Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Opinie łącznie (34 435) Opinie (11 605) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klientki bardzo wysoko oceniają jakość wykonania bielizny, podkreślając solidność, trwałość i estetykę produktów. Produkty są często opisywane jako piękne, estetyczne i eleganckie, co stanowi duży atut marki. Większość recenzji podkreśla dobre dopasowanie rozmiaru i wygodę. Klientki doceniają bardzo szybką realizację zamówień i sprawną przesyłkę. Obsługa klienta i proces zakupowy są oceniane bardzo dobrze, z naciskiem na łatwość zakupów i rzetelność firmy. Dodatkowo doceniany jest szeroki wybór modeli, rozmiarów oraz bogata oferta firmy. Zwroty są najczęściej oceniane pozytywnie jako łatwe. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące różnic między modelami i rozmiarówką, a także niezadowolenie z płatnych i wolnych zwrotów. Czasami klientki wspominają o braku dostępności wybranych rozmiarów czy kolorów.

OpinieBielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Zamówiony biustonosz pasuje idealnie. Solidnie wykonany. Długo utrzymuje swoje pierwotne parametry, nie rozciąga się. Wiem, bo kupuję już nie pierwszy raz. Polecam szczerze. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Piękne biustonosze! Świetna jakość:)) Zamówiłam 10 sztuk "do wyboru" ale zostawiam wszystkie, bo każdy jest wyjątkowy:) Jedyna uwaga: przy miseczce E mogłyby być szersze ramiączka... Mam uczulenie na silikon więc nie mogę używać dodatkowych osłonek na ramionach.

GAIA

Moim zdaniem, na stronie brakuje bardziej szczegółowych zdjęć biustonosze, które pozwoliłyby zobaczyć je z każdej strony. Albo schematycznego zdjęcia. Czasami jeden szew decyduje o tym, jak modelka będzie leżała na danym kształcie piersi. Ogólnie jakość jest dobra, dostawa szybka. Lojalny system bonusowy i stałe promocje

Szybka przesyłka. Pierwszy raz spotkałam się, że biustonosz był zapakowany w osobny karton, więc sposób zapakowania produktu został przemyślany. Bielizna zamówiona zgodnie z rozmiarówką podana na stronie idealnie pasuje. Polecam sklep.
Wybieram firmę Gaja ponieważ cenią: Jakość i trwałość bielizny, przystępne ceny, kompetentna obsługa klienta podczas rozmowy telefonicznej - czułam się zaopiekowana - polecam z całego serca
Bardzo szybka wysyłka. Super produkty. Jestem mega zadowolona zawsze z produktów z Waszego sklepu. Jak dla mnie macie najlepsze biustonosze.❤️ Kupuję tylko u Was. Ostatnio zamówiłam koszulkę nocną. Jest też genialna . Jedyne co to nie było, albo nie znalazłam, tabeli rozmiarów koszuli. 🙂 Ale trafiłam w punkt z rozmiarem na szczęście. 🙂

Kupuję biustonosze GAI i bez względu na…

Kupuję biustonosze firmy GAIA bez względu na fason, styl czy formę. Odkąd kilka lat temu odkryłam biustonosze firmy GAIA, nie kupuję żadnych innych, nawet firm powszechnie uznawanych za najlepsze na rynku... Ponadto bardzo cenię możliwość szybkich zwrotów - pozwala to na idealny zakup bez ponoszenia dodatkowych kosztów. TAK TRZYMAĆ! 😃

Staniki waszej firmy są idealnie dopaso…

Staniki waszej firmy są idealnie dopasowane.Rozmiar jest zgodny z tym co noszę.Jeszcze do tej pory nie zawiodłam sie na produkcie,który zamówiłam.Tak trzymać.Pozdrawiam i polecam.
Bielizna super jakości, bardzo wygodna i przede wszystkim polska! Takich produktów nam potrzeba i takimi powinniśmy się chwalić za granicą bo firma Gaia to jedno z naszych dóbr narodowych! :)
Nie będę przecież przesyłał fotografii partnerki w stringach mini Jasmin, choć obraz "wyczerpuje temat". Jakość wszystkich artykułów całkiem niezła, cena (na promocji) , bardzo "do rzeczy". Jestem bardzo zadowolony (to był kolejny zakup w Waszej firmie i kolejne zadowolenie). Do następnego razu !
Bardzo Piękna bielizna ,z firmy B M elegancka koronka ja 2 szt zamówiła i nic nie gryzie jak pisała dziewczyna,i pisali pro po opakowanie na te biustonosze że nie ma opakowania ,Najważniejsze !!!trzeba chronić naszą planetę od śmiecia,!! A few bielizna SUPER!!!Polecam na 10000 % kto chce być w pięknej bieliznę,Uwielbiam Wasz sklep !

Biustonosz Kiara i Nike rozmiar E80

Biustonosz Kiara rozmiar E80 - bardzo ładny, doskonała jakość, rozmiar dobrze dobrany Biustonosz Nike rozmiar E80 - bardzo ładny, rozmiar dobra dobrany, niestety przy zapięciu po stronie haftek jest "ostre przeszycie", które dość nieprzyjemnie drapie w plecy. W związku z tym odsyłam ale zamawiam ten sam model i rozmiar mając nadzieję, że druga sztuka będzie pozbawiona tej wady.
Obydwa biustonosze (Kiara i Payrycja), piękne, a szczególnie biustonosz Moulded Spacer Patrycja - przepiękny ! Wspaniale wykończony, mógłby mieć mniej ściskakące, przygięte "opaski/druty" metalowe. Ale materiał i szycie - rewelacja !!!

Zdecydowanie polecam.

Szybka dostawa, wygodna strona internetowa, produkty takie jak na zdjęciach. Do tego konkurencyjne ceny. Plus bardzo ładne logo. Swietnie wyglada na elementach bielizny.
Biustonosz formowany BM-56-BS-122-BEZ-M30 Stanik jest bardzo wygodny, ma szeroki pas pod biustem co powoduje duży komfort. Jesli chodzi o miskę to jest o jeden rozmiar zawyżone więc trzeba zamówić mniejszy.
Kolejny zakup biustonoszy marki Gaia, tym razem ze strony Gaia, i znów jestem zadowolona :) czy stacjonarnie czy online w innym sklepie z biustonoszami Gaia nie mam nigdy problemu, rozmiarowka zgodna z tabelą, dostawa bardzo szybka, duży wybór, bardzo dobre ceny no i trwałość-to są biustonosze na wiele długich miesięcy, polecam serdecznie! Duży plus za opis konstrukcji biustonoszy, to też pomaga w wyborze.

Biustonosze.

Biustonosze są śliczne,delikatne, (bardzo dokładnie należy się zmierzyć)i rozmiar jest idealny. Są wytrzymałe jeśli je umiejętnie używamy. Bardzo mi się podobają chciałabym więcej ale są ciut za drogie.
A J
Anna J.
Jestem bardzo zadowolona, bo jedynie bielizna Gaja jest zgodna z moim rozmiarem. Noszę teraz tylko te staniki, a kupiłam ich około 10. Polecam kobietom z pełną odpowiedzialnością.

Elegancki i modelujący sylwetkę 🤩

Kostium kąpielowy bardzo elegancki z uwagi na ponadczasową czerń, a ponadto zachwycający zwłaszcza świetnym podtrzymaniem i nienachalnym wyeksponowaniem dużego biustu, a także krojem i konstrukcją utrzymującymi w ryzach większą sylwetkę. (marszczenie na brzuchu i podwójny materiał usztywniający i wyszczuplający biodra i brzuch). Jedyne co mi przeszkadza to zbyt mocno zabudowane plecy, ale biorąc pod uwagę pozostałe atuty zatrzymam go i tak!

Ekspresowa wysyłak, świetne ceny.

Szybka przesyłka, dobre ceny, towar świetnej jakości, niestety źle dobrałam sobie rozmiar i odesłałąm zamówienie, ale udało mi się znaleźć Gaię stacjonarnie i kupiłam po przymiarkach.