Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybki czas realizacji zamówień oraz sprawny proces dostawy. Dużym atutem sklepu jest profesjonalna i pomocna obsługa, którą klienci opisują jako łatwą w kontakcie oraz godną zaufania. Wysoko oceniane są także dobre zabezpieczenie towaru oraz ogólna jakość produktów, a także przystępne ceny. Wśród negatywnych aspektów pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące uszkodzeń produktów w transporcie, rozbieżności w wymiarach lub kolorach, a także wysokich kosztów wysyłki przy mniejszych zamówieniach i nie zawsze wygodnej organizacji odbioru.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieHOME100.PL | DESIGN - WNĘTRZA - ŁAZIENKI |
Szybka realizacja.Polecam.
- home100.pl
- sklep@home100.pl
- Radom, POL
HOME100.PL | DESIGN - WNĘTRZA - ŁAZIENKI |
HOME100.PL to przede wszystkim sklep z produktami do wyposażenia łazienki, takimi jak płytki ceramiczne, armatura, ceramika sanitarna, wanny, kabiny prysznicowe, meble łazienkowe, grzejniki, akcesoria...