pasmanteriapasja.pl

4461 reviews since 30 mar 2022

Ważny od: 8 kwi 2022
pasmanteriapasja.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Produkty otrzymywane przez klientów są najczęściej oceniane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i oczekiwaniami. Obsługa sklepu oceniana jest jako bardzo pomocna, profesjonalna i kompetentna, z indywidualnym podejściem do klienta. Klienci zauważają, że otrzymują produkty zgodne z opisami, zdjęciami i swoimi zamówieniami. Doceniany jest także szeroki wybór produktów, różnorodność oraz dostępność trudno dostępnych artykułów. Dodatkowo, uwagę zwraca staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek, które docierają w idealnym stanie.

Opiniepasmanteriapasja.pl

Guziczki przepiękne, bardzo delikatne, koralik odpadł od guzika, ale mąż zadziałał i wszystko się udało
Szybka realizacja zamówienia. Zgodność produktów z opisem. Produkty dobrze zapakowane i dobrej jakości. Polecam tą pasmanteria.
Super obsługa !! Następnym razem na pewno skorzystam ponownie !! Polecam!!
Przesyłka bardzo szybko. Zamówiony towar w dobrej cenie i wysokiej jakości. Dziekuję!
Wszystko jest bardzo dobrze. Towar zgodny z opisem kontakt super polecam zakupy dostawa bardzo szybka. Jestem bardzo zadowolona.
Profesjonalistów dostrzegamy po dopracowanych szczegółach. Paczka pięknie zapakowana, poszczególne elementy dodatków szyciowych posortowane i zapakowane osobno. Jakość zamówionych rzeczy w porządku.
Zakup cieplutki i milutki. Bardzo szybka dostawa. Super!!! Wszystkim WIELKIE DZIĘKI ❤️❤️🩷
Kordonki sa wspaniałej jakosci.Obsluzona zostałam znakomicie, szybko, doskonale.Polecam zakupy w tej pasmanterii.Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego i niedrogiego towaru oraz z obslugi.Dziekujebardzo.Pozdrawiam.♥️🌹👍🖐️🖐️🖐️
Bardzo szybka obsługa i wysyłka zamówienia. Zamówione nici i igły są zgodne z opisem na stronie. Ceny produktów adektwatne lub porównywane z pasmanteriami stacjonarnymi, więc nie ma obawy o przepłacenie. Polecam :)
A B
Alicja B.
Szybka dostawa, wygodny odbiór w paczkomacie, dobra jakość produktu.
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam!!!
Zamówienie na moja prośbę zostało ekspresowo przygotowane jeszcze tego samego dnia. Materiał zgodny z zamówieniem. Ekspresowa i mila obsługa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam tą pasmanterię.

Kordonek Koral 18

Zamówienie przebiegło sprawnie. Mam pomocnika przy szydełkowaniu. Pozdrawiam.
Jak zawsze towar dobrej jakości, estetycznie zapakowany. Polecam :)

polecam

Szybko, zgodnie z opisem, dobra jakość produktów
Polecam ,bardzo sprawnie i zgodne z zamówieniem.
Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak szybką dostawą. Zamówiłam mulinę w wielki Czwartek popołudniu a w sobotę (Wielką Sobotę czyli w święto) rano paczka już była w paczkomacie. Zarówno obsługa klienta jak i jakością produktu jestem zachwycona.
Zamowiony asortyment dobrej jakosci. Realizacja zamowienia na najwyzszym poziomie. Polecam.
Super szybko wysłane i nici te których szukałam od dawna. Na pewno znów u was zamówię