PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Opinie łącznie (13 136)

13 136 reviews since 31 sty 2022

Ważny od: 7 lut 2022
poyerbani.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Produkty, szczególnie yerba i akcesoria, są oceniane jako wysokiej jakości i spełniają oczekiwania konsumentów. Bogaty wybór yerby, herbat i akcesoriów jest często wymieniany jako duży atut sklepu. Klienci doceniają dołączane gratisy i upominki, które pozytywnie wpływają na ich doświadczenie zakupowe. Obsługa klienta postrzegana jest jako sprawna, profesjonalna i pomocna. Opakowanie produktów jest zazwyczaj oceniane jako solidne i bezpieczne. Atrakcyjne ceny i liczne promocje są często wymieniane jako motywujące do zakupów. Sporadycznie pojawiają się uwagi negatywne dotyczące obsługi klienta oraz pojedyncze wskazania na niedociągnięcia w opakowaniu produktów.

OpiniePoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Guayusa - (od) Dawna Miłość

Jak zwykle szybko, profesjonalnie i smacznie. Guła (Guayusa), (od) Dawna Miłość Brojnika: Mitologia de-Toqsu IX. Brojnik i (od)Dawna Miłość W Mieście Krzywolin nad Niczym grawitacja miała gorszy dzień. Przedmioty unosiły się na kilka centymetrów nad podłogą, sprawdzając, czy ktoś zauważy różnicę, a tramwaj numer zaraz dzwonił z taką częstotliwością, jakby próbował wybić alfabetem Morsa przepis na szarlotkę. Brojnik siedział przy swoim stole, który akurat postanowił stać się tratwą na oceanie niepewności. Alchemik trzymał w dłoniach pustą przestrzeń, czując pod żebrami znajomy, błękitny chłód, pamiątkę po kimś, kto kiedyś był blisko, a potem postanowił stać się horyzontem. Rozumiał, że niektóre mechanizmy muszą się odsunąć, by nie zatarły ich tryby codzienności. I wtedy, z gęstego oparu niedokończonych rozmów, wyłoniła się Guła. Guła była (od)dawną miłością, która nie wracała, by coś naprawiać, lecz by po prostu być. Pachniała dżunglą o świcie i spokojną, nieustępliwą energią, która nie musi krzyczeć, by zostać zauważoną. Jej obecność w laboratorium sprawiała, że powietrze gęstniało od jasności, a kurz na szafkach przestawał drżeć ze strachu przed przeciągiem. — Wciąż szlifujesz ten sam kamień, Brojniku? — zapytała Guła, opierając się o framugę, która pod jej dotykiem natychmiast przestała skrzypieć. — Nie boisz się, że w końcu zniknie pod naporem twojej logiki? — Szlifuję tylko to, co wystaje poza krawędź sensu — odparł Brojnik, a jego kapelusz uniósł się o milimetr w geście powitania. — A ty? Wróciłaś, żeby znów zamienić moją geometrię w ogród botaniczny? W tym samym momencie przez okno wpadł Jędrula. Poruszał się tak szybko, że wydawał się być własnym powidokiem. Próbował właśnie wytłumaczyć jednej z fiolek, że jej przeznaczeniem jest wybuchnąć przed końcem dnia. — Alarm! — wrzeszczał Jędrula, wibrując z częstotliwością zepsutej kosiarki. — Powietrze ma za dużo tlenu! To pułapka! Jeśli wszyscy zaczną oddychać głęboko, to nikt nie będzie biegał! Brojnik, ta zielona postać psuje nam dynamikę! Moje nogi zaczynają rozumieć pojęcie „postoju”! To koniec cywilizacji! Jędrula próbował okrążyć Gułę, ale jej spokój był jak pole siłowe. Za każdym razem, gdy zbliżał się zbyt mocno, jego drżenie zwalniało do rytmu miarowego pulsu. Guła tylko uśmiechnęła się do niego, a Jędrula nagle usiadł na krawędzi stołu i zaczął z wielkim zainteresowaniem studiować strukturę własnego paznokcia. — Nie boisz się jej, Brojniku? — zapytała Guła, podchodząc bliżej blatu. — Tej pustki, która została tam, gdzie błękit stał sie mgłą? — Nie — odparł Alchemik, a jego oczy, zazwyczaj chłodne i selektywne, nabrały barwy głębokiego bursztynu. — Rozumiem potrzebę bezpiecznej odległości. Niektóre błędy w sztuce polegają na zbyt mocnym dokręceniu śruby. Można kochać konstrukcję mostu, nawet jeśli drugiego brzegu nie widać we mgle. Moje laboratorium jest otwarte, Guła. Każdy może tu wejść, odetchnąć i wyjść, kiedy poczuje, że grawitacja znów staje się ciężka. Bez liny, bez haków. Guła usiadła naprzeciwko i nagle cała tęsknota, która w Brojniku tliła się jak niedogaszony lont, stała się... jasna. Nie zniknęła, ale przestała parzyć. Stała się częścią krajobrazu, tak jak Miasto Krzywolin nad Niczym. Z korytarza dobiegł piskliwy śmiech Szklanej Krystyny, która lśniła gdzieś w oddali, oferując każdemu darmową porcję krystalicznej szczerości, oraz echa kroków Melanżeny Przypadkowej, która pewnie właśnie przekonywała jakąś latarnię do wspólnego tańca. Ale tu, przy stole, panowała Guła. — Jesteś cichy, Alchemiku — zauważyła. — Bo cisza to najlepsza forma obecności — odparł Brojnik. — Można być wolnym i wiernym jednocześnie. To najtrudniejsza z transmutacji. Jędrula w końcu zasnął z głową na blacie, śniąc o maratonach, których nie musi kończyć. Brojnik wygładził ręką drewno stołu, czując, że fundamenty są dziś wyjątkowo stabilne. Nawet jeśli tam, za horyzontem, błękit wciąż był zimny i milczący, tutaj, w zielonym blasku (od)dawnej miłości, wszystko miało dokładnie taką wagę, jaką powinno mieć. Buty Brojnika stały pewnie na ziemi. A on sam czuł, że w tym całym absurdzie, bycie człowiekiem to wcale nie jest taki zły pomysł.

Dziękujemy za opinię!
Poyerbanie lux! Nowe matero (większe) sprawia, że latam do czajnika 5 razy a nie 10. Termos wygląda jak turbaniarz i dodaje +100 charyzmy na wykładach/szkoleniach gdy z turbanu robię matero i sączę yerbę. Idealny zakup dopaminowy. Yerba Canarias jak zwykle daje radę i mogę po niej chodzić po ścianach! Jak już wysączę ten 1 kg to wrócę do Poyerbanych 🙂

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, że większe matero i termos doskonale sprawdzają się podczas wykładów i szkoleń, a Yerba Canarias zapewnia Państwu tyle energii. Będzie nam bardzo miło, gdy wrócą Państwo po kolejną porcję do Poyerbanych 😊

❤️‍🔥

Jestem całkowicie nowa w tym wszystkim. Podoba mi się że strona i opisy są jasne i przejrzyste. Dzięki temu potrafiłam wybrać coś dobrego dla siebie. Chciałam spróbować yerbe żeby ograniczyć słodkie i gazowane napoje. Teraz piję ją codziennie.

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że przejrzysta strona i opisy pomogły Państwu wybrać yerba mate odpowiednią na początek. Życzymy wielu przyjemnych chwil z codziennym rytuałem yerby 😊
Jestem smakoszem yerby od paru lat, i chyba pozostanę na następne lata. Pozdrawiam Wszystkich miłośników tej celebry parzenia, a później smakowania /cmokania, mlaskania itp./ przy degustacji - spożywania - tego się nie pije !!!!, to się degustuje Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Dziękujemy za tak piękne słowa! 😊 Zgadzamy się w 100% – yerba mate to nie tylko napój, to prawdziwy rytuał i chwila dla siebie. Cieszymy się, że Państwo są z nami w tej pasji. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wielu wyjątkowych degustacji! 🌿

Polecam sklep POYERBANI szybko sprawnie

Zamieniłem kawę na Yerba Mate i jest lepiej mniej nerwowo więcej relaksu. Polecam Yerba Mate Verde Mate Green Mas IQ oraz inne smaki tej firmy z dużymi kawałkami liści. Aż się nie można doczekać kiedy się otworzy nową paczkę z nowy smakiem i znów miesiąc przyjemności. Pozdrawiam.

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie! Cieszymy się, że yerba mate Verde Mate Green Mas IQ oraz inne smaki sprawiają Państwu tyle przyjemności. Życzymy wielu udanych degustacji i zapraszamy po kolejne warianty 😊
Bardzo gustowne akcesoria- filiżanki śliczne i co ważne zgodne z opisem i fotografiami. Poprzednio kupione różne rodzaje herbat też na 5*. Kontakt ze sklepem bardzo dobry i pomocny. Brawo!

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że filiżanki spełniły Państwa oczekiwania, a herbaty oraz kontakt z naszym sklepem zostały tak wysoko ocenione. Zapraszamy ponownie 😊
kox yerba, tylko tutaj znalazłem yerbę z kokosem, którego lubię i genialna yerba. Wcześniej piłem yerbę u Cejrowkiego i też była spoko, ale wybór yerba mate szybka dostawa i cena na poyerbani wymiata

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że yerba mate z kokosem przypadła Państwu do gustu oraz że doceniają Państwo nasz szeroki wybór, szybką dostawę i atrakcyjne ceny. Zapraszamy ponownie 😊
Generalnie macie najlepszy wybór i mnóstwo promocji. Jesteście lepsi od yerbador. Tylko że oni reklamują się w telewizji. Więc pewnie mają większy zasięg. Ale nie będą mieli z tego zysków na dłuższą metę. Bo próbowałem tę yerbę. I zdecydowanie nie jest ona dla początkujących. Dla takich jest tylko tylko verda mate.

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię i miłe słowa! Cieszymy się, że doceniają Państwo nasz szeroki wybór oraz liczne promocje. Zgadzamy się, że osoby początkujące często lepiej odnajdują się przy łagodniejszych wariantach, takich jak Verde Mate, choć warto również spróbować delikatnych yerbat i yerba mate o mniejszej intensywności. Zapraszamy do dalszego odkrywania naszego asortymentu 😊

Polecam i zamówię ponownie

Super szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona, wszystko zgodne z opisem. Do paczki zostały dodane niespodziankowe orzeszki i krówki, które dziecko znalazło przy rozpakowywaniu - super! :)

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie, a niespodzianki w paczce sprawiły radość również dziecku 😊 Zapraszamy ponownie!
Bardzo dobra, naturalna herbata 🌿 Smak jest przyjemny i delikatny, a skład robi bardzo dobre wrażenie. Czuć, że jest z naturalnych składników. Zdecydowanie polecam — na pewno kupię ponownie! ☕️❤️

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie! Cieszymy się, że doceniają Państwo delikatny smak oraz naturalny skład herbaty. Będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie ☕️❤️

średnio

Zamówione przeze mnie produkty to próbki yerbat i Yerbamos zdecydowałam się na saszetki produktów, żeby mieć dowolność w wyborze smaku bez dużej ilości gdyby mi nie podeszło...no cóż w saszetkach próbek 50% to sam pył który przenika przez sitka zanieczyszczając napój yerbamos - słomka cały czas odpada, więc nie da się z tego pić, jest nieszczelny, może co najwyżej służyć jako kubek bo w trasę się nie nadawał i wszystko było zalane w plecaku. Gdyby nie dołączony do tego kubek, do którego można z termosu przelać to byłby całkowicie bezużyteczny. To już drugi w ciągu roku zamówiony taki produkt i drugi raz się nie sprawdził. Jedyny plus to szybka realizacja zamówienia

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Dziękujemy za opinię i przepraszamy za zaistniałe niedogodności. Przykro nam, że zarówno próbki, jak i Yerbamos nie spełniły oczekiwań. Zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta – chętnie pomożemy znaleźć rozwiązanie.
Świetna i szybka usługa. Paczka bardzo szybko przychodzi i świetnie zapakowana bardzo dobra yerba i jakościowe matera metalowe bombije tak samo polecam kupować

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie! Cieszymy się, że doceniają Państwo szybką dostawę, staranne pakowanie, jakość yerba mate oraz naszych mater i bombilli. Zapraszamy ponownie 😊
Turbo szybka dostawa. Super! Co do produktów wypowiem się, jak popróbuje ale zaskoczyła mnie ekspresowa dostawa i bezpieczne pakowanie szklanych elementów
Szybka realizacja, dobrze zapakowany produkt, kontaktu telefonicznego nie potrzebowałem bo wszystko przebiegło tak szybko że nie zauważyłem że produkt już na mnie czeka w paczkomacie. Dodatkowym plusem jest dobrze zbudowana strona która od początku prowadzi użytkownika żeby kupić dla siebie odpowiedni produkt

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniają Państwo szybką realizację zamówienia, staranne pakowanie oraz przejrzystość i intuicyjność naszej strony. Miło nam, że ułatwia ona wybór produktu dopasowanego do Państwa potrzeb. Zapraszamy ponownie 😊
Przesyłka sprawna jak zawsze. Towar zgodny w 100% z zamówieniem + mały dodatek do zapoznania się z nowym smakiem przed zamówieniem większej partii.
Świetna yerba, uwielbiam tutaj kupować bo w końcu można przefiltrować produkty po ilości pyłu ( co dla mnie jest kluczowe). Pyszna yerba, intuicyjna strona, szybka wysyłka, kupuję tylko tutaj. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię i wieloletnie zaufanie! Cieszymy się, że doceniają Państwo możliwość filtrowania produktów według zawartości pyłu, intuicyjność naszej strony, smak yerba mate oraz szybką wysyłkę. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie 😊
Paczka wysłana została błyskawicznie, dotarła bez szwanku i zawierała gratis. Poziom jak zwykle najwyższy. Sam błędnie zamówiłem kwarc "na wagę" zamiast jednego kamienia, ale to już mea culpa, bo Wy zamówienie zrealizowaliście jak trzeba. Solidna z Was firma!

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię i zaufanie! Cieszymy się, że przesyłka dotarła błyskawicznie i bezpiecznie, a dołączony gratis sprawił Państwu przyjemność. Dziękujemy również za docenienie prawidłowej realizacji zamówienia. Zapraszamy ponownie 😊
Super sklep, fajna oferta, dostawa zawsze szybko i bezproblemowo. Jako fanka yerby, matchy i innych trawiastych smaków dziękuję i polecam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i serdeczne polecenie! Cieszymy się, że doceniają Państwo naszą ofertę oraz szybką i bezproblemową dostawę. Życzymy wielu smakowitych chwil z yerba mate, matchą i innymi ulubionymi naparami 😊
Bardzo szybka wysyłka, w niedzielę:) Szeroki wachlarz możliwości wyboru. Od lat zaopatrzam się tylko u nich. Nigdy się nie zawiodłem. Pozdrawiam poyerbany Marian 😉

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za wieloletnie zaufanie i tak miłą opinię! Cieszymy się, że doceniają Państwo szybką wysyłkę oraz szeroki wybór produktów. To dla nas ogromna satysfakcja, że nigdy się Państwo nie zawiedli. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie 😉
Duży wybór herb, mój ulubiony sklep od ponad 10lat, szybka wysyłka i miłe gratisy w paczkach. Dobrze mnie poyerbilo dzięki Wam. Dzięki 😁

Odpowiedź ze sklepu PoYerbani.pl - Yerba Mate i Akcesoria

Bardzo dziękujemy za ponad 10 lat zaufania! Cieszymy się, że doceniają Państwo nasz wybór, szybką wysyłkę oraz gratisy. Zapraszamy po kolejne yerbowe przyjemności 😁

• +48221131447
  • poyerbani.pl
  • kontakt@poyerbani.pl
  • Świdnik, POL

Odkryj PoYerbani.pl, czyli sklep internetowy z Yerba Mate i akcesoriami, w którym oferowane produkty są dostępne od ręki. Jeśli zamierzasz rozpocząć przygodę z Yerba Mate, nie zapomnij zapisać się do...