Drillo

1461 reviews since 7 paź 2024

Ważny od: 7 paź 2024
drillo.co/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę, co wywołuje ich satysfakcję. Produkty są oceniane jako wyjątkowo wysokiej jakości, trwałe, zgodne z opisem i często przewyższają oczekiwania. Staranność, estetyka i zabezpieczenie przesyłek są bardzo doceniane, a drobne upominki i zapach w paczkach wzbudzają pozytywne emocje. Frezy oraz akcesoria są bardzo chwalone za ostrość, wygodę pracy i jakość wykonania, często wygrywając z konkurencją. Lakiery i żele są chwalone za konsystencję, napigmentowanie, łatwą aplikację i piękny wygląd końcowy. Obsługa klienta jest najczęściej określana jako profesjonalna, pomocna i szybka w odpowiedzi na pytania. Sporadycznie pojawia się krytyka obsługi klienta.

OpinieDrillo

Oliwka do paznokci to strzał w dziesiątkę. Pierwsza taka, która nie zostawia tłustego filtru na skórze i nie maże się przez pół dnia, tylko wchłania się w kilka minut. I fantastycznie pachnie.

Jakość

Po latach korzystania z pędzli z niskiej półki w końcu zdecydowałam się na coś lepszego. Zdecydowanie wrócę po więcej, bo komfort pracy jest niesamowity
Lakiery BOSKIE! identyczne jak na zdjęciu a nawet piękniejsze konsystencja gęsta nie spływa na skórki.
Paczka dotarła na czas. Wszystko w porządku. 🙂 Nie miałam okazji jeszcze przetestować bo jestem obecnie w Polsce na wakacjach, jak tylko wrócę do domu to biorę się za paczuszkę 🙂

Ekspresowa wysyłka, świetne produkty

Paczka cudnie i ekspresowo przygotowana, wszystkie produkty świetne. Kot pokochał zabawę wiórkami z wypełnienia 😇
Paczka dotarła bardzo szybko, była dobrze zabezpieczona, mój kot skorzystał z kartonu i sianka🙂 Dehydraror i cleaner w jednym to cudo, zielone szablony dla początkujących bardzo ułatwiają pracę, a lampa świetnie utwardza!
Wszystko było wporządku . Dobrze zabezpieczone produkty . Pozdrawiam serdecznie
Wszystko jest idealne: od opisów produktów na stronie internetowej raz kontaktu z klientem i ciepłego sposobu komunikacji po szybką przesyłkę i świetny towar! Zasługujecie na wszelkie słowa pochwały!
Bardzo szybka dostawa, paczka super zapakowana, a towar zgodny z zamówieniem. Polecam!
Co mnie najbardziej pozytywnie zaskoczyło? Mimo że nie mieszkam w Polsce, przesyłka była na drugi dzień. Produkty bardzo dobrej jakości. Polecam wszystkim!!!
Frezarka idzie jak po masełku 😉, super, jestem Mega zadowolona. Dziękuję za gratisy, no i bardzo przydatna ściąga.....

Cążki

Bardzo podoba mi się to, że cążki przychodzą wysterylizowane, dzięki czemu od razu można przystąpić do pracy 😍
Fenomenalna jakość wszystkich produktów i super szybka dostawa (kilka dni nawet do Niemczech)
Zawartość przesyłki zgodna z zamówieniem. Ekspresowa realizacja.
To już moje kolejne zamówienie i napewno nie ostatnie. Szybka dostawa, perfekcyjna obsługa, super jakość produktów
Frezy i lakiery petarda! Pięknie z dbałością o szczegóły zapakowanego.
Jeszcze nie pracowałam na materiałach ,ale patrząc na lakiery są dobrze napigmentowane. Dostawa sprawnie ,szybko i dobrze zapakowana 🙂 dziękuję
Ekspresowa dostawa, pięknie zapakowane super produkty. To moje drugie zamówienie, ale kompletuję już trzecie :)
Bardzo szybka wysyłka . Produkty wysokiej jakość. Bardzo polecam.
Sztos🔥😍 Edytka,jesteś wielka♥️ paczka petarda,wszystko super🥰

• +48535268888
  • www.drillo.co
  • admin@drillo.co
  • Wodzisław Śląski, POL

Dostarczamy stylistkom paznokci najwyższej jakości produkty, które pomogą Ci stworzyć zachwycające stylizacje.