aparperfume.pl

3488 reviews since 27 mar 2023

Klienci bardzo często chwalą zapachy za ich piękno, intensywność i przyjemność użytkowania. Opinie dotyczące trwałości zapachów są przeważnie bardzo pozytywne. Wysoko oceniane jest także podobieństwo zapachów do oryginałów. Wielu klientów podkreśla ekspresową i sprawną realizację zamówień. Klienci bardzo pozytywnie oceniają kontakt, profesjonalizm oraz wsparcie ze strony obsługi sklepu. Wiele opinii pozytywnie odnosi się do solidnego i estetycznego pakowania produktów, zapewniając bezpieczeństwo przesyłek. Choć pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące rozbieżności z oryginałami, niektórzy klienci wskazują na różnice lub oczekują jeszcze lepszego odzwierciedlenia zapachów. Odnotowano również kilka przypadków niezadowolenia z krótkiego utrzymywania się perfum. Nieliczni zgłaszają niewielkie trudności z wyborem formy dostawy.

Opinieaparperfume.pl

To już moje kolejne zamówienie i jak zawsze super! Perfumy są cudowne ❤️
Ekspresowa wysyłka, dobrze zapakowana. Zapachy intensywne
Zamówiłam teraz zapach premium ale wydaje mi się, że wcześniejszy podstawowy jest bliższy oryginału i mocniejszy a miało być odwrotnie. Mimo to 5 gwiazdek

brak nowych zapachow

Prosty proces zamowienia i szybka dostawa Brakuje nowych zapachow, od dlugiego czasu sa ciagle te same i nie przybywa nowych, to by wartalo poprawic.
Świetne produkty. Jestem bardzo zadowolona.
Za każdym razem ta sama wysoka jakość!

Dolce Gabbana Pour Homme super!!!

Dolce Gabbana Pour Homme super Warm się udał, mega jestem zadowolony😀 Mam pytanie - czy jak bym Wam dopłacił zrobilibyście mi te perfumy w wyższym stężeniu niż te Premium? 😉
Szybka dostawa Produkt spełnia moje oczekiwania
Od lat zamawiam perfumy na Aparperfume. Świetnie pachną, długo sie utrzymują i co najważniejsze- jest bardzo szybka wysyłka. Polecam wszystkim!

Od dłuższego czasu kupuje perfumy z Apar …

Od dłuższego czasu kupuje perfumy z Apar, zawsze jestem bardzo zadowolona. Polecam również córce i widzę ze również zamawia. Opakowania są różne, bardzo mi odpowiadają te małe do torebki. Polecam Anna
Zapach przyjemny. Jednak nadaje się do używania w okresie chłodniejszym ( raz prysniete pięknie pachną ).
Cudowne zapachy💖💖💖 Bardzo dobra komunikacja❤️❤️❤️ Szybka przesyłka 💗Polecam i napewno jeszcze będę zamawiać 💜
Bardzo dobrej jakości produkty i szybka dostawa.
Od kilku lat zamawiam perfumy ,oczywiście mam swoje stałe zapachy i zawsze jestem zadowolona.Zapachy w 100% są wierne oryginałowi.
Fenomenalne zapachy korzystam od ok. 5 lat szczerze polecam
Zapach fantastyczny . Wysyłka błyskawiczna . Zakupy kolejne na pewno będą . Polecam
Najszybsza dostawa na rynku , świetne zapachy. Korzystam od lat .
Płatność za pobraniem w domu
Bardzo szybka przesyłka. I towar staranne zapakowany. Zapach dokładnie taki jak chciałam.
Polecam. Wszystko bylo w porzadku.

Aparperfume.pl to sklep internetowy posiadający w ofercie odpowiedniki/zamienniki perfum znanych marek. Dodatkowo w asortymencie posiadamy zapachy do domu (świece zapachowe, dyfuzory, artykuły do samo...