Opinie łącznie (922) Opinie (922) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 21 sty 2026

kapitankonrad.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość i świeżość produktów, podkreślając ich smak i przewagę nad konkurencją. Doceniana jest także szybka i terminowa dostawa oraz staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Wielu klientów pozytywnie ocenia kontakt z obsługą i profesjonalizm, a także przystępność cen. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień lub problemów z firmami kurierskimi, a także niejasnych lub przesuniętych terminów dostaw. Część klientów uważa produkty za drogie, szczególnie w kontekście rosnących kosztów życia. Niektórzy wskazują również na potrzebę ulepszeń w pakowaniu, zwłaszcza przy wysokich temperaturach, oraz na sporadyczne problemy z komunikacją z obsługą.

Opiniekapitankonrad.pl

Wspaniała atmosfera na festiwalu ostryg, pyszne ostrygi, fajnie ustawione stoliki, ładnie nakryte, przyjemna atmosfera, super muzyczka, no i najcudniejsza córeczka i jej nagrody dla gości. Ja się tylko pytam czemu tak tanio? Powinniście liczyć drożej, 50zł to na spokojnie jeśli nie 100. 15 ostryg to bardzo dużo. Myślę, że następnym razem, gdybym ja to zrobiła to bym albo zmniejszyła liczbę ostryg (bo 15 to już trochę był hardcore, przynajmniej dla mnie i męża), ale np 10 byłoby super. I wtedy zostawić cenę. Ogólnie rewelacja i będę polecać znajomym!

Produkt świetnej jakości, kontakt słaby

Produkt świetnej jakości. Trochę długo czekaliśmy na dostawę, ale nie nad tym głównie bym popracowała, ale nad kontaktem. Próbowałam dzwonić, napisałam dwa maile, odpowiedzi nie było, a zbliżała się wyjazdowa czerwcówka. Na wszelki wypadek ugadałam sąsiadów, żeby odebrali i przechowali mięso i ryby, gdyby dotarły podczas naszej nieobecności. Dostawa minęła czerwcówkę (i dobrze), ale brak informacji spowodował trochę zamieszania. Takie 4,5* za całokształt :)
M K
Maggie K.
Paczki mogłyby być Lepiej pakowane zwłaszcza w tak gorące dni. Ryby przychodza w zwykłym kartonie zapakowane w folię termiczną z dwoma kawłakami lodu. Po otwrciu wszytsko jest rozmrożone i ciepłe. Zamawiam naszczeście ryby wedzone ale mimo wszytsko jest to mankament sklepu. Ale lubię dzikiego łososia i niestety tylko w tym sklepie moge go zamówić i faktycznie jest smaczny. więc czasem robie tu zakupy. Ale będe zamawiać już tylko w chłodne dni jesień / zima dla bezpieczeństwa.
rybka pyszna dostarczona na życzenie, mam nadzieję że tak to będzie działać aczkolwiek niestety jest to droga impreza.... przy tych wszystkich rosnących kosztach życia... no zobaczymy może znowu będzie kiedyś lepiej i stać na więcej... pozdrawiam
Świeże ryby doskonale zabezpieczone. Zamówienie zostało złożone podczas 35 stopniowych upałów i trochę się obawiałam jak przesyłka przeżyje, ale wszystko było ok. Rybki świeże i przepyszne. Kupiłam sardynki. Zdecydowanie polecam Kapitana😊
Wrażenia z pierwszego zakupu są dobre: terminowa wysyłka, dobrze zapakowana chociaż ilość wkładów utrzymujących temperaturę oszczędna. Brak jednego produktu w zamówieniu ale szybko zadeklarowany zwrot pieniążków. Otrzymane produkty świeże i smaczne. Pewnie jeszcze wrócę.
K T
Klara T.
Świetnie zapakowany towar mrożony dotarł do mnie w doskonałej jakości. Przegrzebki, co prawda zamówiłam świeże, ale po uzgodnieniach dostałam mrożone, również bardzo dobre. Poza tym w paczce były śledzie matiasy, świetne.
Zamówiłem mule które miały bardzo krótki okres przydatności bo zaledwie 2 dni po odebraniu paczki do tego były ostrygi holenderskie które były bardzo dobre. Ostrygi z okresem przydatności miały okolo 2 tygodnie przydatności do spożycia pyszne i w dobrej cenie 🙂 Wyglada na to że czasami w Lidlu moge kupić mule duzo lepszej jakości w duzo niższej cenie... Niestety w Lidlu bądź innych sklepach ostrygi są bardzo rzadko dostępne wiec ten produkt bardzo polecam.

Transport pracując dla tej firmy to prawdziwy dramat.

Śledzie bardzo dobre i świeże. Niestety firma współpracuje z badziewnymi, pewnie świadczącymi najtańsze usługi firmami kurierskimi. Na 5 zamówień, 3 razy niewypał. To dużo, nawet dla tak spokojnego człowieka jak ja. Raz nie dojechało na czas , dopiero następnego dnia, kolejny raz dojechało bardzo późno o 22.00. Za każdym razem kurier nie odbiera telefonów., a za trzecim razem paczka przyjechała zniszczona, opakowania w środku popękane , ryby wysypane , świeże i mrożone , zmieszane z tymi wędzonymi w jednym sosie.
Szybko i profesjonalnie. Obawiałam sie ze w takim upale matiasy sie zepsują. Dotarły w lodowej obudowie :-) są, a właściwie juz były, przepyszne. Polecam 🙂

Ostrygi 🦪

Dostałem swoje zamówienie z którego jestem zadowolony. Ostrygi były smaczne, w sumie nie ma co więcej powiedzieć. Dostałem to co oczekiwałem, jestem zadowolony
Produkt pzyszedl lekko rozmrozony, więc moze to stanowic problem zwlaszcza jak ktos nie chce zjesc calosci produktu od razu a chcialby schowac reszte do zamrazarki.

Super jakość, bardzo dobrze zabezpieczona dostawa.

Strona sklepu bardzo przejrzysta, a i produktów jest bardzo dużo. Zamówienie przyszło dobrze zapakowane, wszystkie produkty bardzo dobrej jakości. Generalnie jestem zadowolony, na ten moment najlepsze miejsce do zakupów owoców morza.
Jeszcze lipy od nich nie dostałem . Także polecam z całego serca choć nie wiem czy mam 😁 Wszystko w najlepszym porządku i świeżości.
nie mogłem się dodzwonić w poniedziałek ale na szczęście wszystko się udało, bardzo dobry pomysł z dostawą w czwartek byłoby super gdyby tak się dało zawsze.
Terminowość zgodna z opisem. Osobiscie zamawiam poprzez paczkomat. Produkty dobrze zapakowane oraz zabezpieczone termicznie (torba termiczna + wklady zelowe). Przesylka jak zwykle w piatek do odbioru. O samych produktach nawet nie wspominam... - powiem tylko, ze byc moze cena nie najnizsza, ale za to produkt pierwsza klasa :) POLECAM
Super matias, przesyłka perfekcyjnie zabezpieczona. Dziękuję Pani Zuzie, wszystko jak ustalono.
Proponowałbym dołożyć dodatkowe worki z lodem. Przesyłka przyszła w południe, a ja mogłem odebrać dopiero wieczorem. Przesyłka była więc na pełnym słońcu.
Bardzo dziękujemy za imprezę w dniu 04/07/26. Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniem, a ostrygi były przepyszne!
Wspaniałe produkty śledzie matiasy holenderskie super łosos dziki wędzony super łosos marynowany super wszystko bardzo smaczne świeże zakupy w firmie kapitan Konrad to cała przyjemnosc

• kapitankonrad.pl
  • shop@kapitankonrad.pl