inkospor.pl

654 reviews since 24 kwi 2019

Ważny od: 9 sie 2021
inkospor.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Wysoka jakość i skuteczność produktów wzbudzają zachwyt, a wielu klientów podkreśla przewagę oferty nad konkurencją. Doceniany jest również dobry kontakt, profesjonalizm oraz kultura osobista pracowników obsługi. Dodatkowym atutem są atrakcyjne ceny, zwłaszcza podczas promocji, a także szeroka oferta i dostępność produktów. Pozytywne opinie dotyczą także solidnego pakowania przesyłek. Niektórzy klienci wyrażają rozczarowanie związane z rabatami oraz zgłaszają braki asortymentowe. Pojawiają się także pojedyncze uwagi dotyczące uszkodzeń opakowań.

Opinieinkospor.pl

Świetna kreatyna Inko,a nie jakaś chińska podróbka. Nieskromnie powiem, znam się na odżywkach,bo dużo lat pracowałem z wyczynowcami i potrafię docenić jakość. Zawsze polecam produkty Inko,Allstars, Multipower,bo efekt treningu to również dobre odżywki na których nie można oszczędzać. Pozdrawiam Aleksander Olszewski Fizjoterapeuta z Ursynowa. www.rehabilitacja-zabiegi.pl

Dobre produkty, szkoda że nie ma zniżek dla stałych klientów

Podobało mi się, że przyszło szybko. Nie podoba mi się, że od wielu lat zamawiam od was i ani razu nie dostałem żadnego kuponu zniżkowego. Czasami kupuję z allegro, bo zdarza się znaleźć taniej

Odpowiedź ze sklepu inkospor.pl

Witam Panie Janie, nie rozumiem Pana sugestii a propos zniżek. Dokonał Pan 2 zakupów w odstępie roku, z czego pierwsze zamówienie w mega promocji. Problem tkwi w tym, że nie zapisał się Pan do newslettra i nie korzysta z przywilejów, m.in. kodów rabatowych i programu lojalnościowego, co daje duże oszczędności. Pozdrawiam, Marek Wrzesiński.
Tak dobrej kreatyny nie brałem nigdy!!! dlatego zdecydowałem się jeszcze na aminokwasy. Mam nadzieje ze będę równie zadowolony. Moim zdaniem produkty TOP !!!

Odpowiedź ze sklepu inkospor.pl

Witam, bardzo dziękuję za pozytywną opinię a propos kreatyny. W Inkospor wszystkie produkty są na tym samym, wyśrubowanym jakościowo poziomie, co kreatyna. ,,Keine Kompromisse,, Pozdrawiam, Marek Wrzesiński
Super obsługa, rewelacyjne produkty, szybką dostawą.

Najlepszy izolat na polskim rynku!

Kupiłem izolat, który moim zdaniem jest najczystszy i ma najprostszy skład ze wszystkich dostępnych na rynku :) bardzo dobra rozpuszczalność i brak dodatkowych niepotrzebnych substancji więc płacimy dokładnie za to czego potrzebujemy, a jego naturalny smak przypomina delikatną śmietankę i świetnie nadaje się jako dodatek wzbogacający do potraw. Polecam zwłaszcza w promocyjnej cenie :)

Jest wszystko jak należy. Opis, oferta, możliwość różnych form płatności i szybka dostawa. Produkty są świetne jakościowo.
Szybka dostawa. Odżywki o dobrym działaniu. Smacze batony białkowe.
Dałbym pięć gwiazdek,ale zapisując się do newslettera miałem dostać rabat na pierwsze zamówienie. Warunek zamówienie na minimum 200zł. W koszyku miałem produkty na ponad 200zł- nie kwalifikuje się bo produkty na promocji, zrobiłem aktualizację, tak abym się kwalifikował( 200zł ) i produkty bez promocji w regularnej cenie. Drugi komunikat wybrane produkty nie kwalifikują się do rabatu. Zrobiłem aktualizację po raz kolejny i znowu ta sama informacja. W szczegółach jest jedynie informacja jedynie o produktach w cenie promocyjnej. Odpuściłem sobie dobieranie innych produktów i zamówiłem tylko kilka niezbędnych.
Szybko,dobrze spakowane

większa kontrola jak coś jest pakowane

szybka dostawa, ale produkt w moim przypadku białko wiśniowe miało uszkodzone opakowanie, delikatnie nacięte opakowanie, osoba pakująca była świadoma że wkłada taki produkt ze względu na to że jak upakowywała dwa produkty w jeden tak mały karton to musiała to ścisnąć i od środka karton był już pokryty produktem. karton z zewnątrz nie był uszkodzony

Najlepsze białka w PL polecam

Najlepsze , najsmaczniejsze białka Polecam
Bardzo szybka realizacja zamówienia w ciągu 24 godz
Szybkość dostawy i jakość zamówienia na bardzo wysokim poziomie
Najlepsza firma używana przezemnie od 25 lat kreatyna w puszce jest najlepsza na rynku pod kątem jakości.
Kolejna prośba o info kiedy będzie dostępny healion select whey 100 dzikuje może jakieś info z niemiecką stroną gdzie można kupić dzikuje pozdrwim

Odpowiedź ze sklepu inkospor.pl

Witam Panie Szymonie, Healion WPI SELECT 100 będzie ponownie w sprzedaży z końcem sierpnia 2026. Poza nami nigdzie Pan nie kupi tego produktu, ponieważ jest on produkowany przez Nutrichem (producenta Inkospor) wyłącznie dla nas. Przerwa była spowodowana bardzo wysoką ceną izolatu. Pozdrawiam, Marek Wrzesiński
Najlepsi na rynku. Najczystsze białko dla ludzi nie dla zwierząt ;-) kocham!

• +48228864848
  • inkospor.pl