Strado.pl

Opinie łącznie (3049) Opinie (1346) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Jakość produktów jest bardzo wysoko oceniana przez klientów, którzy podkreślają solidność i estetykę wykonania. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, profesjonalna i pomocna. Większość klientów uważa, że otrzymany towar jest zgodny z opisem i zdjęciami. Klienci wyrażają wysokie zadowolenie z zakupów i usług, często deklarując chęć ponownego skorzystania z oferty. Sporadycznie pojawiają się rozbieżności między otrzymanym towarem a opisem lub zdjęciami.

OpinieStrado.pl

super

fajny dywan, taki jak w opisie, milusi, dostawa na czas, delikatny, jasny kolor :)

Katarzyna

Bardzo ładny i praktyczny dywan czarny shaggy. Sprawdza się doskonale w przedpokoju przy drzwiach wejściowych. Dobry gatunek, zgodny z opisem Sprzedającego
Czas dostawy expresowy , super zabezpieczone ,miły pan dostawca
Dywan sam w sobie jest bardzo ładny. Natomiast zdjecie na stronie jest inne niz w rzeczywistości.
Wszystko jest w jak najlepszym porządku nie ma się do czego doczepić. Widać że porządny materiał no i oczywiście pokrowiec jestem zadowolony z tego zakupu i polecam go każdemu kto chcę zadbać o swój rower,skuter, motocykl. Pozdrawiam
Jestem bardzo zadowolona z zamówionego narożnika . Ładnie się prezentuje w salonie ,kolor idealny Jest wygodny, materiał miły w dotyku. Dostawa szybka i sprawna. Wszystko na plus. Polecam.
Super zakup, wszystko zgodne z opisem, szybka transakcja, serdecznie polecam
Bardzo szybka dostawa i super dywaniki ,piękne po prostu
Wszystko bardzo sprawnie, wysyłka super szybka
Dywan bardzo ładny zgodny z opisem! Realizacja zamówienia szybko i sprawnie. Polecam sklep.
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Dostawa bardzo szybko.
Przesyłka ekspresowo dostarczona. Towar dobrej jakości.
Bardzo szybka dostawa i super towar
Miska jest przecudna, a wysyłka ekspresowa !!! Bardzo dziękuję i serdecznie polecam :)
Super dywan, polecam :)

Bardzo dobra jakość materiałów.

Bardzo szybka przesyłka, a jakoś dywanów zgodna z opisem. Polecam.
Szybka wysyłka i dostawa.
Bardzo szybka dostawa i solidnie zapakowana. Polecam
Bardzo dobrej jakosci dywan. Konkurencyjna cena. Natychmiastowa, darmowa wysyłka. Polecam
Bardzo szybka dostawa