medka.eu

Opinie łącznie (1586) Opinie (1175) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiału i wykonania produktów. Wielu klientów chwali dopasowanie oraz estetyczny i wygodny krój odzieży. Wygoda noszenia produktów jest często podkreślana jako kluczowy atut. Klienci w większości bardzo pozytywnie oceniają szybkość realizacji zamówień i sprawność dostawy. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i szybka. Ponadto doceniany jest szeroki wybór kolorów oraz ich intensywność. Opinie dotyczące rozmiarówki są mieszane – część klientów chwali dopasowanie, inni zgłaszają nieścisłości między rozmiarami. Niektórzy klienci zauważają również różnice pomiędzy kolorami prezentowanymi na zdjęciach a rzeczywistym wyglądem produktów.

Opiniemedka.eu

Plusy: Ładne materiały. Szybki czas realizacji. Duży wybór kolorów. Minusy: Dopracować wielkość bluz ,aby nie było tak że XL w jednym kolorze mocno rożni się od drugiego. Obserwacje dotyczą rękawka. Przy większym biuście krój nie podąża zbyt mocno za biustem ,a bardziej wydaje się za pasem co powoduje ,że bluza go opina.
Komplet bardzo ładny, dobrze uszyty. Materiał miły w dotyku.
Ekspresowa dostawa, na nowy scrubs zawsze czekam tygodniami. Fartuszek dobrze się nosi, jedyne na co zwrócę uwagę , to pomylono mój rozmiar, zamiast M dostałam bluzę XS, na szczęście w to wchodzę 😉
Zamówiłam lącznie 3 takie same zestawy pod względem rozmiaru, różniły się tylko kolorem jednak mimo że była ta sama rozmiarówka to między poszczególnymi kolorami są różnice w wymiarach

Sukienka

Wysoka jakość, dokładne szycie, rozmiarówka typowa. Polecam
Najlepszy scrubs jaki kiedykolwiek miałam, wygoda a zarazem piękno w jednym, polecam!
Podoba mi sie materiał, i jakość wykonania. Do mojej drobnej sylwetki, ciezko dopasować ubranie. Większość xxs jest za duża. Tutaj są w porządku. Oceniamy spodnie proste. Te z gumką nie leżały dobrze na mnie. Prosty krój spisał sie świetnie. Wybieram juz kolejne kolory
Produkt zgodny z opisem bardzo dobra jakość polecam
Sprawnie i szybko. Produkty zgodne z opisem. Wygodne w użytkowaniu.
Szybką dostawa i ładna bluza
Dobra jakość, piękne ubrania. Najfajniejsze te z wiskozy
Dziękuję bardzo za życzenia urodzinowe dla córki :) Scrubs jest przepiękny, w czekoladowym kolorze, dopasowany i z bardzo dobrego materiału :) Serdecznie polecam i pozdrawiam :)
Mega szybka wysłka. Zgodny z opisem. Jeden minusik, kieszeń w spodniach (sa tylko dwie) niedoszyta przez co jest dziurawa i nie spełnia swojej funkcji.
Dobry asortyment
Piękny kolor, krój i świetna jakość materiału.
Elegancki,wygodny.

Dobry materiał, dobra rozmiarówka.

Bardzo dobry materiał, przewiewny. Rozmiar nie zawyżony ani nie zaniżony. Ładny kolor, mimo, że na stronie internetowej sklepu intensywniejszy. Ciekawy, niebanalny krój.
Jakość materiału świetna, komplet bardzo wygodny. Zamawiałam kolor czekoladowy (tunika wiązana + spodnie z szerokimi nogawkami), jedna rzecz do której można się przyczepić to kolor.. Mianowicie na żywo jest ciemniejszy, niż na zdjęciach na stronie. Na stronie kolor na zdjęciach jest jaśniejszy, a w rzeczywistości na żywo ciemniejszy