Klienci często chwalą bardzo szybką realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Zwracają uwagę na zgodność towaru z opisem i zamówieniem oraz są zadowoleni z jakości produktów, szczególnie podkreślając trwałość zapachów i zgodność z oczekiwaniami. Ponadto doceniane jest staranne i bezpieczne pakowanie produktów, a niektórzy klienci pozytywnie oceniają komunikację z obsługą sklepu. Wśród negatywnych opinii pojawiają się uwagi dotyczące problemów z dostarczeniem przesyłki lub opóźnień w realizacji zamówienia. Sporadycznie klienci wspominają o pomyłkach w zamówieniach, a część osób skarży się na brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieTE-CH.pl
Polecam dostawa bez problemu kontakt przed dostawą super firmą
Szybką wysylka .Dobry kontakt.
Bardzo dobrze zapakowane,szybka wysyłka .Polecam
Błyskawiczna dostawa, staranne opakowanie, wysoka jakość produktów. Polecam!
SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA. BEZPIECZNIE ZAPAKOWANE.
Przechwałki
Wszystko było zgodnie z ofertą i natychmiast. Gdyby było inaczej zakupy robiłbym w innym sklepie. I to na tyle :) Więc nie ma o czym pisać!
Jest ok.
Sklep nie posiadał zamówionych towarów i bez poinformowania nas zamienił brakujący produkt na inny (właściwie dwa mniejsze, które finalnie miały większą objętość niż zamówiony produkt). Całe szczęście ktoś, kto pakował zamówienie ma dobry gust :) Regularnie zamawiamy tu produkty i jesteśmy zadowoleni.
Super kontakt w sprawie zmianie paczkomatu że strony sprzedawcy szybka wysyłka towar ok
Towar zgodny z opisem, wysyłka szybka- bardzo dobrze zabezpieczony towar, POLECAM
WSZYSTKO OK PROSZE O FAKTURE