ipicasso.pl

Opinie łącznie (1111) Opinie (468) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i dostawę, co jest jednym z największych atutów firmy. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo miła, pomocna i profesjonalna; klienci czują się dobrze zaopiekowani i doceniają szybki kontakt. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo dobre, bezpieczne i estetyczne pakowanie przesyłek. Klienci doceniają szeroki wybór obrazów i akcesoriów, który umożliwia dopasowanie produktu do własnych preferencji. Ceny produktów są uznawane za przystępne, a niektórzy klienci wspominają także o bonusach i możliwości płatności przy odbiorze. Choć klienci chwalą wysoką jakość obrazów, farb i akcesoriów, sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące konsystencji farb oraz wymiarów ram.

Opinieipicasso.pl

Zamówienie zgodne z oczekiwaniami, rzetelny opis produktu i szybka dostawa do paczkomatu.
Szybkość dostawy imponująca. To już kolejne zamówienie i wszystko jest właściwe. Nie ma sie czego przyczepić :)
Wymalowany obraz charakteryzuje się ładnymi kolorami, dobrze, ze jest kopia z cyframi.

Polecam! Bardzo szybka dostawa

Bardzo szybka dostawa, zawartość bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowana

Szybka dostawa, jakość, możliwość dokupienia ramy. Jesteście rzetelną firmą. Dzięki
świetne farby, dobra jakość, piękne obrazy, ekspresowo dotarła paczka, dobrze zapakowane

Ostatnio chyba Państwo zbyt chcecie oszczędzić.

rama zamówiona do obrazu 40-50 nie trzyma wymiarów, co najmniej 5 mm jest za duża .Rama jest srebrna. Według mnie dwie blaszki mocujące obraz to za mało.
obraz dostarczony w terminie, fantastycznie dziala na nastroj, praca zakonczona wprowadza w zachwyt, serdecznie polecam malowanie po numerach
Piękne obrazki kwadratowe koraliki a nie okrągłe jest wszystko ok fziekije
Super inwencja twórcza na emeryturze. Wciąga w miarę powstawani obrazu. Ocena na 5+
A G
ANNA G.
Jest szeroka gama obrazów, zarówno tematyka jak i wielkość, wybór jest bardzo łatwy, dobrana kolorystyka farb oraz ich świetna jakość.
Obrazy są ok, trzeba tylko dostosować poziom. Zachęcam do malowania.
Ramki bardzo ładne pasujące do moich obrazów. Szybka dostawa.
Wszystko w porządku przesyłka dotarła bardzo szybko
NIC nie można zrobic lepiej! Wszystko ok, dostawa, jak zwykle, szybka i terminowa, dziękuję
Bardzo polecam, można miło spędzić długie zimowe wieczory.
Szybka dostawa, dokładnie zapakowany towar. Polecam firmę.

Pełen profesjonalizm

Bardzo miła i pomocna obsługa. Szybka wysyłka, obrazy piękne.
Podejście do klienta bardzo życzliwe. Błyskawiczna wysyłka. Dziękuję!
Szybko, sprawnie, bez zarzutów. Polecam sprzedawcę