sorvellaperfume.pl

4401 reviews since 11 sie 2023

Ważny od: 26 wrz 2023
sorvellaperfume.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci najczęściej chwalą piękne, oryginalne i różnorodne zapachy oferowanych perfum i produktów do domu. Wielu klientów pozytywnie ocenia trwałość perfum. Bardzo często pojawiają się pochwały za szybką, sprawną i ekspresową realizację zamówień oraz dostawę. Produkty są często wyróżniane za estetyczne, solidne i piękne opakowania. Wielu klientów docenia także dołączane gratisy, próbki zapachów oraz możliwość ich testowania przed zakupem pełnowymiarowych produktów. Obsługa klienta zbiera zazwyczaj pozytywne opinie. Część klientów zwraca uwagę na zmienność lub niedostateczną trwałość perfum. Pojawiają się również pojedyncze uwagi dotyczące uszkodzeń opakowań oraz skargi na brak kontaktu i trudności z reklamacjami.

Opiniesorvellaperfume.pl

Trwały piękny zapach. Paczka bardzo dobrze zapakowana. Bardzo szybka dostawa. Polecam 😉
Cudowne zapachy. Domowy zapach Istabuł jest przepiękny. Na 100% zamówię taki sam do samochodu!

Petarda!!!

Perfumy są świetne, bardzo trwałe i pachnące. Dodatkowo dostałem/am jeszcze próbkę w prezencie — swoją drogą bardzo fajnych perfum (prawdopodobnie moich następnych). Wszystko jest bardzo ładnie i estetycznie zapakowane. Wszystko super, bardzo mi się podobało.
Zaskoczona byłam tak sprawną i szybką przesyłką, perfuma solidne zapakowana a mój obdarowany mężczyzna jest nią zachwycony.
Zamówienie przyszło z dużym opóźnieniem, z firmą nie ma żadnego kontaktu- telefonicznie odpowiada automatyczna sekretarka, nie odpisują na wiadomości. Myślę, że produkty dotarły ponieważ złożyłam reklamację i żądałam zwrotu środków. A wystarczyło chociaż raz napisać,że są spore opóźnienia,byłabym spokojna i cierpliwie czekała. W zamówieniu brakuje dyfuzora Green Tea. Zgłosiłam to. Oczywiście odpowiedzi brak,brak też zwrotu pieniędzy za ten produkt. Na plus to,że zawsze są dodane gratisy. Produkty są wysokiej jakości,przesyłka dobrze i estetycznie zapakowana. Niestety więcej nie złożę zamówienia w tym sklepie z wyżej wymienionych powodów. W poprzednim zamówieniu też były braki,ale je dosłano,w tym produkt,ktorego brakuje jest droższy.
Perfumy są świetne, na pewno się spodobają jako prezent ale mam zastrzeżenia co do paczki. Mianowicie została ona zapakowana do paczkomatu z niedostosowanym do niej gabarytem, przez co z trudem udało mi się ją jakoś wyciągnąć, niszcząc niestety przy tym paczkę. Na szczęście sam towar nie uległ uszkodzeniu

Reklamacja

Dzień dobry Odebrałam dzisiaj od Państwa firmy perfumy które zamawiałam natomiast nie jestem zadowolona bo w tych dwóch pierwszych próbkach perfum nie są w całości brakuje w nich perfum dlatego składam reklamacje i proszę o rozwiązanie tego problemu bo zapłaciłam za pełne próbki perfum a nie że dwie buteleczki są wypełnione tylko tak jak widać na zdjęciu
Używam perfum Sorvella od kilku lat. Atrakcyjnie pachną i długo się utrzymują. To jest jakość za przystępną cenę.
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar dobrze zapakowany. Perfumy i mgiełka do ciała dobrze zabezpieczone na czas dostawy.
Super szybka dostawa , perfum używam od lat , zapach intensywny , nietuzinkowy , bardzo długo się trzyma ✨
Piękny zapach i szybka dostawa. Nie testowałam wszystkich próbek. Dwie, które były luzem są bardzo ładne. Polecam.
Fajne, świeże zapachy. Do każdej dostawy maleńka próbka gratis.

Moje ulubione

Dostawa ekspresowa, paczka pięknie zapakowana, zapachy długotrwałe - moje ulubione
Zamowilem perfumy - natychmiast mi przyszlo powiadomienie, ze przesylka zostala utworzona, a 15 min pozniej odebrana juz przez kuriera. Na drugi dzien perfumy byly juz u mnie, a to wszystko przed dniem matki!
Jestem bardzo zadowolona z tego pięknego i zmysłowego zapachu
Perfumy cudowne, długo się utrzymują i mają bardzo ładny flakonik. Zamówienie doszło szybko. Polecam serdecznie.

Szybka i pachnąca paczka

Jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa, paczka dodatkowo pięknie pachniała. Perfumy trwałe i wszyscy zwracają na nie uwagę, pytają, czym tak pięknie pachnę. Polecam!
Juz po raz kolejny kupuje z tej strony i jestem bardzo zadowolona. Zapachy pachną na mojej skórze przepięknie i dlugo. Polecam.
Pięknie zapakowane! Cudowne zapachy i ich opakowania :) 🤍
Błyskawiczna realizacja zamówienia i wysyłki. Towar pięknie opakowany aż miło otworzyć👍

• sorvellaperfume.pl
  • info@sorvella.com