sorvellaperfume.pl- Logo - Opinie

sorvellaperfume.pl

Opinie (2407) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3639)

sorvellaperfume.pl- Logo - Opinie

sorvellaperfume.pl

Opinie (2407) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3639)

Opinie na temat sorvellaperfume.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość, unikalność i piękno zapachów, a także solidność oraz estetykę opakowań. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również trwałości niektórych zapachów, sprawnej i szybkiej dostawy, a także profesjonalnej i uprzejmej obsługi w sklepie stacjonarnym. Gratisowe próbki i dodatki do zamówień są uznawane za wyjątkowo miły gest i pomoc przy wyborze produktu. Wśród zgłaszanych przez klientów uwag pojawiają się rozczarowania związane z nietrwałością niektórych zapachów lub różnicami względem wcześniejszych wersji produktów. Zdarzały się także sporadyczne opóźnienia w dostawie oraz trudności z kontaktem online w przypadku problemów.

Opinie nt. sklepu sorvellaperfume.pl/

Cudowne zapachy do nowoczesnych wnętrz

Perfumy do wnętrz z patyczkami od Sorvella to świetny sposób, żeby nadać przestrzeni wyjątkowy klimat. Zapach jest elegancki, dobrze wyważony i długo utrzymuje się w powietrzu, dzięki czemu pomieszczenie przez cały czas pachnie świeżo i przyjemnie. Dużym plusem jest też intensywność – nie jest przytłaczająca, ale wyraźnie wyczuwalna. Sam design flakonika jest nowoczesny i stylowy, więc idealnie pasuje do różnych wnętrz. To produkt, który łączy estetykę z funkcjonalnością – zdecydowanie wart polecenia 👍
Zapach piękny ale trwałość zupełnie mniejsza niż ta zaprezentowana w galerii. Jestem trochę rozczarowana zamówieniem internetowym a dokładniej trwałością i projekcją zapachu... Próbkę, zaprezentowaną w galerii czułam na biżuterii i płaszczu przez kilka dni, dlatego skusiłam się. Zapach zamówiony przez stronę internetową jest taki sam natomiast trwałość o wiele gorsza. Jakiś czas temu kupiłam- ale stacjonarnie zapach BCR do których wracam z ogromną chęcią i przyjemnością i polecam każdemu bo trwałość i projekcja jest bardzo dobra.( Zwraca uwagę innych przechodniów) Tu tego powiedzieć nie mogę... Nie wiem z czym to o jest związane, i czuję trochę rozczarowanie. Chciałabym wypróbować jeszcze jednen zapach z kolekcji premium ale wybiorę się pewnie na zakupy stacjonarnie.
Zamówienie przyszło z dużym opóźnieniem, z firmą nie ma żadnego kontaktu- telefonicznie odpowiada automatyczna sekretarka, nie odpisują na wiadomości. Myślę, że produkty dotarły ponieważ złożyłam reklamację i żądałam zwrotu środków. A wystarczyło chociaż raz napisać,że są spore opóźnienia,byłabym spokojna i cierpliwie czekała. W zamówieniu brakuje dyfuzora Green Tea. Zgłosiłam to. Oczywiście odpowiedzi brak,brak też zwrotu pieniędzy za ten produkt. Na plus to,że zawsze są dodane gratisy. Produkty są wysokiej jakości,przesyłka dobrze i estetycznie zapakowana. Niestety więcej nie złożę zamówienia w tym sklepie z wyżej wymienionych powodów. W poprzednim zamówieniu też były braki,ale je dosłano,w tym produkt,ktorego brakuje jest droższy.

Petarda!!!

Perfumy są świetne, bardzo trwałe i pachnące. Dodatkowo dostałem/am jeszcze próbkę w prezencie — swoją drogą bardzo fajnych perfum (prawdopodobnie moich następnych). Wszystko jest bardzo ładnie i estetycznie zapakowane. Wszystko super, bardzo mi się podobało.

Testery…

Jestem zadowolona z możliwości przetestowania zapachów zanim podejmę właściwą decyzję o zakupie przetestowanego już produktu.To pozwala mi na spokojne zastanowienie i konkretny wybór- bez kupna"kota w worku".

Przepiękne perfumy !!!

Przepiękne perfumy , zapachy cudne i długotrwałe , dlatego kupuje od dłuższego czasu tylko w Sorvella, do tego w pięknych opakowaniach ,idealnie od razu na prezent , ceny przystępne 👌 a przy promocjach tym bardziej , kupuje od lat stacjonarnie 😃 mam swoje ulubione zapachy ! Polecam perfumy nie tylko damskie ale i męskie ,a większość też jest UNI😉 dziękuję też za gratisy tym razem w paczce bo zamawiałam przez internet , realizacja zamówienia ekspresowa, perfumy solidnie zapakowane 👌dziękuję i polecam z czystym sumieniem 😉 a kto nie zna tej marki polecam zamówić testery, małe dyskretne nawet do małej torebki damskiej przydatne , tym samym można poznać zapachy 👌
Próbki zapakowane wzorowo. Szybka wysyłka. Miła niespodzianka w postaci jednej próbki gratis. Teraz łatwiej mi będzie podjąć decyzję odnośnie zakupu perfumu. Szkoda, że nie idzie kupić w setach próbek wszystkich zapachów..

Średnio zadowolona

Zamówiłam trzy perfumetki po 10 ml: dwie pod nazwą BCR oraz jedną Saint Eliah. Opisy zapachowe dla BCR i Saint Eliah różniły się nutami, mimo informacji, że BCR „przeinacza się” pod szatę Saint Eliah. Właśnie dlatego zdecydowałam się na dwie wersje BCR — miałam wcześniej ten zapach i bardzo mi odpowiadał — oraz jedną Saint Eliah, aby móc je porównać. Finalnie otrzymałam trzy perfumetki oznaczone jako Saint Eliah, wszystkie z tymi samymi nutami zapachowymi. Co więcej, zapach Saint Eliah jest jedynie podobny do BCR — to nie jest ten sam zapach, który pamiętam i którego oczekiwałam po wersji BCR. Gdybym wiedziała, że w rzeczywistości otrzymam trzy takie same perfumetki o zapachu tylko zbliżonym do BCR, zamówiłabym jedną, a nie trzy Skoro nie macie już na stanie BCR to po prostu zaktualizujcie to na stronie a nie wprowadzajcie klienta w błąd.

Zadowolona z zamówienia

Bardzo szybka wysyłka oraz sprawny kontakt. Zamówienie zgodne z tym złożonym na stronie. Wszystko pięknie zapakowane. Znam tą markę perfumy są bardzo trwałe oraz wydajne. :) . Polecam serdecznie.

Miłe zaskoczenie

Otrzymałam dziś paczkę z perfumami. Dla chłopaka zamówiłam zamiennik Kirke, które są 1:1, długo się utrzymują i przepięknie pachną. Perfumy damskie, które wybrałam również przepięknie pachną. Jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo w prezencie dwa testery otrzymałam więc to dodatkowy plus. Dziękuję serdecznie i polecam 🩷

zestaw męski, damski.

Wszystkie próbki intensywnie pachną , długo utrzymują się na skórze. Wybrałem kilka wariantów i dla siebie i dla żony, więc na razie testujemy. Odnalazłem już te, które odpowiadają zapachem tym znanym markom i muszę przyznać, że jestem miło zaskoczony, bo jak dla mnie zapach bardzo bardzo zbliżony. na pewno zdecyduję się na większe opakowania. Polecam.
Szybka dostawa, elegancko zapakowana przesyłka i świetne zapachy. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno do Państwa wrócę:)
Po raz pierwszy kupiłam kilka różnych zapachów na specjalnym stoisku w Auchan. Zapach długo się utrzymuje i mam je na rózne okazje ( do pracy , na wieczór). Podarowałam jeden flakon mojej wnuczce.W tym roku poprosiła o te same perfumy.A więc dla młodych dziewczyn tez można wybrać odpowiedni zapach.

Wyjątkowe, unikatowe zapachy dla chcących pachnieć indywidualnością...

Dobrze zapakowana przesyłka, turbo ekspresowa, wrażenie wow po otwarciu opakowania głównego, pięknie ułożone pudełka z flakonami. no i te zapachy ..niszowe, nieprzeciętne, trwałe, eleganckie, a" wisienką na torcie" jest zestaw próbek, który zachęca do zakupu pozostałych zapachow z kokekcji...

Otwierając karton z przesyłką od razu czuć piękny zapach perfum dodatkowo dorzucają próbkę co jest wartością dodaną. Jestem bardzo zadowolona

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Produkt poprostu super,piękny zapach lekki,świeży,kwiatowo cytrusowy na każdą okazję.
Zawiodlam sie troche gdyx 17 grudmia zlozylam zamowiemie i do dnia dzisiejszego nie otrzymalam zamowienia .Pisalam do firmy z zapytaniem co jest powodem do dzis zero odp.Jestem zdziwiona gdyz nigdy to sie nie zdarzylo zawsze bylo po 2 dniach a zamawiam bardzo czesto.
Perfumy są po prostu boskie! Sam zapach to jedno-golden notes pozostanie ze mną napewno na długo! jest niesamowity, z ogonem, i tak jak piszą, że można go brać w ciemno to prawda, a przy tym unisex- na mnie układa się w słodszym ale lekkim tonie a na mężu ciężej ale z takim akordem miękkości, no boski jest! I jego trwałość bije na głowę wszystkie dotychczasowe perfumy! Przysięgam! Kocham te perfumy!!

Perfumy

Błyskawiczną wysyłka. Zamówiłam trzy zapachy; Whitney, Panorama i CRD i muszę przyznać, że dwa pierwsze spełniają oczekiwania dotyczące trwałości, choć bardziej czuć je jeśli trafią na ubranie niż na skórę, niestety CRD po 1 - 1,5 godzinie są niewyczuwalne zupełnie. Rozpływają się i w ogóle ich nie czuć. Próbka, którą miałam była dużo trwalsza.
Zapachy są przepiękne! zamówiłam próbki i trudno się zdecydować który podoba mi się najbardziej. Ciekawe, elegancko brzmiące nuty. Nie czuć chemi, czuć zapach. Dobrze pracują na skórze. Pachną jak drogie flakony z sephory za kilka stówek. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.