Ważny od: 31 maj 2023Ważny
Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i dostawę. Doceniają również zgodność produktów z opisem i ofertą, a wielu z nich zwraca uwagę na atrakcyjne ceny. Opinie na temat obsługi są przeważnie pozytywne i klienci chętnie polecają sklep. Dodatkowo, podkreślają dobre zapakowanie przesyłek i staranne przygotowanie paczek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieopatrunek.eu
Szybkość realizacji zamówienia na duży plus. Otrzymany produkt zgodnie z zamówieniem.
Trudny kontakt. Długi czas oczekiwania na przygotowanie przy odbiorze własnym. Brak możliwości odbioru przez inną osobę niż zamawiająca. Chciałem zamówić, opłacić i odebrać za pośrednictwem Ubera.
Krótki termin realizacji zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia i szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Polecam gorąco!
Szybko, sprawnie i skutecznie. Polecam niezdecydowanym
Jest wszystko dobrze
szybka dostawa
Wszystko mi się podobało
Polecam serdecznie
Wiele materiałów opatrunkowych i opatrunków na trudne rany w bardzo dobrej cenie plus bardzo szybka wysyłka
Szybka dostawa.
Cena
Super szybko.
wszystko ok, nie da się lepiej
wszystko ok dziekuje
Zamowienie dotarło bardzo szybko i w nie naruszonym stanie. Zamówione środki zgodnie z opisem. Polecam.
- opatrunek.eu
- sklep@opatrunek.eu