witek.pl

Opinie łącznie (2522) Opinie (1058) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle często chwalą szybki czas realizacji zamówienia oraz błyskawiczną dostawę. Zabezpieczenie i sposób pakowania towarów są bardzo wysoko oceniane przez klientów, którzy podkreślają brak uszkodzeń. Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości produktów, doceniając ich estetykę i solidność. Obsługa klienta jest oceniana jako miła, sprawna i pomocna. Produkty zazwyczaj są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Problemy z uszkodzeniem towaru są rozwiązywane sprawnie, a klienci otrzymują nowe produkty bez zbędnych trudności. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące obsługi klienta.

Opiniewitek.pl

Wszystko w porządku, jak zwykle sprawna i szybka obsługa. Produkt dobrze opakowany.

Serwetnik

Szybka dostawa zakupionego towaru. Jeśli chodzi o produkt to zgodny z opisem i zamieszczonymi zdjęciami. Osobiście podoba mi się bardzo, domownikom również. Elegancki dodatek na salonowy stół
Szybka realizacja, produkty dobrze zabezpieczone, mila obsługa
Bardzo szybka realizacja zamowienia

Super!

Sprawny kontakt, błyskawiczna wysyłka. Przedmiot dobrze zapakowany, zgodny z opisem. Nie ma się do czego przyczepić 😉
Szybka wysyłka zamówionego towaru. Towar zgodny z opisem.

REWELACJA!!!!!!!

Z całego serca polecam zamawianiu w tym sklepie, a już wogóle jak się pali z dostawą. Poprostu obsługa PIERWSZA KLASA. MEGGGGAAAA jestem zadowolona.🙂
Wszystko super jakość
szybka przesyłka, kubeczki dobrze zabezpieczone w paczce, polecam
Szybką dostawą. Obraz b. dobrze zabezpieczony. Jesteśmy zachwyceni obrazem.
Przesyłka dostarczona szybko. Zamówione kubeczki super, bardzo dobrej jakości. Zapakowane w eleganckie pudełka z grafiką jak na kubkach. A że okres świąteczny to dostałem w gratisie dwie bombeczki. Bardzo dziękuję. Polecam i zachęcam do robienia zakupów.

Bardzo miła obsługa

Bardzo miła rozmowa telefoniczna ze sklepem w Modlniczce - dopytywałem o kolor szkła kieliszków, bo na zdjęciu na stronie był dziwny
Zgodne z opisem i terminem.
Wszystko super, polecam. Bardzo ładne i zgrabne kubeczki perfekcyjnie zapakowane! Brawo 😊
Szybka i bez problemowa dostawa a produkty BARDZO Dobrze zapakowane. Kubeczki są piękne. Polecam i pozdrawiam serdecznie
Bardzo dobrze zapakowany towar.