Ważny od: 18 gru 2023Ważny
Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i dostawę. Doceniają również zgodność produktów i zamówień z opisem oraz oczekiwaniami. Pozytywne opinie dotyczą wysokiej jakości produktów, szczególnie herbat i porcelany. Komunikacja ze sklepem jest oceniana jako bardzo dobra, przyjazna i kompetentna. Klienci pozytywnie oceniają szerokość asortymentu oraz dostępność produktów trudnych do znalezienia. Klienci często zwracają uwagę na sposób i jakość pakowania przesyłek, przeważnie pozytywnie, choć pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieherbaciarnia.net
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami.
Dostawa w terminie.
Szybka dostawa. Kolejny zakup w tym sklepie. Szczerze polecam.
Elegancki i sliczny
Szybka dostawa, nienaganne opakowanie i szeroka oferta.
Herbaty i zaparzacze
Skrzynki z herbatami nie otwierałam, bo były na prezent.
Rozpakowałam filiżanki z zaparzaczem, aby sprawdzić czy nie potrzaskane w transporcie, były całe ale tu nie byłam niezadowolona dlatego że spodeczki były porysowane, a na stronie dolnej nawet były przebarwienia.
Nie miałam czasu na zwrot i reklamacje, bo zamówiłam tuż przed dniem urodzin.
Przesyłka szybka. Myślę że gdybym miała na tyle czasu, reklamacje by uwzględniono.
Błyskawiczna wysyłka
miły kontakt, dopieszczenie zamówienia.
Jedba gwuazdka mniej za opakowanie przesyłki
Super sprawna dostawa. Piękne i smaczne produkty :). Wszystko zgodne z zamówieniem.
Odwiedź stronę internetowąO nas