amisell.pl

Opinie łącznie (556) Opinie (259) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację i wysyłkę zamówień, co mocno wpływa na pozytywną ocenę całego procesu zakupowego. Dodatkowe próbki oraz próbka zakupionego zapachu dołączana do zamówienia są bardzo cenione przez klientów i uznawane za wyróżnik sklepu. Konkurencyjne oraz promocyjne ceny są często wymieniane jako duży atut i motywacja do zakupów. Profesjonalizm, uprzejmość i sprawna komunikacja obsługi są bardzo doceniane przez kupujących. Bezpieczne, staranne i estetyczne pakowanie przesyłek jest często zauważane i pozytywnie oceniane. Klienci chwalą wysoką jakość i oryginalność oferowanych perfum oraz szeroki wybór produktów. Bogaty asortyment, w tym rzadko dostępne lub ekskluzywne zapachy, przyciąga klientów i jest regularnie wyróżniany w opiniach.

Opinieamisell.pl

Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobra cena, perfumy oryginalne i są super. Bardzo polecam !
Wspaniały zapach i sprawna dostawa!
Szybka wysyłka, oryginalny perfum , dobra cena .

Stare perfumy i brak kontaktu

Przesyłka do mnie dotarła i na tym dobre wieści się kończą. Niestety dostarczone mi perfumy nie odpowiadają jakościowo produktowi, który zamówiłem. Zamówiony zapach znam świetnie, zaś dostarczone mi perfumy pachną wypłowiale, nie wspominając już o trwałości, którymi charakteryzuje się pełnowartościowy produkt. Nie zarzucam Sprzedającemu, że sprzedał mi nieorginalne perfumy, wręcz przeciwnie, sądzę, że są one oryginalne, jednakże po prostu stare, co zresztą znajduje potwierdzenie w batch code, z którego wynika, że mają one niemalże 10 lat (sic!). Nie jest zaś wiedzą specjalną, że nawet najlepsze jakościowo perfumy (nie włączając w to olejków perfumowanych, bo one mają inne "okresy przydatności") - po 3 latach, zaś maksymalnie po 5 - tracą już swoje właściwości. Cztery dni temu dokonałem zgłoszenia, jednak Sprzedający nie raczył nawet odpowiedzieć, nie wspominając już o wymianie towaru czy zwrocie pieniędzy.
Perfumeria godna polecenia, jakość obsługi na najwyższym poziomie. Towar oryginalny.
Szybka wysyłka, próbki do zamówienia i co ważne, mała próbka kupowanego zapachu. Możemy wypróbować i odesłać nieotwierany jeśli się nie spodoba.

Super, polecam

Strona świetnie zorganizowana, wszystko super
Super sklep! Przystępne ceny i ekspresowa dostawa. Polecam!❤️
polecam

Bardzo polecam

Szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny. Ale najbardziej zaskoczyło mnie rozwiązanie dotyczące potencjalnego zwrotu zakupionych perfum - próbka zamówionego zapachu dołączona do zamówienia aby poznać produkt przed jego otworzeniem. Genialne w swojej prostocie!
Super. Dziękuje.
Wszystko super