Ważny od: 29 cze 2026Ważny
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieumeblujdom.pl
Opinia importowana
Witryna przyszła w ustalonym terminie,wszystko dobrze zapakowane,nic się nie potłukło, kolor tak jak na zdjeciu.Polecam zakupy ,wszystko ok.
Opinia importowana
Zakup szybko sprawnie zgodne z opisem
Opinia importowana
Zamówiony zestaw mebli kuchennych w calkiem przystepnej cenie okazał się strzałem w dziesiątkę
Opinia importowana
Super sklep , piękne i niedrogie, dobrej jakości meble.Zakupilem cały zestaw kuchni RETRO
Dobry kontakt szybka wysyłka
Opinia importowana
Wszystko w porządku, kontakt, dostawa, produkt.
Opinia importowana
Super sklep, bardzo miła obsługa. W sprawie doradztwa i pomocy wyboru, obsługa jest super ekspertem umiejącym fachowo rozwiązać każdy problem
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Opinia importowana
Polecam zakupy w tym sklepie. Pan z którym rozmawiałam przed złożeniem zamówienia i kurier który dostarczał paczkę bardzo mili
Opinia importowana
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, meble dobrej jakosci. Polecam
Opinia importowana
Szafa z nadstawką przypasowała do już stojącej idealnie. Bardzo dobra jakość i dokładność wykonania szafy.
Odwiedź stronę internetowąO nas
UmeblujDom.pl to sklep internetowy oferujący szeroki wybór mebli do każdego wnętrza – salonu, sypialni, kuchni, jadalni, biura, pokoju dziecięcego oraz łazienki. Stawiamy na wysoką jakość wykonania, f...