Klienci doceniają jakość i funkcjonalność urządzenia, zwracając uwagę na jego solidność, precyzję golenia oraz wygodę użytkowania. Wielu użytkowników chwali także szybką i sprawną dostawę zamówień. Pozytywne opinie dotyczą również estetyki oraz designu produktów, które często są oceniane jako atrakcyjne. Wśród negatywnych aspektów pojawiają się uwagi dotyczące kolorystyki i wyglądu produktów, które nie zawsze spełniają oczekiwania klientów. Dodatkowo, część użytkowników zgłasza występowanie podrażnień skóry po użyciu urządzenia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieshavystar.com
Swietna dla kazdego faceta. Goli tam gdzie trzeba ;)
Jeśli chodzi o firmę shavy star to same plusy i wszystko ok . Natomiast płatności poprzez tpay to jedno wielkie nieszczęście i psucie opinii firmie .
W porzadku
Trymer działa okej, ale nakładka foliowa ma po bokach grzebyki do precyzyjnego golenia, które łatwo powodują podrażnienia jeśli zaczepią o skórę, o co nietrudno w bardziej skomplikowanych miejscach
Spodziewałam się efektu wow. Wizualnie maszynka jest śliczna, ale strasznie ciągnie za włoski . Niestety nie jest ona dla mnie. Mam nadzieję, że osoba, której podarowałam maszynkę będzie zadowolona.
Odpowiedź ze sklepu shavystar.com
Dziękujemy za opinię! Przykro nam, że maszynka nie spełniła Pani oczekiwań. Cieszymy się jednak, że spodobał się jej design i mamy nadzieję, że obdarowana osoba będzie z niej zadowolona. Gdyby w przyszłości pojawiły się pytania lub wątpliwości – jesteśmy do dyspozycji!
Zamówienie przyszło w nie całe 24h 😍, świetny produkt maszynka jest piękna sprawna i potrafi naprawdę krótko przyciąć włoski
Wszystko super
Dobrej jakości produkty, szybka dostawa
Szybka wręcz expresowa wysyłka i super jakość produktu. : Polecam i pozdrawiam
Tego produktu mi było trzeba! Niesamowicie łatwe i wygodne w użyciu, polecam!:)
produkt srednio strzyze
Odpowiedź ze sklepu shavystar.com
Dziękujemy za opinię!
Każdy rodzaj włosa może reagować inaczej na strzyżenie, dlatego efekty mogą się nieco różnić. Trymer został zaprojektowany tak, aby zapewniać precyzję i komfort użytkowania, a jego mocne ostrza oraz ergonomiczna konstrukcja sprawiają, że wielu użytkowników ceni go za wygodę i solidność. Wierzymy, że po kilku użyciach uda się znaleźć optymalne ustawienie długości i sposób prowadzenia, który pozwoli w pełni wykorzystać jego możliwości :)