rafjolka.pl

Opinie łącznie (8830) Opinie (4556) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, materiałów i wykonania. Szybka i sprawna dostawa jest bardzo często podkreślana przez klientów. Obsługa klienta jest powszechnie oceniana jako bardzo pomocna, profesjonalna i szybka w kontaktach, co buduje zaufanie i lojalność klientów. Klienci doceniają szeroki wybór modeli, kolorów i rozmiarów oraz obecność polskich producentów i atrakcyjne ceny. Proces zwrotów i wymian jest generalnie oceniany jako szybki i bezproblemowy. Sporadycznie pojawiają się uwagi co do trwałości lub niedoskonałości produktów. Nieliczni klienci zgłaszają opóźnienia w wysyłce. Rozmiarówka i dopasowanie produktów bywają problematyczne w niektórych przypadkach, co prowadzi do trudności w doborze. Niektórzy klienci narzekają na koszty przesyłek zwrotnych i konieczność interwencji przy zwrotach. Opisy produktów są często krytykowane za brak szczegółów, wymiarów lub informacji o składzie, co utrudnia wybór odpowiedniego produktu.

Opinierafjolka.pl

Zakupy w sklepie rafjolka to prawdziwa przyjemność, kontakt ze sprzedawcą znakomity, zaraz po złożeniu zamówienia dostałam informację na maila i sms z dodatkowymi pytaniami w związku z moim nieprecyzyjnymi dyspozycjami, w wiadomości pojawiły się propozycje, z których odrazu skorzystałam. Nadanie paczki jeszcze tego samego dnia, zwrot nadpłaconej kwoty zamówienia natychmiastowy. Kontakt ze sklepem, szybkość działania znakomite. Bardzo dziękuję obsłudze , i serdecznie polecam sklep. Agnieszka
Najlepsze piżamy. Nie kupuje już innych od kilku lat zawsze na Rafiolka. Uwielbiam materiał trwały mimo prania do tego paczka pięknie zapakowana. Aż miło otwierać tak ślicznie zapakowaną niby tylko piżama ale jednak AŻ ponieważ sklep dokłada sto procent starań aby każda wysyłka produkt był najlepszym zamówieniem. Pooooolecam.

Piękno i różnorodność

Piękne, eleganckie, porządnie i z dbałością wykonane, a przy tym niedrogie biustonosze, w dodatku ładnie zapakowane. Bardzo bogata oferta sklepu, w najróżniejszych rozmiarach - prawie każdy model jest dostępny w mniejszych i większych rozmiarach i jest prezentowany na różnych modelkach. Każda kobieta znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo bardzo atrakcyjne obniżki.

Szczególnie spodobała mi się…

(dot. Taylor Piżama damska Sensis - czerwony-śmietankowy) Szczególnie spodobała mi się kolorystyka, wzór ze spodenek powielony jest na kieszonce bluzki co pięknie się komponuje w jedną całość. Krój spodenek jest fikuśny i efektowny. Wstążka w dole bluzki i długi rękaw to też dobry pomysł. Minusa daję za szerokość spodenek. Pidżama w rozmiarze "s", a szorty wypadają na wielkość M/L . I nie mam na myśli żeby były obcisłe, nic z tych rzeczy, wiem, że powinny być luźne, ale nie aż tak. Ps. Chętnie kupię jeszcze jeden model "Adelaide Piżama Damska Sensis - czerwony-śmietankowy". Czekam na dostępność w rozmiarze "S".
Bardzo ładnie uszyty staniczek ,kolorki cudne ,ale jest jeden mankament ,który jest akurat w tym staniczku. Zamawiałam sporo od Was ale pierwszy raz rozsuwaja się czy rozjezdzają zapinki od ramiaczek ...albo klaamerki sa za duze albo ramiaczka za wąskie. cały czas mi sie zsuwają,bardzo mnie to denerwuje.
Mam rozmiar 95g. Wiem duży, ale te staniki są cudowne. Jak zakładam rano ,układam piersi to nie poprawiam cały dzień. Pasują idealnie , nie zsuwają się a piersi siedzą na swoim miejscu..Tak naprawdę dwa wystarczyłyby na cały rok. Tylko jak tu się oprzeć ,są takie piękne. Bardzo polecam, są naprawdę warte swojej ceny.

Koszulka na wyjątkową uroczystość

Koszulka wykonana z bardzo dobrej jakości materjału prezentuje się bardzo elegancko i wyjątkowo.Otrzymaliśmy również piękny gratis Niespodziankę jest to dodatkowa koszulka z napisem za co bardzo serdecznie dziękujemy❤️❤️❤️Jestem bardzo zadowolona z zakupu polecam serdecznie zakupy w Tym Sklepie ❤️❤️❤️.
Wszystko ,co zamówiłam było idealnie zgodne z moimi oczekiwaniami Tylko jedno zastrzeżenie,że dosyć długo czekałam na przesyłkę Ale wierzę,że następnym razem będzie zupełnie bez zarzutów, a planuję kolejne zamówienie, I polecam Innym ten sklep 😊

Super piżamka na lato :)

Bardzo szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, to już moja trzecia piżamka z tej serii ,jest idealna na lato ponieważ w składzie dominuje wiskoza , co sprawia ,że piżamka jest przewiewna i lekko chłodząca.
Realizacja zamówienia super, ale opisy produktów nie zawsze wystarczające ( nie podana w informacji waga produktu i mało dokładnie przedstawiony wygląd - chodzi o silikonowe wkładki do biustonoszy) - reasumując kupiłam sprawnie ale nie jestem zadowolona z zakupu.
Jakość produktu bardzo dobra. Produkt spakowany prawidłowo. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Niestety stanika okazał się za duży, pieniążki zostały zwrócone bez problemu. Serdecznie polecam. Mam nadzieję że tym razem trafię z rozmiarem.

Profesjonalna obsługa problemu

Sklep poinformował mnie, że przez błąd techniczny skarpetki jakie chciałam zakupić nie są dostępne. Zaproponowano mi zwrot środków lub konkretne inne skarpetki, które mogłyby mnie zainteresować. Super podejście, nie musiałam szukać sama, bo mailowo dostałam kilka propozycji:)
Bielizna jest piekna. Kolor intensywny ,wykonanie bardzo dobre. Rozmiar zgodny. Jedyny minus to zapakawonie. Dwa pudełka które były wewnątrz całe zmiażdżone i pogięte. A opakowanie tych dwóch pudełek pozostawia wiele do życzenia....
Zamówione koszulki okazały się za małe.Zostały bez problemu wymienione na większe. Koszulki bardzo dobrej jakości i najlepszej cenie jaką znalazłam w internecie. Firma godna polecenia.
Dla mnie najlepszy sklep ever z bielizną. Piękne wzory bielizny, rozmiary ktore idealnie mi pasują i oczywiście bezproblemowo wymiamy ,zwroty. Polecam każdej znajomej
Przesyłka dotarka na czas, bielizna większość nie jest dopasowana do rozmiaru opisanego w tabeli. Dużo rzeczy do zwrotu. Zwrot towaru tylko na koszt kupującego poza wyjątkiem kiedy zwracasz całość zamówienia. Srednio zadiwolona jestem jesli chodzi o całokształt. Mam nadzieję,ze następnym razem lepiej doasuje rozmiar i fason .
Super bielizna dobrze dopasowana i rozmiar zgodny .kupuje od dłuższego czasu i jeszcze się nie zawiodłam .może cenowo trochę drogo

Towar prima sort

Szlafrok był dla mamy, piękny, mięsisty, kolor zgodny z fotografią, piżama idealnie leży, bawełniana z domieszką elastanu, kolor piękny, również zgodny z obrazkiem
Pierwsze zamówienie zonk, towar ze zwrotu od innej klientki bezpośrednio przekierowany do mnie bo rozmiar się zgadza.. Drugie zamówienie bez zarzutów. Rozmiar idealny. Ale nie zamówię już dwóch staników razem,lepiej pojedynczo bo przychodzą cuda
Produkty nie są dobrze opisane, brak podanych wymiarów, długości itd. a za przesyłkę zwrotną trzeba zapłacić, chyba, że zostawiam pieniądze w sklepie na następne zakupy. Z reguły to co kupiłam jest dobrej jakości, chociaż zdarzają się wyjątki.