sklepsunspa.pl

Opinie łącznie (133) Opinie (65) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą profesjonalizm, praktyczność oraz jasność szkoleń, podkreślając ogrom wiedzy i wsparcie prowadzących. Uczestnicy szkoleń podkreślają wyjątkowo miłą, inspirującą i komfortową atmosferę podczas zajęć. Klienci wyjątkowo doceniają życzliwość, profesjonalizm i wsparcie zespołu podczas całego procesu zakupu i szkoleń. Doceniane jest także indywidualne podejście, cierpliwość i fachowe doradztwo na każdym etapie współpracy. Recenzenci podkreślają wysoką jakość, niezawodność oraz skuteczność zakupionych urządzeń. Klienci wielokrotnie chwalą szybki, sprawny i bezproblemowy kontakt z firmą oraz prowadzącymi. Pozytywne opinie dotyczą również sprawnej realizacji zamówień, szybkiej wysyłki oraz rzetelności w dostawie.

Opiniesklepsunspa.pl

Super szkolenie , sprzęt spisuje się bardzo dobrze , polecam 110%
Laser tulowy sprawdza się bardzo dobrze – działa bez problemów i daje świetne efekty. Dziękuję za sprawną realizację zamówienia i miłą obsługę. Polecam!

Dziękujemy ❤️❤️❤️
Dziękuję za wsparcie i pomoc w wyborze.
Profesjonalna obsługa, szybko zrealizowane zamówienie towar zgodny z opisem, będę częściej korzystał, polecam!
Bardzo dobry kontakt.Endosfera to naprawdę niesamowity zabieg i robi ogromną furorę

Bardzo dziękujemy ❤️❤️❤️
wszystko ok, polecam gorąco
Rewelacyjny sprzęt i bardzo profesjonalne szkolenie w przesympatycznej atmosferze.

Dziękujemy bardzo :) to był intensywny dzień ❤️❤️❤️
Polecam szkolenia u Kasi, wszystko przekazane na najwyższym poziomie! Na pewno wrócę po więcej 😊
Profesjonalna i miła obsługa. Szkolenie pełne wyczerpujących informacji. Zdobyłam bardzo dużo doświadczenia. Miejsce piękne i wspaniała atmosfera. Polecam i będę tam wracać.

Odpowiedź ze sklepu sklepsunspa.pl

Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie

Bardzo dobra jakość wykonania i widoczne efekty zabiegowe. Polecam.
To już moje drugie spotkanie z tym sklepem i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Pani Katarzyna jest bardzo miła, pomocna i zawsze doradzi. Z przyjemnością wrócę tu ponownie. Polecam serdecznie!

Dziękujemy praca z tak zdolną Panią Iriną to przyjemność❤️

Super atmosfera, szkolenie oraz doradztwo 100%.Polecam z calego serca♥️ Pozdrawiam Anna

Odpowiedź ze sklepu sklepsunspa.pl

Atomosfere tworzą Ludzie :) a Wy od pierwszego kontaktu sprawiłyście super klimat ❤️
Idealny płyn do opalania natryskowego.Brązowa skóra za pierwszym razem i nawilżona . Polecam.
Bardzo dobry kontakt ,szkolenie online bardzo przystępnie przedstawione .Polecam firmę SunSpa

Kurs opalanie natryskowe wszystko…

Kurs opalanie natryskowe wszystko dobrze i prosto wyjaśnione . Polecam
Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz rzetelnego szkolenia. Polecam :)
W Sun SPA byłam na szkoleniu z lasera frakcyjnego CO2. Mega szkoleniowiec z ogromną wiedzą. Polecam

Bardzo dziękujemy :)❤️
Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia w SunSpa – konkretna wiedza, profesjonalne podejście i bardzo miła atmosfera. Kasia prowadzi wszystko z zaangażowaniem i pasją. Sprzęt, który kupiłam, jest wysokiej jakości i w pełni spełnia moje oczekiwania. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu sklepsunspa.pl

Bardzo dziękujemy , i polecamy na przyszłość :)