Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i sprawną dostawę. Wielu klientów podkreśla, że zamówienia są bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowane. Doceniana jest również jakość i smak produktów oraz szeroki wybór dostępnych artykułów. Dodatkowe gratisy do zamówień są odbierane bardzo pozytywnie. Pozytywne opinie zbiera także kontakt i pomoc telefoniczna. Niektórzy klienci zgłaszają braki asortymentowe lub niedostępność ulubionych produktów, a także zwracają uwagę na brak niektórych artykułów w ofercie. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości gratisów oraz komunikacji mailowej.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieBezgluten.pl
Jest ok nadal ciężko połapać się w rabatach nie wiem gdzie są jeden kod skopiuje i za chwilę już ich nie ma poza tym moglibyście przywrócić pół kg paczki jaki na chleb i pizzę były wygodniejsze w użyciu a te kg muszę rozważać na pól
Dziękujemy za opinię.
Nie mieliśmy dotąd zgłoszeń problemów z kodami rabatowymi, ale jeśli coś nie działa- prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta, chętnie pomożemy.
Sugestię dotyczącą opakowań 500 g przekazujemy do odpowiedniego działu :)
wszytsko ok , sprawnie i miło .
Sklep działa sprawnie , szybko wysyłka , konkurencyjne ceny i miło , że zawsze jakiś gratis dodany :)
pozdrawiamy
Wszystko w najlepszym porządku. Towar przewożony klimatyzowanym autem.
Dziękujemy za opinię!!!
Super szybka dostawa!
Jestesmy bardzo zadowolone z jakosci zamowionych produktow oraz z szybkiego terminu dostawy.
Mamy jednak jedna sugestie dla Bezgluten: prosze nie dokladac dodatkowych produktow gratis, ktore sa juz przeterminowane, gdyz nie robi to dobrego wrazenia!
Jesli chca panstwo uchonorowac zamawiajacego, proponuje postarac sie lepiej!
Odpowiedź ze sklepu Bezgluten.pl
Dziękujemy za opinię i miłe słowa o naszych produktach oraz szybkiej dostawie.
Dodatkowe produkty, które dołączamy do przesyłek, mogą mieć krótszy termin przydatności, jednak nigdy nie są to produkty po terminie ważności. Staramy się w ten sposób ograniczać marnowanie żywności i dać szansę, by dobre produkty trafiły jeszcze do kogoś, kto z nich skorzysta.
Przesyłka bardzo dobrze spakowana. W zamówieniu było sporo produktów w szklanych słoikach , wszystkie dobrze owinięte folią bąbelkową. Wszystkie produkty zgodnie z oczekiwaniami. Mały gratis był miłym gestem.
Odpowiedź ze sklepu Bezgluten.pl
Serdecznie dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!
Zamówienie było dostarczone szybko, porządnie opakowanie.W paczce dodatkowo jeszcze gratis od firmy, np.chlebek bezglutenowy.Widać, ze firma dba o klienta.
Serdecznie dziękujemy!
Szybka obsługa i zawsze super pomoc telefoniczna
Odpowiedź ze sklepu Bezgluten.pl
Serdecznie dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie!
Chciałabym prosić o wystawianie faktur papierowych a nie jak dotychczas elektronicznych.
Z góry serdecznie dziekuje
Produkty bardzo starannie zapakowane!
Bardzo dziękujemy!
Wszystko jest dobrej jakości. Polecam. Od kiedy zmieniłem InPost na Orlen Paczka, produkty docierają do mnie w całości. Żadnych popękanych opakowań.
Odpowiedź ze sklepu Bezgluten.pl
Serdecznie dziękujemy za opinię!
Dziękujemy :)
Dziękujemy!!
Wszystko w jak najlepszym porządku.