blueshadow.pl

Opinie łącznie (7983) Opinie (4856) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle wysoko oceniają jakość materiałów, wykonania i wykończenia ubrań, często podkreślając ich trwałość, wygodę i estetykę. Szybka i sprawna dostawa jest często chwalona przez klientów jako duży atut sklepu. Większość opinii bardzo pozytywnie ocenia kontakt z obsługą klienta, szczególnie profesjonalizm, rzetelność i szybkość rozwiązywania problemów. Klienci zachwycają się oryginalnością, krojem i designem ubrań, chwaląc ich estetykę i niepowtarzalny styl. Proces zwrotów i wymian jest zazwyczaj oceniany bardzo pozytywnie. Ceny są często komentowane jako akceptowalne lub adekwatne do jakości, a promocje i rabaty są mile widziane. Rozmiarówka i dopasowanie ubrań są często komentowane, częściowo pozytywnie, jednak wielu klientów skarży się na niedopasowanie rozmiarów lub zbyt mały wybór. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące wygody i kosztów zwrotu, a niektórzy klienci uważają ceny za wysokie.

Opinieblueshadow.pl

Bardzo istotna była rozmowa telefoniczna w sprawie zamówionego produktu. Uczciwość, jasność sytuacji. Jestem pod wrażeniem etyki i kompetencji Pani, z którą rozmawiałam.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Aniu, bardzo dziękujemy za tak wyjątkową opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że rozmowa telefoniczna spełniła Twoje oczekiwania. Uczciwość, etyka i dobra komunikacja są dla nas bardzo ważne, dlatego tym bardziej miło nam czytać takie słowa ✨🤍 Pozdrawiamy serdecznie! 💙

Opina na 5

Do niczego nie mogę się doczepić przesyłka idzie bardzo szybko ,jakość materiałów rewelacja jedyne co mi brakuje to więcej sukienek maxi w większym rozmiarze tak na 130 biust ,ale i tak dalej 5 gwiazdek. 💙🩷

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię! ✨ Cieszymy się, że doceniasz szybką wysyłkę oraz jakość materiałów. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą większej dostępności sukienek maxi w większych rozmiarach. To dla nas bardzo cenna wskazówka. Pozdrawiamy serdecznie 😊 💙🩷
Bardzo szybka wysyłka zakupionej sukienki. Niestety tym razem, nie trafiony fason, zwrot do sklepu. Mam nadzieję że trafię na swój typ następnym razem. Tak czy inaczej polecam u tania z tego sklepu.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie! ✨ Cieszymy się, że wysyłka była szybka. Przykro nam, że tym razem fason nie okazał się idealny, ale mamy nadzieję, że przy kolejnych zakupach uda się znaleźć ten wymarzony model 😊 Pozdrawiamy serdecznie 😊
Paczka przepięknie zapakowana , kupiłam biżuterię, włożona do pięknego woreczka, dodatkowo obłożona w niebieskiej bibule. Lubie kupować w tym sklepie, jeszcze nigdy się nie zawiodłam:) . Polecam ☺️

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! ✨ Cieszymy się, że opakowanie sprawiło Ci radość i że zakupy w naszym sklepie zawsze spełniają Twoje oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja 💙 Pozdrawiamy serdecznie 😊
Polecam! Materiały dobrej jakości, produkty w rzeczywistosci wygladaja identycznie jak na zdjeciach, szybka dostawa i bezproblemowy zwrot pieniążków w przypadku zwrotów. Na pewno tu wrócę!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Renato, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię 🤍 Cieszymy się, że jakość materiałów, zgodność produktów ze zdjęciami oraz cały proces zamówienia spełniły Twoje oczekiwania. Zależy nam, aby zakupy były przyjemne i bezproblemowe na każdym etapie - również przy zwrotach. Dziękujemy za zaufanie i już nie możemy się doczekać kolejnej wizyty na naszej stronie✨
Niestety wciąż obserwuje powtarzalne wzory, zwłaszcza asymetryczne bluzki czy swetry z przecięciem po bokach. To bardzo uwydatnia brzuch, rozcięcia są bardzo głębokie. Coraz więcej rzeczy jest dedykowanych kobietom 40/45+ i więcej, zwłaszcza bluzki i spodnie. Duży minus za brak darmowych zwrotów do salonu.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Aniu, dziękujemy za podzielenie się opinią i szczegółowe uwagi. ✨ Bardzo cenimy takie komentarze. Są dla nas ważnym źródłem informacji przy tworzeniu nowych kolekcji i dalszym dopracowywaniu fasonów. Przykro nam, że część modeli nie spełniła Pani oczekiwań pod względem kroju. Jeśli chodzi o politykę zwrotów, rozumiemy, że brak darmowych zwrotów do salonu może być niedogodnością. Dziękujemy za tę sugestię, również ją bierzemy pod uwagę. Pozdrawiamy serdecznie! ✨

Świetne ubrania, dobra obsługa. Szkoda tylko, że w dziale plus size nie ma również ubrań ze standardowej rozmiarowki. Parę rzeczy bym wybrała jednak brak jest większych rozmiarów

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Asiu, bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa 💙 Cieszymy się, że doceniasz nasze ubrania oraz obsługę. Dziękujemy również za tę ważną uwagę. Stale pracujemy nad poszerzaniem oferty i mamy nadzieję, że w przyszłości pojawi się jeszcze więcej modeli dostępnych także w większych rozmiarach. Dziękujemy, że jesteś z nami ✨

Elegancja i szyk

Podoba mi się to, że zamówione produkty zawsze wyglądają gustownie i nie odbiegają krojem i wykonaniem od tego co widać na zdjęciach. Są to kobiece kreacje z charakterem i stylem. Od lat kupuję tutaj ciuszki i zawsze jestem zadowolona z jakości produktów. Polecam gorąco

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Aneto, bardzo dziękujemy za opinię! 💛 To dla nas wielka radość wiedzieć, że nasze projekty od lat spełniają Twoje oczekiwania zarówno pod względem kroju, jakości, jak i zgodności ze zdjęciami. Tworzenie kobiecych kreacji z charakterem i stylem to nasza pasja, dlatego takie opinie są dla nas bezcenne. Dziękujemy za zaufanie i za to, że jesteś z nami! 💛
Świetna jakość, piękne kolory i zadbanie o szczegóły przy wykończeniu. Do tego szybka wysyłka oraz miły i rzetelny kontakt z biurem sprawia, że całość usługi jest na bardzo dobrym poziomie 👌. Zdecydowanie polecam!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie! ✨ Cieszymy się, że produkty przypadły Ci do gustu i spełniły Twoje oczekiwania pod względem jakości. Zapraszamy ponownie! 👌
Jestem bardzo zadowolona z zakupionej sukienki. Piękny wzór, doskonały materiał, świetny fason. Kontakt ze sklepem, przesyłka bezproblemowo, szybko i sprawnie.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Moniko, Bardzo dziękujemy za tak ciepłą i szczegółową opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania - od wzoru, przez materiał, aż po fason. Miło nam również, że doceniłaś kontakt z naszym sklepem oraz sprawną realizację zamówienia. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu pięknych chwil w naszej sukience ✨
Wysokiej jakości materiał i nietuzinkowe printy poszczególnych sukienek są waszym atutem. Nigdzie indziej nie widziałam takich oryginalnych wzorów.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że doceniasz jakość naszych materiałów oraz oryginalność printów. To właśnie unikatowe wzory są dla nas jednym z najważniejszych elementów kolekcji. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszego tworzenia wyjątkowych projektów ✨
Szybka dostawa, odzież pięknie i precyzyjnie wykończona . Jestem zauroczona... będę polecać i już złożyłam kolejne zamówienie.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Renato, bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię i zaufanie💙 Pozdrawiamy serdecznie 🤍😊
Śliczna kurteczka, mam już czarną. Świetny fason i bardzo dobra jakość więc zdecydowałam się na kolejny kolor. Pasuje do wielu stylizacji.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię 💙Ogromnie cieszy nas, że kurteczka tak dobrze się sprawdza i że wróciłaś po kolejny kolor 😊Cieszymy się też, że tak łatwo łączy się z różnymi stylizacjami ✨🤍 Pozdrawiamy serdecznie! 😊

Sposób pakowania

Cenowo nie odbiegacie od Bialcona, zaś sposób pakowania macie nadal jak z sieciówki. To spory dysonans, czy kupuję markę premium czy coś pokoju Sinsay. Ubrania poupychane w jedną foliową torbę są zaprzeczeniem jakości jaką oferujecie.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Magdo, dziękujemy za opinię i podzielenie się swoimi odczuciami.✨ Rozumiemy, że sposób pakowania ma duże znaczenie dla odbioru całej marki i przykro nam, że w tym przypadku nie spełnił oczekiwań. Twoja uwaga jest dla nas bardzo cenna. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie! ✨
Jakość i niespotykany design, inspirujący do zakupu opis odzieży. Stosunek jakości do ceny, choć przyznam, że najbardziej cieszy mnie, kiedy mogę kupić coś za pół ceny;-)

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię! ✨ Cieszymy się, że doceniasz jakość, oryginalny design oraz opisy naszych produktów. I doskonale rozumiemy radość z udanych zakupów w promocji 😉 Pozdrawiamy serdecznie 😊
Rzetelny sprzedawca, terminowa dostawa, dobra jakość ubrań - od lat z satysfakcją zaglądam od czasu do czasu. Co można poprawić? Nie wkładać modelkom bluzek tyłem do przodu, bo to mylące dla klienta, który nie chciałby chodzić z metką pod brodą :)

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa ✨ Tym bardziej cieszy nas, że zaglądasz do nas od lat. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą stylizacji na zdjęciach. Czy mogłabyś wskazać, o którą bluzkę i stylizację dokładnie chodzi? Chętnie to sprawdzimy, aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie! ✨
Polecam serdecznie - cytując klasyka "tu jest jakby luksusowo" ;-) Bardzo dobrej jakości ciuchy zaprojektowane i wyprodukowane w Polsce. Świetne materiały (bo wiskoza wiskozie nierówna...) Cenowo (nawet bez promocji) rewelacja!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Agnieszko, bardzo dziękujemy za tak fantastyczną opinię! ✨ Ogromnie się cieszymy, że doceniasz jakość naszych ubrań, materiały oraz to, że są projektowane i produkowane w Polsce. No i to „luksusowo”. Ogromnie nam miło! 😊 Zapraszamy ponownie! ✨

Dziękuję za udane zakupy.

Produkty zapakowane z elegancją i klasą, aż chce się zamawiać kolejne :) Dostawa nie przekraczająca czasu określonego w czasie zakupów. Same ubrania to dbałość o szczegóły, o tkaniny... zresztą wiadomo 'blueshadow' więcej chyba nie trzeba dodawać.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! 😊 Cieszymy się, że pakowanie, jakość materiałów i dbałość o detale spotkały się z Twoim uznaniem, a dostawa była szybka i sprawna. Twoje zadowolenie to dla nas najlepsza nagroda. Dziękujemy, że jesteś z nami! 😊

Rewelacja

Pierwszy raz kupiłam coś w sklepie Blue Shadow. Jestem zachwycona. Sposób szycia, wykończenia, materiał, kolor wszystko wspaniałej jakości. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Agnieszko, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię i polecenie! ✨ Ogromnie się cieszymy, że pierwszy zakup w blue shadow zrobił na Tobie tak dobre wrażenie i że doceniasz jakość wykonania, materiałów oraz detali. Pozdrawiamy serdecznie 😊

Komplet na szóstkę.

Produkt pięknie uszyty, wykończony, materiał się nie gniecie, kolory. Rozmiar 42 idealny, taki jak noszę. Pasek mógłby być dłuższy.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Aniu, bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że komplet spełnił Twoje oczekiwania pod względem kroju, wykonania, materiału i kolorystyki, a rozmiar okazał się idealny. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą długości paska. Twoja sugestia jest dla nas bardzo cenna ✨🤍