Klienci bardzo pozytywnie wypowiadają się na temat pięknych, trwałych zapachów produktów oraz ich dużego podobieństwa do oryginałów. Doceniają także estetyczne, dobrze zabezpieczone i wygodne opakowania. Wysoko oceniana jest szybkość i sprawność dostaw, a obsługa jest uznawana za profesjonalną i komunikatywną. Wielu klientów deklaruje lojalność oraz powraca do zakupów w tej firmie. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące nietrwałości niektórych zapachów oraz niewielkich różnic w stosunku do oryginałów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieaparperfume.pl
Spray jadore jest miłym aromatem we wnętrzu. Nie dominuje, a scala się z wnętrzem. Gość pyta - co u ciebie tak cudownie pachnie?
Jak zwykle szybko i sprawnie! .Zapach bez zmian na wysokim poziomie! Polecam!
Perfumy są świetne, długo sie utrzymują, bardzo podobne do oryginału.
Tabliczki zapachowe lawendowe, kwiatki w nich zatopione to nie lawenda, bardziej wygladają na jakieś chabry, nie pachną lawendą. Tabliczka trawa cytrynowa zawisła w toalecie bo pachnie jak odświeżacz do tego przybytku. Najładniej pachniała tabliczka z kawą ale też nie kawą. Co do feromonów damskich, to dramat. Pachną jak ta stara ciotka od której boli cię głowa. I oczywiście rozbolała mnie głowa - trafiły do kosza na śmieci.
Ogólnie to wszystko przyszło szybko i sprawnie tylko jakość tych produktów nie spełniła moich oczekiwań.
Szybkość dostawy, jakość produktu, sposób zapakowania. Wszystko super.
Uwielbiam te zamienniki perfumch
Uwielbiam te zamienniki perfum. Kupuję je od co najmniej dwóch lat. Nie zamieniłabym Państwa artykułów na inne. Są przepiękne, baaaaaardzo zbliżony zapach do oryginalnych. Profesjonalna,pełna empatii wzajemna współpraca. Dziękuję bardzo, pozdrawiam bardzo serdecznie.
Janina Florkowska
Od kilkunastu lat zamawiam perfumy i jestem bardzo zadowolona.
Testy kilku perfum
Kupiłem 5 zapachów w tym 3 topowe.
Żaden z nich nie umywa się niestety do oryginałów. Może chodzi o zbyt krótki proces macerowania a może po prostu o prawa autorskie. Niezależnie od przyczyny, nie wrócę z zamówieniem. Oryginał to oryginał. Wydałem ponad 160 zł a perfumy leżą z przeznaczeniem na odświeżacz.
Odpowiedniki perfum olejki do kominka
Mimo że zapachy odpowiedniki perfum nie odpowiadały mi o tyle olejki do kominka rewelacja. Zwrot towaru jak i zwrot środków w bardzo szybkim terminie(1 dzień).
Szybka realizacja zamówienia i bardzo dobra jakość produktow
Wszystko jak zawsze było bez problemów :)
Polecam!!!!! Szybko ,tanio,perfumki suuuper😉
Szybka wysyłka. Wszystko ok!
Prawie identyczne jak oryginał
Od lat kupuje wasze produkty,zawsze są doskonale
Sprawna realizacja zamówienia. Produkty dobrze zapakowane, a co najważniejsze wysokiej jakości za dobrą cenę.
Zapach jest ladny, moze poprawić trwalosc, ale to i tak osobniczo zmienne. Jestem zadowolona z zakupu
Jak zawsze perfekcyjny czas realizacji i jakość produktów.
Wszystko klasa!!
Wszystko klasa! Zapach, opakowanie, dostawa. Polecam
Ładne zapachy, zbliżone do oryginału.