torebki-skorzane.pl

Opinie łącznie (11 797) Opinie (4129) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, szczególnie wykonanie oraz użyte materiały. Większość klientów jest bardzo zadowolona z szybkiej realizacji zamówień i sprawnej dostawy. Klienci bardzo często podkreślają atrakcyjny wygląd, kolory i estetykę produktów, które często przewyższają oczekiwania. Obsługa klienta, kontakt i wsparcie są oceniane najczęściej bardzo pozytywnie. Klienci często chwalą zgodność produktów z opisem i zdjęciami na stronie. Wielu klientów podkreśla atrakcyjne i przystępne ceny jako ważny atut zakupów. Klienci doceniają praktyczność, pojemność i wygodę produktów. Pojawiają się nieliczne zastrzeżenia do trwałości niektórych elementów. Sporadycznie pojawiają się skargi na opóźnienia w dostawie. Zdarzają się pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień w odpowiedzi lub braku kontaktu ze strony obsługi klienta. Niekiedy klienci zwracają uwagę na braki w informacjach lub niepełne zdjęcia. Czasem zgłaszane są sugestie dotyczące dodatkowych funkcji lub rozmiarów produktów.

Opinietorebki-skorzane.pl

Sklep godny polecenia

Produkt oryginalny, zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka, od początku możliwość monitorowania statusu zamówienia. Polecam serdecznie:)
Podobają mi się bardzo szczegółowe opisy toreb na stronie sklepu. Wysyłka szybka i za darmo powyżej 50 zł - to duży plus.
Przesyłka szła bardzo długo. Nie wiem skąd taki czas oczekiwania. Torebka żółta, kolor jaki chciałam, szeroki pasek. Trochę mała ale telefon zmieści i klucze. Brak kieszonki wewnątrz torebki, szkoda. Zostawiam, będę nosić.
Podoba mi się wszystko, jest śluczna, delikatna, lekka jak na skórę, a jednocześnie jest ze skóry i to widać.

Czarna mała torebka

Piękna, w rzeczywistości jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu, pasuje do wszystkiego, dziękuję. M.
M G
Marta G.
Cały proces od momentu zamówienia do momentu otrzymania wzorowy. Torebka dotarła o czasie. Jest pakowna, ładna, porządnie uszyta. Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie zakupy w sklepie.
A D
Anna D.
To mój kolejny zakup w sklepie. Plecak z grubszej skórki, mnóstwo ( tylko sprawnych)zamków, kieszeni. Bardzo praktyczny. Nie jest malutki, ale to także nie jest plecak turystyczny ( mniejszy niż tornister uczniowski). Prócz szelek na ramiona, ma uchwyt/ rączkę do trzymania plecaka i dołączony jest także pasek, by można było nosić go na ramię. Ale chyba najlepiej sprawdzi się w funkcji pierwotnej.
Torebka jest przepiękna ,nie spodziewałam się że aż tak mi się spodoba.numer jeden w kolekcji moich torebek.Zgrabniutka idealna wielkość mieści dużo drobiazgów poręczna wszystko widze co w niej mam nie robi sie bałagan jak to w innych grzebie i rozwalam po calej torbie, w niej jest wszystko widoczne.Polecam gorąco.
Zamówiłam dwie torebki skórzane i muszę przyznać, że jakość świetna. Na stronie ogromny wybór,a torebki są przepiękne,można znaleźć i klasyczne i też te najmodniejsze.Dodatkowo obsługa sklepu wspaniała,czułam się zaopiekowana na każdym etapie realizacji zamówienia. Życzę sobie więcej takich bezproblemowych zakupów.
Bardzo ładna torebka, eleganckie połączenie skóry z zamszem. Torebka jest sztywna i to ewentualnie może komuś nie odpowiadać . Dostarczona bardzo szybko.

Opinia pół na pół

Mam mieszane uczucia po zakupie zegarka na tej stronie. Realizacja zamówienia bardzo szybka, kontakt ze sprzedającym też dobry ale niestety zegarek przyszedł i nie działał. Zamówiłam na prezent I niestety wyszło dość niefajnie bo ktoś został bez prezentu a ja musiałam zegarek odesłać. Natomiast sam kontakt i załatwienie sprawy poszło sprawnie i szybko i za to plus. Zwrot pieniędzy również w przeciągu chyba 4 dni. Myślę że niesprawny zegarek już taki przyszedł do sprzedającego a później do mnie.
Szkoda, że nie stworzono dodatkowej kieszeni pomiędzy podszewkami w środku torebki. Wydaje mi się, że jest to możliwe do zrobienia. Kolor ok. Rozmiar ok. Skóra ok.
Świetna jakość produktu nerka przecudowna. Błyskawiczna dostawa i rewelacyjna komunikacja ze sklepem bardzo serdecznie polecam
torebki które kupiłam po prostu podobają mi się, są z naturalnej skóry co sobie cenię bo posłużą na lata, polecam

Polecam.

Bardzo dobra torebka z prawdziwej skóry, dobrze wykonana, pakowna, jestem zadowolona z zakupu. Pasek jest super, może być krótki na ramię i dłuższy do listonoszki.
Witam, produkt jest zgodny z opisem, torba jest świetna, dobrze wykonana, w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciu-polecam. Co do firmy-brak jakichkolwiek zastrzeżeń, produkt był dobrze zapakowany, realizacja zgodna z opisem

Piękna torebka

Szybka dostawa, torebka bardzo dobrej jakości, starannie wykończona. Piękny wzór.
Bardzo sprawnie wykonana sprzedaż. Portfel bardzo mi się podoba, zgodny z opisem
Torebka naprawdę przepiękna Mogłaby być trochę większa ale jest bardzo pięknie wykonana jakość zdecydowanie przewyższa cenę
Dobra cena dobrej marki. Mam nadzieję, że nie jest to podróbka. Przepraszam za supozycję, ale takie zastrzeżenie nawet wobec rzetelnego sprzedawcy nie powinno budzić zdziwienia ani obrazy, bo wiemy jak częste to praktyki. Dość szybka dostawa. Biorę pod uwagę, że zamawiałem w weekend. To jest rzecz, która bardzo dobrze pasuje na prezent, a te czasem okazują sie pilnie i niespodziewanie potrzebne więc skrócenie tego czasu o nawet 1 dzień byłoby w takich przypadkach mile widziane.