Opinie łącznie (1021) Opinie (522) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 26 paź 2021

broda.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Jakość produktów oraz kawy oceniana jest bardzo wysoko przez większość klientów. Klienci chwalą profesjonalizm, uprzejmość i sprawność obsługi klienta. Kontakt ze sprzedawcą oceniany jest jako bardzo dobry, pomocny i komunikatywny. Bezpieczeństwo i staranność pakowania produktów są doceniane przez klientów.

Opiniebroda.pl

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Towar oryginalny Lavazza Crema e Aroma, dedykowany na rynek włoski i zachodni(EAN.......400), a promocja 10% przy jakiej zakupiłam, to bardzo fajny rabacik utworzył przy całym opakowaniu-6 szt. To już mój kolejny zakup w tym sklepie i gorąco polecam produkty, a także obsługę sklepu. Dziękuję, pozdrawiam i do kolejnego zakupu:)

Zdecydowanie polecam!

Kawy z marketów nie kupuje już od wielu lat. Na tej stronie kawę zamówiłam po raz pierwszy ale nie ostatni. Dostawa szybka i sprawna. Kawa jest bardzo aromatyczna, smaczna i doskonałej jakości. Mocna ale nie czuć goryczki. Zdecydowanie warta swojej ceny. Polecam każdemu koneserowi kawy. W połączeniu z ekspresem Jura to duet idealny :)

Super sklep

Super serwis Cały proces zakupu przebiegł bezproblemowo , kawiarka dostarczona bardzo szybko , świetnie zapakowane więc nic sie nie uszkodziło Polecam
Co do samej kawy jest znakomita, a co do firmy BRODA , to po prostu FIRMA. Autorytet i prestiż dla nich to codzienność. Wiedzą jak traktować klienta i mieć jego szacunek. To w sumie proste, profesjonalizm.
1. Obniżyć cenę zamiast mamić stałą promocją, która w istocie jest tylko chwytem marketingowym 2. Docenić osoby wracające po kolejne zakupy faktycznymi bonifikatami.
Sprzedawca godny polecenia! Transakcja przebiegła sprawnie i bez najmniejszych problemów. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, a produkt zgodny z opisem i starannie zapakowany. Widać profesjonalne podejście do klienta. Zdecydowanie polecam i chętnie skorzystam ponownie!
Zawsze kupuję w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem. Polecam gorąco!
Towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany, szybka dostawa
Świetny kontakt merytoryczny ze sprzedawcą w celu dokonania wyboru modelu ekspresu. Atrakcyjna oferta wraz z dodatkowymi gratisowymi środkami do czyszczenia. Ekspres dostarczony następnego dnia od zamówienia. Zdjęcia nie załączam ponieważ ekspres jest prezentem urodzinowym, który zostanie wręczony wkrótce.
Dobra jakoś kaw, sprzętu oraz obsługa.
Powiem tak - Jest to juz moj 3 zakup expresu :) Nie dlatego ze sie zepsul tylko dlatego ze jest rewelacyjny Mam ja ma siostra a teraz syn Iles lat temu zrobil na mnie duże wrazenie dam Pan Broda ktory bardzo skrupulatnie opowiedział o expresie na yt a potem pozwoliłam sobie zadzwonić i wlasnie porozmawiać z tymze Panem ktory wywial mi pewne watpliwosci a tym samym zrobil ogromne wrażenie:) Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam 😍
M S
Marcin S.
Szybką profesjonalna przesyłka. Kawa pyszna polecam!
Ekspres był dobrze zapakowany, dotarł bez żadnego uszkodzenia pomimo międzynarodowej przesyłki (a zamawiałem kiedyś jurę z innej firmy bez dodatkowego opakowania i złamał się zbiornik wody) i działa świetnie. Jedynie brakowało jakiegoś e-maila z informacją że ekspres został już wysłany i z kodem do śledzenia paczki ale poza tym wszystko było dobrze, polecam.
Szybko, sprawnie i solidnie
Witam jestem Panstwa stałym klientem jestem bardzo zadowolony tylko mam małą prośbę zawsze dostawałem od Panstwa rabat teraz j uż długo żadnego nie dostałem pozdrawiam
Najbardziej spodobał mi się czas dostawy.
solidność, jakość dostarczonych produktów
Szybkość realizacji zamówienia.

• +48662283293