Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oferowanych produktów, podkreślając świeżość, walory smakowe i estetykę mięsa oraz ryb. Doceniają także staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Wysoko oceniany jest profesjonalizm i uprzejmość obsługi oraz sprawny kontakt ze sklepem. Klienci są zadowoleni z terminowości realizacji zamówień, szybkiej i zgodnej z deklaracją dostawy, a także wygodnego procesu składania zamówienia i realizacji zakupów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące zabezpieczenia niektórych elementów w paczce. Pojedyncze zastrzeżenia dotyczą również pracy kuriera oraz sposobu pozostawienia paczki.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniespizarniarydzynska.pl
Dobry zakup
polecam
Super zapakowany towar
szybka realizacja zmówienia super towar nic lepiej
wszystko super !
Bardzo dobrej jakości jagnięcina, super biała kiełbasa i pyszny serek. Wszystko świeże. Bardzo dobrze zabezpieczone. Zakupy udane. Dziękuję
Było ok aby tak dalej
sklep godny polecenia w 100%
Mięsko najwyższej klasy! To nie wodne mięso z marketu!
Mam na czas i wszystko świeże 🌺
Wszystko mi się podobało
Dostawa sprawna , wszystko bardzo świeże i zgodne z zamówieniem, napewno będę zamawiać dalej w tym sklepie
Dostawa na czas i wszystko super!
Dostawa na czas, mięsko i wędliny pycha. Najlepsza jagnięcina jaką jedliśmy. Gotąco polecat!