Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz błyskawiczną wysyłkę. Podkreślana jest także wysoka jakość, solidność i trwałość otrzymywanych produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, pomocna i profesjonalna, a problemy są szybko rozwiązywane. Klienci wielokrotnie potwierdzają, że otrzymany towar jest zgodny z opisem i zamówieniem. Większość klientów chwali dobre zabezpieczenie przesyłek. Opinie na temat cen są przeważnie pozytywne, a klienci doceniają promocje. Zdarzają się pojedyncze uwagi dotyczące uszkodzeń opakowań oraz sporadyczne głosy o zawyżonej cenie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.redats.pl
Cena w lipcu jest niższa na mój podnośnik a ja zapłaciłem drożej 👎 240F
Cześć!
Dziękujemy za podzielenie się opinią o cenach. W REDATS zawsze staramy się oferować konkurencyjne warunki i najlepszą jakość obsługi. Czasem promocje zmieniają się sezonowo, ale dbamy o to, by nasze produkty spełniały Wasze oczekiwania.
Pozdrawiamy serdecznie!
Świetny sklep, dobry towar, dobre ceny plus super bonusy dla stałych odbiorców. Tak trzymać!
Cześć!
Dzięki wielkie za miłe słowa! W REDATS dbamy o to, by zawsze oferować świetne produkty w dobrej cenie oraz wyjątkowe bonusy dla naszych stałych klientów. Cieszymy się, że nasza praca jest doceniana – to dla nas ogromna motywacja do dalszego działania.
Pozdrawiamy serdecznie!
Wszystko jak w najlepszym porządku. Szybki termin realizacji i świetny kontakt.
Cześć!
Bardzo dziękujemy za miłe słowa. W REDATS zawsze staramy się zapewnić szybki termin realizacji oraz świetny kontakt, abyś był w pełni zadowolony z naszych usług. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Twoim oczekiwaniom.
Pozdrawiamy serdecznie!
Współpracuje z tą firmą już od ponad 6 lat zawsze dobre ceny i towar najwyższej jakości od akcesoriów do wulkanizacji po podnośniki warsztatowe . Polecam
Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie przez tyle lat! 😊 To dla nas naprawdę dużo znaczy ⭐
Wszystko tak jak w opisie. Maszyna śwista
Cześć!
Dzięki za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że sprzęt od REDATS spełnia Twoje oczekiwania i działa bez zarzutu. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były solidne i niezawodne.
Trzymaj się i do usłyszenia!
Jak zawsze bez zarzutów szybko sprawnie i na czas dostarczone produkty produkty od redats zgodne z opisem i w super cenie
Odpowiedź ze sklepu sklep.redats.pl
Dzięki za opinię! Miło słyszeć, że wszystko szybko, sprawnie i zgodnie z opisem ⭐
Zgodne z opisem szybko polecam
Cześć!
Dziękujemy za Twoją opinię i pozytywną rekomendację. W REDATS zawsze dbamy o to, by produkty były zgodne z opisem i dotarły do Was jak najszybciej. Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania!
Bardzo szeroki asortyment
Cześć!
Dziękujemy za miłe słowa! W REDATS dokładamy wszelkich starań, abyś miał dostęp do jak najszerszego asortymentu i zawsze znalazł u nas to, czego potrzebujesz. Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Twoje oczekiwania.
Wszystko super
Cześć!
Dziękujemy za miłe słowa! W REDATS zawsze staramy się, aby wszystko było na najwyższym poziomie i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Twoja satysfakcja to dla nas największa motywacja.
Ok
Cześć!
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. W REDATS zawsze staramy się dostarczać produkty i usługi na najwyższym poziomie, które spełniają oczekiwania naszych klientów. Twoja satysfakcja jest dla nas bardzo ważna.
Cześć!
Dzięki wielkie za Twoją rekomendację! W REDATS zawsze dokładamy wszelkich starań, by dostarczać produkty i usługi na najwyższym poziomie. Twoje zaufanie jest dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy i nieustannego doskonalenia.
Ok
Cześć!
Dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie do REDATS. Cieszymy się, że nasza jakość spełniła Twoje oczekiwania. Zawsze dbamy o to, aby nasi klienci byli zadowoleni i otrzymywali produkty na najwyższym poziomie.
Do zobaczenia ponownie!
Cześć!
Dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę! W REDATS zawsze stawiamy na najwyższą jakość oraz zadowolenie naszych klientów, dlatego cieszymy się, że nas doceniasz.
Cześć!
Dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę! W REDATS zawsze staramy się dostarczać produkty i usługi najwyższej jakości, które spełnią Wasze oczekiwania. Cieszymy się, że możemy być dla Was wsparciem.
wszytko OK
Cześć!
Dziękujemy za Twoją opinię! W REDATS zawsze staramy się zapewnić najwyższą jakość i satysfakcję naszych klientów. Cieszymy się, że wszystko u Ciebie OK i zachęcamy do dalszego korzystania z naszych usług.
Cześć!
Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę! W REDATS zawsze dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać naszym klientom produkty i usługi najwyższej jakości. Cieszymy się, że jesteś zadowolony i zapraszamy do dalszej współpracy.
Cześć!
Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z doświadczenia z REDATS. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty i obsługa spełniały Wasze oczekiwania.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół REDATS
Cześć!
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. W REDATS zawsze dbamy o to, abyście byli zadowoleni z naszych usług i mogli liczyć na jakość oraz profesjonalizm na każdym kroku.
Cześć!
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę. W REDATS zawsze staramy się dostarczać produkty oraz obsługę na najwyższym poziomie, abyś był/a zadowolony/a z każdej współpracy. Twoje wsparcie to dla nas największa motywacja.
Do zobaczenia ponownie!
Cześć!
Dziękujemy za pozytywny odzew! W REDATS zawsze dokładamy wszelkich starań, aby spełniać Wasze oczekiwania i dostarczać produkty oraz usługi na najwyższym poziomie. Cieszymy się, że nasza praca przynosi satysfakcję.
Z pozdrowieniami od zespołu REDATS!