Ważny od: 22 lis 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą błyskawiczne tempo realizacji zamówień i dostaw. Doceniają również solidne zapakowanie przesyłek, wysoki poziom obsługi klienta, szybkie rozwiązywanie problemów oraz miły i profesjonalny kontakt z obsługą. Dodatkowym atutem jest duży wybór produktów, różnorodność smaków oraz dostępność karm specjalistycznych, a wielu klientów zauważa pozytywny wpływ karm na zdrowie zwierząt. Niektórzy klienci zwracają uwagę na nadmiar taśmy podczas pakowania przesyłek lub pojawiające się uszkodzenia opakowań.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinie4yourpet.pl
super sklep, super jedzonko
Karma mokra Dolina Noteci :)
4yourpet.pl
- +48690411916
- 4yourpet.pl
- biuro@kmggroup.pl
- Kraśnik, POL
4yourpet.pl
Internetowy sklep zoologiczny 4yourpet.pl Co znajdziesz w naszym sklepie zoologicznym online? 4yourpet.pl to sklep zoologiczny, który powstał z miłości do zwierząt i pasji do zapewniania im najle...