Klienci bardzo często chwalą ekspresową i szybką realizację zamówień oraz dostawę. Opinie na temat obsługi są w większości bardzo pozytywne, z naciskiem na uprzejmość, pomoc i profesjonalizm. Kontakt ze sklepem oceniany jest głównie bardzo dobrze, jako szybki, sprawny i profesjonalny. Klienci doceniają zgodność towaru z opisem i jakość zamówionych produktów. Doradztwo i wsparcie przy zakupie oceniane są bardzo dobrze. Sporadycznie pojawia się uwaga o braku doradztwa i wsparcia przy zakupie, a także jeden negatywny głos dotyczący braku kontaktu telefonicznego.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.kite.pl
Voucher zrealizowany pomyślnie 🤙
Przede wszystkim warto uruchomić obsługę sklepu. Człowiek dzwoni i nikt nie odbiera. Kiedyś deskę chciałem kupić i potrzebowałem porady. Dzwoniłem kilka krotnie i cały czas SMS-y tylko dostawałem że ktoś oddzwoni. W końcu kupiłem deskę w innym miejscu. Jaki sens jest puszczać reklamy waszego sklepu w socialach skoro obsługa sklepu nie ma ochoty sorzedawać towarów?
Polecam !
Miła obsługa. Dobry kontakt @. Szczerze polecam!
Wszystko oceniam bardzo dobrze
Szybka wysyłka zamówienie zgodne z opisem
Super kontakt, najlepsze ceny i błyskawiczna wysyłka
Super obsługa i świetne doradztwo - dzięki! :)
Super kontakt, szybka wysyłka, polecanko:)