Opinie łącznie (4176) Opinie (2376) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 8 kwi 2022

pasmanteriapasja.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw, co wywołuje zdecydowanie pozytywne wrażenia. Jakość produktów oceniana jest bardzo wysoko, klienci chwalą zarówno materiały, jak i wykonanie zamawianych artykułów. Klienci wielokrotnie zaznaczają, że otrzymane produkty są zgodne z opisami i zamówieniami, co buduje poczucie zaufania. Szeroki wybór i bogaty asortyment towarzyszący ofercie sklepu jest często akcentowanym atutem. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, profesjonalna i miła, co przekłada się na pozytywne doświadczenia zakupowe. Wielu klientów docenia staranne, bezpieczne i estetyczne zapakowanie produktów.

Opiniepasmanteriapasja.pl

Jestem bardzo zadowolona zarówno z wełny ,jak również z szybkiej dostawy. Dowodem jest następne zamówienie.

Lamówka zaprasowywana

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Zamówiony towar spełnił moje oczekiwania.Polecam sklep.
Bardzo polecam! Przede wszystkim bardzo pomocy personel, duży wybór i super jakość produktów. Polecam!!!
można znaleźć rzeczy potrzebne, których trzeba byłoby długo szukać w stacjonarnych sklepach.
Szybka kompetentna opsługa Zamowienie doszło szybko i dobrze zapakowane Polecam Pozdrawiam każdą Osobę ktora opsługiwała Moje zamówienie Do miłego usłyszenia

Wszystko sprawnie, szybka wysyłka i rozmiary paczek dostosowane do zamówienie, więc fajnie i ekologicznie :)
Wracam po zakupy bo lubię u was kupować zawsze wszystko jest w porządku , dziękuję
Wszystko zgodne z opisem, szybki czas realizacji zamówienia. Polecam serdecznie.
Piękne włóczki z alpaki i akcesoria pasmanteryjne. Bogaty asortyment.
Druty do biustonoszy pierwsza klasa, cycuszki sterczą jak u 18stki.
Sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Polecam. Można kupić nawet drobiazg.
szybka sprawna realizacja zamówienia, kontakt bez problemu, polecam
Krotki czas oczekiwania. Produkt wysokiej jakosci. Polecam.
Dokładnie co zamówiłem, wysłane szybko i bezproblemowo

Super pasmanteria

Jest to sklep który posiada cudeńka do robótek, są w nim nie tylko super włóczki różnego kalibru, ale również wszelkie potrzebne dodatki. A co najważniejsze posiada bardzo miłą prfesjonalną i fachową obsługę która potrafi pomóc klientowi. Z pozdrowieniami I .F.
Zamawiałam określony kordonek, ponieważ zabrakło do projektu ,który robię. Dziękuję,bardzo dobry i szybki zakup
Duży wybór towaru i szybka wysyłka.Na razie wszystko w porządku.
Nieco spóźniony czas realizacji, warto podawać realne dni. Poza tym cała reszta zgodna z opisami, jestem zadowolony.
Zamówienie przyszło bardzo szybko, dobra jakość produktów. Jestem bardzo zadowolona .Polecam
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Artykuł piękny ( kwiaty szyfonowe). Polecam