Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Większość osób ocenia zakupione produkty jako bardzo dobrej lub wysokiej jakości. Klienci często chwalą zgodność produktów z opisem i zdjęciami na stronie. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i miła. Doceniane jest również staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Wiele opinii wskazuje na przystępne lub konkurencyjne ceny oraz dobry, sprawny i przyjazny kontakt ze sprzedawcą. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące uszkodzeń przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepasmanteriapasja.pl
szybka dostawa, świetne artykuły, dobrze wykonane naklejki - łatki
Zachęcam do zakupu towaru z punktu pasją.Towar zgodny z opisem.Termin dostawy ok
Obsługa szybka, bez problemów. Przesyłka ładnie zapakowana.
Zamawiałam ramiączka do stanika, otrzymałam bardzo szybko i dobrej jakości. Polecam.
Jak zawsze zamówienie kompletne
Wszystko super
Polecam serdecznie
Wszystko sprawnie, szybko i bezproblemowo. Polecam !!
Nie mam żadnych zastrzeżeń do realizacji zamówienia.
Taśma bardzo ładna i dobra gatunkowo
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka dostawa polecam :)
Bardzo szybka realizacja zamówienia i całkiem dobry wybór sznurowadeł
Kupilam koronke i ozdobna szeroka gume ,bardzo dobre produkty ,dobrej jakosci polecam
Super. Materiał 1 klasa. Wszystkim polecam.
Dobry kontakt, szybka dostawa, przystępne ceny
Przesyłka dotarła bardzo szybko , jakość zamówionych produktów dobra
Profesjonalna firma. Jestem bardzo zadowolona z usług .
Proszę o odpowiedź na złożone odstąpienie od umowy i informację w jaki sposób odesłać towar.
Bardzo szybka realizacja zamówienia, profesjonalne doradztwo, wszystko zawsze zgodne z opisem.Dziękuję ♥️
Przesyłka dostarczona szybko. Wszystko zgodne z zamówieniem
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami
szybka realizacja w dobrych cenach
Towar dobrej jakości, zgodny z zamówieniem.Szybka wysyłka.