Klienci są bardzo zadowoleni z jakości wykonania produktu, podkreślając jego estetykę i solidność. Wielokrotnie chwalona jest również bardzo szybka realizacja zamówień oraz ekspresowa wysyłka. Większość klientów potwierdza, że otrzymany produkt jest zgodny ze zdjęciem i opisem na stronie. Obsługa klienta oraz kontakt z firmą oceniane są bardzo wysoko. Doceniana jest także możliwość personalizacji produktu, która pozwala na uzyskanie oryginalnego prezentu o satysfakcjonującym efekcie końcowym. Pojedynczy klient zgłosił negatywne doświadczenie związane z procesem reklamacyjnym.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewycieraczkowo.com
Robi dzień każdemu z gości i sąsiadów. Uśmiech to pierwsze co widzę po otworzeniu drzwi.
Szybką i profesjonalna dostawa. Jako kociara doceniam design wycieraczek 😁
Bardzo polecam! Wycieraczka wyszła super! Bardzo sprawny kontakt, szybka realizacja! Wszystko wg prośby 💗
Tak naprawdę jest idealna
Jest zgodna ze zdjęciem, czyli naprawdę dla mnie idealna. Na wesoło dla mnie i dla gości 🥰 Polecam
Bardzo dobra jakość produktu. Wszystko zgodne z opisem. Szybka realizacja.
Fantastyczna Obsługa i bardzo szybki kontakt.
Wzór maty o który poprosiłam wyszedł naprawdę bardzo Fajnie. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Bardzo polecam!
Błyskawiczna przesyłka! Wycieraczka piękna! Zgodna z opisem! Polecam!
System płatności bezpośrednich na stronie nie działał, szybka dostawa, muszę jeszcze zobaczyć produkt, bo to prezent
Bardzo szybka wysyłka. Polecam