Opinie łącznie (4176) Opinie (2376) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 8 kwi 2022

pasmanteriapasja.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw, co wywołuje zdecydowanie pozytywne wrażenia. Jakość produktów oceniana jest bardzo wysoko, klienci chwalą zarówno materiały, jak i wykonanie zamawianych artykułów. Klienci wielokrotnie zaznaczają, że otrzymane produkty są zgodne z opisami i zamówieniami, co buduje poczucie zaufania. Szeroki wybór i bogaty asortyment towarzyszący ofercie sklepu jest często akcentowanym atutem. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, profesjonalna i miła, co przekłada się na pozytywne doświadczenia zakupowe. Wielu klientów docenia staranne, bezpieczne i estetyczne zapakowanie produktów.

Opiniepasmanteriapasja.pl

Taśma zygzakowata ciemny chaber pasuje idealnie do podwójnego obszycia rękawów i dołu białej tuniki. Jeśli chodzi o szarą gipiurę spodziewałam się o połowę mniejszego rozmiaru koronki. Ale ta duża też wygląda nieźle na seledynowej bluzce. Wybrałam szary kolor, ponieważ bluzka ma z przodu szarą aplikację i szary suwak.
Materiał super. O to chodziło. Natomiast rozważyłbym zmianę firmy kurierskiej. Wg zamówienia było "dostawa 24h", a doręczenie nastąpiło 4-go dnia roboczego od zamówienia. Poza tym kurier: (1) nie uprzedził telefonicznie o godzinie dostawy (mimo prośby/adnotacji) oraz (2) nie wiedzieć czemu dzwonił na domofon lok.2 zamiast lok.3 (jak w zamówieniu) i gdyby sąsiadka nie skierowała do właściwego odbiorcy (wiedziała, że czeka na kuriera), to być może przesyłka, nawet opóźniona, w ogóle by nie dotarła na adres zgodnie z zamówieniem.

Super sklep

Bardzo fajne miejsce z wszystkim do szycia, do dziergania, do wszystkiego ręcznie robionego. Wyszukiwarka intuicyjna, dobrze opisane produkty i wysyłka praktycznie z dnia na dzień. Róbcie tam zakupy. Polecam serdecznie.
Wszystko super, mega paczka, błyskawiczna przesyłka. Materiały bardzo różnorodne w swojej kolorystyce i fakturze, zachęcają do kreatywnej zabawy i tworzenia. Jestem bardzo zadowolona! :) Polecam
Nie wiem, czy można zrobić lepiej. Nic mi do głowy nie przychodzi :) Dziękuję za realizację zamówienia. Z pewnością zamówię jeszcze nie raz. Pozdrowienia dla Zespołu.
Klamerki które dostałam do butów są takie same jak na zdjęciu i świetnie się komponują z mokasynami!!! Nic nie trzeba robić lepiej! Szybka obsługa,odpowiedź ,powiadomienie o wysyłce informujemy dostarczenie również szybkie! Dziękuję bardzo!👍😍
bardzo pomocny Pan sprzedawca.Brakło na stanie mojej czesci zamówienia i Pan osobiscie do mnie zadzwonił,zaproponował alternatywę,która mi bardzo odpowiadała i dostałam jeszcze gratis więcej.Polecam profesjonalną firmę. Dziekuję
Najlepsza obsługa. Pani zwróciła uwagę, że popełniłam błąd w zamówieniu i zadzwoniła się upewnić przed kompletowaniem. Nie było też problemu ze zmianą.
Szybka realizacja zamówienia. Zgodność produktów z opisem. Produkty dobrze zapakowane i dobrej jakości. Polecam tą pasmanteria.
Wszystko jest bardzo dobrze. Towar zgodny z opisem kontakt super polecam zakupy dostawa bardzo szybka. Jestem bardzo zadowolona.
Profesjonalistów dostrzegamy po dopracowanych szczegółach. Paczka pięknie zapakowana, poszczególne elementy dodatków szyciowych posortowane i zapakowane osobno. Jakość zamówionych rzeczy w porządku.
Kordonki sa wspaniałej jakosci.Obsluzona zostałam znakomicie, szybko, doskonale.Polecam zakupy w tej pasmanterii.Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego i niedrogiego towaru oraz z obslugi.Dziekujebardzo.Pozdrawiam.♥️🌹👍🖐️🖐️🖐️
Bardzo szybka obsługa i wysyłka zamówienia. Zamówione nici i igły są zgodne z opisem na stronie. Ceny produktów adektwatne lub porównywane z pasmanteriami stacjonarnymi, więc nie ma obawy o przepłacenie. Polecam :)
Zamówienie na moja prośbę zostało ekspresowo przygotowane jeszcze tego samego dnia. Materiał zgodny z zamówieniem. Ekspresowa i mila obsługa
Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak szybką dostawą. Zamówiłam mulinę w wielki Czwartek popołudniu a w sobotę (Wielką Sobotę czyli w święto) rano paczka już była w paczkomacie. Zarówno obsługa klienta jak i jakością produktu jestem zachwycona.
Szybkość i jakość obsługi mi sie podobała. Zamówiony towar mi się podobał. No szkoda, że nie handlujecie marchewką lub bułkami, bo bym od was kupowała ciągle. A tak, jako nie-krawcowa tylko raz na jakiś dłuższy czas. ;-))
Zamówienie towaru bez problemu Dostawa szybka . Zamówienie było za pobraniem Jestem zadowolona polecam bardzo.

Dobra jakość

Szybka dostawa, bez problemów. Już naprawiłam swoją ulubioną bransoletkę, więc klej jest naprawdę skuteczny. Polecam!
Zamówienie wysłane szybko, wszystko zgodne z opisem. To już mój trzeci zakup i nie zawiodłam się.
sposób zabezpieczenia przesyłki był świetny; szydełko, które zamówiłam dotarło w idealnym stanie bez żadnych uszkodzeń