pasmanteriapasja.pl

4461 reviews since 30 mar 2022

Ważny od: 8 kwi 2022
pasmanteriapasja.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Produkty otrzymywane przez klientów są najczęściej oceniane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i oczekiwaniami. Obsługa sklepu oceniana jest jako bardzo pomocna, profesjonalna i kompetentna, z indywidualnym podejściem do klienta. Klienci zauważają, że otrzymują produkty zgodne z opisami, zdjęciami i swoimi zamówieniami. Doceniany jest także szeroki wybór produktów, różnorodność oraz dostępność trudno dostępnych artykułów. Dodatkowo, uwagę zwraca staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek, które docierają w idealnym stanie.

Opiniepasmanteriapasja.pl

Taśma zygzakowata ciemny chaber pasuje idealnie do podwójnego obszycia rękawów i dołu białej tuniki. Jeśli chodzi o szarą gipiurę spodziewałam się o połowę mniejszego rozmiaru koronki. Ale ta duża też wygląda nieźle na seledynowej bluzce. Wybrałam szary kolor, ponieważ bluzka ma z przodu szarą aplikację i szary suwak.
Materiał super. O to chodziło. Natomiast rozważyłbym zmianę firmy kurierskiej. Wg zamówienia było "dostawa 24h", a doręczenie nastąpiło 4-go dnia roboczego od zamówienia. Poza tym kurier: (1) nie uprzedził telefonicznie o godzinie dostawy (mimo prośby/adnotacji) oraz (2) nie wiedzieć czemu dzwonił na domofon lok.2 zamiast lok.3 (jak w zamówieniu) i gdyby sąsiadka nie skierowała do właściwego odbiorcy (wiedziała, że czeka na kuriera), to być może przesyłka, nawet opóźniona, w ogóle by nie dotarła na adres zgodnie z zamówieniem.

Super sklep

Bardzo fajne miejsce z wszystkim do szycia, do dziergania, do wszystkiego ręcznie robionego. Wyszukiwarka intuicyjna, dobrze opisane produkty i wysyłka praktycznie z dnia na dzień. Róbcie tam zakupy. Polecam serdecznie.
Szybka realizacja zamówienia i wysyłka. W moim zestawie zabrakło nici, a te, które zostały wysłane, idealnie pasowały odcieniami do mojego zestawu. Polecam! 😊
Bardzo dobry sklep, fachowa obsługa. Polecam. Wszystko zgodnie z planem zakupu. Akcesoria krawieckie w dobrym gatunku. Maria Plecińska, Poznań
Jestem bardzo zadowolona. Kordonek już spełnił swoje zadanie. 😊 Aniołki robione z tego kordonka są obłędne! Dziękuję za szybką realizację zamówienia.
Wszystko super, mega paczka, błyskawiczna przesyłka. Materiały bardzo różnorodne w swojej kolorystyce i fakturze, zachęcają do kreatywnej zabawy i tworzenia. Jestem bardzo zadowolona! :) Polecam
Paczka z zamówieniem dotarła w wyznaczonym czasie . Włóczka gatunkowo bardzo dobra . Jestem zadowolona z zakupów w pasmanterii Pasja. Polecam
Nie wiem, czy można zrobić lepiej. Nic mi do głowy nie przychodzi :) Dziękuję za realizację zamówienia. Z pewnością zamówię jeszcze nie raz. Pozdrowienia dla Zespołu.
Klamerki które dostałam do butów są takie same jak na zdjęciu i świetnie się komponują z mokasynami!!! Nic nie trzeba robić lepiej! Szybka obsługa,odpowiedź ,powiadomienie o wysyłce informujemy dostarczenie również szybkie! Dziękuję bardzo!👍😍
bardzo pomocny Pan sprzedawca.Brakło na stanie mojej czesci zamówienia i Pan osobiscie do mnie zadzwonił,zaproponował alternatywę,która mi bardzo odpowiadała i dostałam jeszcze gratis więcej.Polecam profesjonalną firmę. Dziekuję
Zamówiony produkt kwiat róży kremowy bardzo ładny,przesyłka przyszła bardzo szybko, jestem zadowolona z pańskich usług Antonina Kostanek
Najlepsza obsługa. Pani zwróciła uwagę, że popełniłam błąd w zamówieniu i zadzwoniła się upewnić przed kompletowaniem. Nie było też problemu ze zmianą.
produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka. Wszystko mi się podobało w realizacji zamówienia. Pozdrawiam!
Wszystko dobrze, suwak idealnie trafiony kolorystycznie. Przesyłka błyskawiczna. Polecam!!!
Towar zamówiony bez zarzutów, bezpiecznie zapakowany, szybka realizacja zamówienia.
Zamówienie otrzymałam szybciuteńko, a nadesłane przedmioty były starannie opakowane.

To, co zamówiłam,zostało szybko dostarczone .Jest wszystko,czego się spodziewalam
Bardzo szybka dostawa towar ładny i dobry jakościowo Róża przypinana bardzo ladna
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z prezentowanym na stronie internetowej. Wszystko się zgadza 👍