spizarniarydzynska.pl

Opinie łącznie  (774)Opinie (457) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, ich świeżość oraz doskonały smak mięsa i innych artykułów. Wielokrotnie doceniane są także długie daty przydatności dostarczanych produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako rzetelna, profesjonalna i przyjazna, a kontakt ze sklepem przebiega sprawnie i z indywidualnym podejściem do klienta. Dodatkowym atutem jest staranne, solidne i bezpieczne zapakowanie produktów oraz szybkość, terminowość i zgodność dostawy z ustaleniami. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące potrzeby lepszego zabezpieczenia przesyłek oraz pojedyncza sugestia o skrócenie czasu oczekiwania na realizację zamówienia.

Opiniespizarniarydzynska.pl

Szczerze polecam!
Wszystko super
Krótszy czas oczekiwania na przesyłkę
Dobrze zapakowane
Ok
Serdecznie polecam :) Paczka świetnie zabezpieczona, dotarła na czas, super kontakt ze sklepem
Wszystko OK
Jakość i perfekcyjna dostawa.
Mam jedną uwagę. Śledzie powinny być pakowane do słoików, ponieważ worki foliowe dotarły tłuste.
Świeże doskonałej jakości mięso