idealnie uszyty komplet. Piękny kolor. Materiał wydaje się być niezniszczalny. Wszystko ładnie zapakowane. Szybka przesyłka. Na pewno będę zamawiała kolejne produkty, aż się nie mogę doczekać na następne. Pozdrawiam serdecznie zespół.
Bardzo polecam! Piękny kolor, super miękki i przyjemny materiał i śliczny krój, szczególnie że jestem niska i spodnie XS pasują na wzrost ok 155 idealnie!
Uwielbiam scrubsy od Medki. Mega wygodne, świetnej jakości, trwałe, super intensywny kolor, rewelacyjnie skrojone. Super, że są dwa modele bluz - chciałam wybrać ten „lepszy dla mnie” a okazało się, że super pasują obydwa. Ekstra że spodnie są też dla długonogich :-)

Scrubs

Fason oraz kolor super. Zarówno spodnie wąskie jak i z szerszą nogawką. Polecam. W spodniach z węższą nogawką moim zdaniem przydałaby się kieszeń boczna, ponieważ w połączeniu z bluzą ze ściągaczem nie za bardzo jest miejsce na przechowywanie potrzebnych w pracy rzeczy.
Świetna jakość materiału, wykonanie i dopracowanie. Fajnie, że sukienka w małym rozmiarze ma też odpowiednią długość i nie musiałam jej skracać jak to często bywa.
Warto było czekać, cały dyżur słyszałam same pozytywne komentarze, nie tylko od współpracowników ale też i od pacjentów. Także robi wrażenie i polecam
Dobra jakość, fajny szeroki wybór kolorów, kroje które pasują do mojej sylwetki, możliwość personalizacji ubrań, darmowe zwroty, szybka wysyłka:) produkcja w Polsce bardzo mnie cieszy! Myślę że w przyszłości będę tu jeszcze zaglądać 😀
Plusy: Ładne materiały. Szybki czas realizacji. Duży wybór kolorów. Minusy: Dopracować wielkość bluz ,aby nie było tak że XL w jednym kolorze mocno rożni się od drugiego. Obserwacje dotyczą rękawka. Przy większym biuście krój nie podąża zbyt mocno za biustem ,a bardziej wydaje się za pasem co powoduje ,że bluza go opina.
Ekspresowa dostawa, na nowy scrubs zawsze czekam tygodniami. Fartuszek dobrze się nosi, jedyne na co zwrócę uwagę , to pomylono mój rozmiar, zamiast M dostałam bluzę XS, na szczęście w to wchodzę 😉
Podoba mi sie materiał, i jakość wykonania. Do mojej drobnej sylwetki, ciezko dopasować ubranie. Większość xxs jest za duża. Tutaj są w porządku. Oceniamy spodnie proste. Te z gumką nie leżały dobrze na mnie. Prosty krój spisał sie świetnie. Wybieram juz kolejne kolory
Dziękuję bardzo za życzenia urodzinowe dla córki :) Scrubs jest przepiękny, w czekoladowym kolorze, dopasowany i z bardzo dobrego materiału :) Serdecznie polecam i pozdrawiam :)
Mega szybka wysłka. Zgodny z opisem. Jeden minusik, kieszeń w spodniach (sa tylko dwie) niedoszyta przez co jest dziurawa i nie spełnia swojej funkcji.

Dobry materiał, dobra rozmiarówka.

Bardzo dobry materiał, przewiewny. Rozmiar nie zawyżony ani nie zaniżony. Ładny kolor, mimo, że na stronie internetowej sklepu intensywniejszy. Ciekawy, niebanalny krój.
Jakość materiału świetna, komplet bardzo wygodny. Zamawiałam kolor czekoladowy (tunika wiązana + spodnie z szerokimi nogawkami), jedna rzecz do której można się przyczepić to kolor.. Mianowicie na żywo jest ciemniejszy, niż na zdjęciach na stronie. Na stronie kolor na zdjęciach jest jaśniejszy, a w rzeczywistości na żywo ciemniejszy

Scrubs przeszedł moje oczekiwanie

Zwykle nie wystawiam opinii i długo przymierzałam się do zakupu scrubsa, medka chodziła mi już długo po głowie, w końcu zdecydowałam się na zakup, wybrałam kolor espresso, kolor na żywo jest jeszcze piękniejszy, krój jest fantastyczny, polecam każdemu
Szeroki wybór odzieży medycznej najwyższej jakości. Bluzy pasują idealnie, wszystko zgodne z opisem i tabelą rozmiarów. Polecam serdecznie.
Profesjonalne podejście do klienta. Jakość wykonania i materiał na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
Bardzo dobry materiał. Świetnie się czuję w rym scrubach. Polecam innym.