beautifly.eu- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 27 wrz 2021
data aktualizacji: 6 cze 2023
Sklep beautifly.eu został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie beautifly.eu można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 27 wrz 2021

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu beautifly.eu

Opinie zweryfikowana (279) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (713)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

26 kwi 2023

Moimi faworytami są: Indukcyjna, termalna szczoteczka soniczna do twarzy B-Clean, Mezoterapia bezigłowa B-Glossy PRO oraz Dermapen B-Meso PRO, Mezoterapia Mikroigłowa. Dobrze, że wprowadziliście kosmetyki ale pomyślcie jeszcze o ampułkach witaminowych do wprowadzania z urządzeniem Dermapen B-Meso PRO. Na rynku jest sporo ale jako firma która zajmuje się naszą pielęgnacją dobrze by było załatwić to w jednym sklepie. Pozdrawiam i polecam.

najbardziej krytyczna opinia

22 cze 2022
Przy zamówieniu do godziny 15, oferujecie dostawę kolejnego dnia, tymczasem mija trzeci dzień, a ja nie mam żadnej informacji dotyczącej choćby spakowania i nadania mojego zamowienia. Prosicie o opinię dotycząca produktu, którego jeszcze nawet nie dostałam.

Opinie nt. sklepu beautifly.eu

22 maj 2023
Produkty najwyższej jakości, zabiegi kosmetyczne w zaciszu własnej łazienki, super efekty, szybka przesyłka. Polecam.
22 maj 2023
Odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, szybka przesyłka, pięknie zapakowane, odpowiedzi nawet na dziwne pytania
Profesjonalna obsługa klienta i super urządzenia do dbania o dobre samopoczucie. Polecam z całego serca.
Produkt o nowoczesnym wyglądzie, szybka wysyłka, i przy zastosowaniu poprawia ładnie koloryt skóry i owal
Firma i sposób zamawiania na wysokim poziomie jak rownież produkt godny polecenia depilator beautifly
Piękne sprzęty do pielęgnacji w domu, wysoki poziom obsługi klienta.
10 maj 2023
Szybka dostawa. Sprzęt bardzo dobrej jakości i tego piękny.

Polecam wszystkim
19 maj 2023
10 maj 2023
8 maj 2023
7 maj 2023
16 maj 2023

Urządzenie nie spełnia swojej roli , poza tym jest niewygodne duże i trudno tym operowac w dłoni , panel dotykowy bez przerwy szaleje podczas wykonywania masazu wyłącza się i zmienia prędkosci , nie można go zablowoać żeby spokonie skupić sie na zabiegu , odradzam , bo to strata czasu i pieniędzy a to urządzenie to porażka
Urządzenie nie nadaje się do włosów, które są choćby lekko zniszczone, rozdwojone. Po prostu wyrywa włosy i jest to bolesne. Nie wiem, czy będą rosły nowe, bo używam dopiero od dwóch miesięcy, na razie nowych włosków brak. Musiałam wymyśleć sposób, by włosów nie czesać, bo sprawiało mi to ogromny dyskomfort.