Ważny od: 6 cze 2022Ważny
Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Doceniają także bardzo staranne i bezpieczne pakowanie, które zapobiega uszkodzeniom przesyłek. Produkty są opisywane jako wysokiej jakości, estetyczne i zgodne z opisem, co wzbudza zadowolenie klientów. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna, pomocna oraz indywidualnie podchodząca do klienta. Kontakt ze sklepem i obsługą jest często określany jako świetny, szybki i bezproblemowy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewitek.pl
miła obsługa przyjmujaca zamówienie telefonieczne
Dziękuje bardzo ładny towar.
Marianna P. Pozdrawiam
Elegancki obrus gobelinowy. Staranne wykonanie, piękna kolorystyka. Jestem bardzo zadowolona.
Szybka dostawa.
Zaparzacz herbaty
Produkt zgodny z opisem , szybka dostawa. Mi się podoba jestem zadowolony z transakcji.
Świetna transakcja, wszystko sprawnie i bez przeszkód, polecam
Opinia prawie dobra
Produkt zgodny z opisem. Jednak muszę poinformować, ze oklejenie deski taśma nie jest dobrym pomysłem. Tasma zostawia ślady trudne do usunięcia.
Szybka wysyłka, polecam. Wazon krysztalowy dokladnie zabezpieczony ,
Kubek premium. Cena 15zł. Kolor biały, lekki wykonany z porcelany z dobrym uchwytem ( nie wystaje zbytnio na zewnątrz przenosząc środek ciężkości). Nieprawidłowo podana pojemność 450ml zamiast 400ml, która jest w rzeczywistości.
Cena, czas wysyłki i sposób pakowania na czas transportu oceniam na bdb.
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Re We La Cja!!! Znalazłam salaterki których szukałam i to w rewelacyjnej cenie + przemiła obsługa :)
Szybciutka dostawa i zamówiony przedmiot naprawdę piękny! Nawet piękniejszy niż na zdjęciach :)
Jestem mega zadowolna. Polecam. Szybko, spawnie. Zamawialam koszyczek kryształowy na prezent dla mamy. Jest przepiękny. Bardzo dobrze zapakowany. Na pewno tu wrócę.
Stojaki na talerze przepiękne.
Dobra obsługa sklepu i szybka przesyłka. Tak trzymać
Wszystko zapakowane bardzo dobrze.
Misa piękna i bardzo dokładnie zabezpieczona do transportu.
Bardzo dziękuję Witek - home za indywidualne podejście do klienta!!!!
Jestem super szczęśliwym klientem i chetnie wrócę :)
Jestem bardzo zadowolona. Przedmioty są bardzo ładne.
Obsługa klienta bardzo szybka. Przesyłka zawierała uszkodzony przedmiot i po reklamacji za dwa dni otrzymałam bezpłatnie nowy. Jestem bardzo wdzięczna. Myślę że Firma zasługuje na wyróżnienie. Zloty medal.
Towar doskonale zapakowany,szybka dostawa .
Bardzo dobrze zapakowana porcelana do transportu. Zero uszkodzeń.
Szybko i sprawnie.
- +48669706703