Obraz bardzo efektowny 😍 i wykonany z dużą starannością. Wygląda rewelacyjnie i nadaje pomieszczeniu dużo elegancji i niepowtarzalnego charakteru. Został powieszony w poczekalni naszej szkoły językowej, ale zdecydowanie polecam do innych pomieszczeń, szczególnie, że wybór jest duży. Bardzo dziękuję! 💜
Jestem bardzo zadowolona obraz taki jaki oczekiwałam dostawa bardzo szybka i solidnie zapakowana dziękuję bardzo
19 kwi 2023
Jak to powiedział hetman, kiedy Kmicic utorował przeprawę przez rzekę: ,,TEGOM CHCIAŁ,, . Pozdrawiam. J.
18 kwi 2023
Piękny naturalistyczny obraz.
Patrząc na na niego ma się wrażenie jakby się tam było. Serdecznie polecam
Odpowiedź ze sklepu arttor.pl [arttor.pl]
24 kwi 2023
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię.
Staramy się pracować na grafikach z najwyższej półki, aby za każdym razem cieszyły oko każdego kto na nie spojrzy.
Zapraszamy do ponownych zakupów.
Pozdrawiamy
Zespół Arttor
www.arttor.pl
18 kwi 2023
Bardzo dobrze wykonane obrazy, szybka wysyłka - jestem zadowolona.Dobry efekt za niewielkie pieniądze.
Odpowiedź ze sklepu arttor.pl [arttor.pl]
24 kwi 2023
Dzień dobry
Dziękujemy za pozytywny komentarz.
Zawsze staramy się, aby produkt był najwyższej klasy oraz w przystępnej cenie dla każdego klienta.
Zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze.
Pozdrawiamy
Zespół Arttor