Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości, naturalności i trwałości oferowanych włosów. Obsługa jest określana jako profesjonalna, miła i pomocna, co znacząco wpływa na pozytywne doświadczenia klientów. Klienci podkreślają bardzo szybkie tempo realizacji zamówień i dostawy produktów. Produkty, w tym akcesoria i kosmetyki, są chwalone za jakość i skuteczność. Wielu klientów zdecydowanie poleca usługi i produkty, okazując wysokie zadowolenie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieprzedluzanie-wlosow.info
Dokupiłam włosy, żeby bardziej zagęścić już przedłużone. Pierwszy raz kupiłam włosy w lipcu, a nosze je do tej pory. Włosy są świetne, naturalne, nie puszą się i nie plączą po jakimś czasie. Wiele innych włosów nosiłam od innych sprzedawców i po 2 tyg zawsze była ta sama historia, puch i szopa na głowie! Zdecydowanie polecam!
Odpowiedź ze sklepu przedluzanie-wlosow.info
Dziękujemy za zaufanie, cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie — zapraszamy ponownie !
Zamawiam włosy i keratynę od dwóch lat i jestem zawsze zadowolona. Polecam
Paczka została wysłana bardzo szybko a dwie zamówione szczotki do włosów są naprawdę świetne. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam ten sklep
Bardzo polecam!
Bardzo dobrej jakości włosy i inne produkty . Obsługa przemiła !
Odpowiedź ze sklepu przedluzanie-wlosow.info
Kupiłam remover do ściągania doczepów z keratyny i szczypce. Nie robiłam sobie większych nadziei co do jakości. A tu niespodzianka. Remover w warunkach domowych, używany przeze mnie, czyli nieprofesjonalistkę- zadziałał szybciej i lepiej, niż u fryzjera, który przedłużał mi włosy. Szok! Bardzo polecam! Dziękuję 💛
Wszystko super jak zawsze
przedluzanie-wlosow.info