Opinie łącznie (3500) Opinie (1555) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą szybkie tempo realizacji zamówień oraz ekspresową dostawę. Produkty są zgodne z opisem i zdjęciami, a ich jakość jest zazwyczaj oceniana pozytywnie. Klienci są zadowoleni z wyglądu, funkcjonalności i ceny oferowanych produktów. Dużym plusem jest również sposób zapakowania przesyłek oraz wysoki poziom obsługi klienta, w tym kontakt, uprzejmość i łatwość zwrotów. Pojawiają się jednak pojedyncze negatywne opinie dotyczące trwałości lub wyglądu niektórych produktów. Sporadycznie klienci zgłaszają uwagi na temat uszkodzeń lub zagnieceń opakowań.

OpinieStrado.pl

Zakup i dostawa przebiegła bardzo szybko. Dywan jest ciekawy i ładny, chociaż cienki. Po rozłożeniu ma duże zagięcie w miejscu złożenia. Czekam z nadzieją, że sie wchłonie.

Mięciutki dywan

Dywan jest bardzo ładny, mięciutki. Miałam go 3 lata i kupiłam kolejny raz taki sam. Nie znalazłam nigdzie lepszego . I cena jest bardzo przystępna.
Zajmuje trochę czasu na rozprostowanie. Kolor na zdjęciu jest biały a w rzeczywistości jest to szarawy, ale jak sobie zrobisz zdjęcie to wychodzi biały hahah
Dywan super. Trzeba poczekać na całkowite rozprostowanie zagnieceń kilka dni. Całość realizacji, od zamówienia do dostawy bardzo sprawna.
Szybka dostawa ,bezproblemowa 👍Jestem zadowolona z zakupu ,przedmiot zgodny z opisem i bardzo pozytywnie przeze mnie oceniony
Wszystko super ! Zakupiony kwietnik naprawde piękny! Wysyłka b.szybka takze jestem zadowolona BARDZO ! Polecam Serdecznie!
Wysyłka była opóźniona, a bardzo mi zależało, żeby doszła na konkretny dzień. Sama firanka jest uszyta trochę krzywo, ale bez tragedii. Ładnie się układa i dobrze wygląda.

Polecam w 100%

Super spakowana przesyłka . Dywany od razu nadają się do położenia w pomieszczeniach , nie mają żadnego zapachu i nie są odkształcone. Bardzo przyjemne w dotyku.
Szybka dostawa, jak też prosty zwrot. Towar dobrze zapakowany. Więcej gwiazdek nie mogę dać, bo produkty tak badziewne i niskiej jakości, że nie nadają się do użytku. Oddałam.
Szybka dostawa. Towar zgodny ze zdjęciem. Jedyny minus to wygnieciony dywan. Należy zwijać w rolkę, by uniknąć zagnieceń. Kurier bardzo miły.
Wszystko ok, przedmioty zgodne z opisem, przesyłka świetnie zapakowana i bardzo szybko wysłana.
Szybka transakcja, towar zgodny z opisem. Dywan jest milutki i mięciutki, dokładnie taki jak na zdjęciu.
Szybka dostawa. Wycieraczka jest super .dywan również piękny ma być prezentem myślę ,że się spodoba .Szczerze polecam.

Zasowolona

Szybko ,.sprawnie . Zgodnie z opisem . Zamówienie dobrze zabezpieczone
Świetna obsługa. Szybka wysyłka. Niesamowicie sprawnie. No i dodatkowo świetne dywany. Pozdrawiam
Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z opisem i pasuje rozmiarowo. Super, polecam w 100%!
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem, konkurencyjna cena
Jestem zachwycona ,ekspresowa wysyłka, a maty przeszły moje oczekiwania , za te cenę naprawdę rewelacyjnie prezentują sie na tarasie. Dziękuję i polecam!

Bardzo ładny dywanik balkonowy. Chyba zamówię jeszcze jeden
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam

• +48611110014
  • strado.pl
  • kontakt@strado.pl
  • Poznań, POL

Strado.pl

W sklepie internetowym Strado znajdziesz szeroką ofertę przedmiotów do domu, a w tym: dywany, akcesoria do sypialni, kuchnii czy ogrodu. Sklep oferuje także obszerną gamę produktów z elektroniki użytk...