medka.eu

Opinie łącznie (1440) Opinie (1101) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą wysoką jakość i trwałość materiałów używanych w produktach, podkreślając ich miękkość oraz komfort użytkowania. Pozytywne opinie dotyczą również świetnego, estetycznego i dopasowanego kroju, który odpowiada różnym sylwetkom. Szeroki wybór i intensywność kolorów spotykają się z uznaniem, podobnie jak wygoda produktów zarówno podczas pracy, jak i codziennego noszenia. Wielu klientów docenia szybkość realizacji zamówień i sprawność obsługi zwrotów, a obsługa klienta jest często opisywana jako profesjonalna. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące niezgodności barw produktów ze zdjęciami oraz problemy z dopasowaniem rozmiarów pomiędzy różnymi modelami. W kilku przypadkach klienci wyrażali niezadowolenie z kontaktu z obsługą klienta i rozwiązywania problemów.

Opiniemedka.eu

Kolor, krój, jakość materiału, szybkość dostarczenia zamówienia.
Jestem bardzo zadowolona. Jakość materiału jest rewelacyjna. Na pewno zamówię kolejny komplet. Polecam 😊
Genialny kolor, fantastyczny materiał, perfekcyjne wykonanie🤩 na pewno jeszcze nie jedna rzecz zamówię. Rozmiarowke zgodna z tym co noszę ☺️
Super scrubsy i longsleeve medyczny. Świetny krój, idealnie wszystko leży. Genialna tkanina - trwała i miła dla ciała. Gratuluję takiej pozycji na rynku odzieży medycznej 💪
Wszystko ok szybko i sprawnie produkt dobrej jakości
Szybka dostawa ,szybki i wygodny zwrot
Szybko, bez problemu
Cudowny scrubs 😍 piękny materiał i kolor
Szybka dostawa, bardzo przyjemny materiał. Rozmiar zgodny z tabelą.

Super robota!

Wysylka ekspresowa, a scrubsy sa po prostu świetne! Bardzo wygodne, miło je się nosi, godne swojej ceny.
bardzo dobry krój, wysoka jakość materiału, bardzo piękny kolor, szybka dostawa zamówienia; polecam serdecznie zakupy w MEDKA
Wygodne i fajny krój
Elegancki komplet, to już mój drugi! Jakość rewelacja
Super komplet!! Świetny materiał, idealny rozmiar. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
Ładnie uszyty tylko nogawki mogły by być dopasowane do wzrostu szkoda że nie wszystkie modele mają długość nogawek dostosowane dla niskich osób
Super odzieź medyczna
Bez problemów
Fartuszek bardzo ładny ,dobrze skrojony ,materiał bardzo przyjemny .Wygodny , zwłaszcza spodnie ..Jestem zadowolona na pewno jeszcze skorzystam i zamówię inny kolor ..