inkospor.pl

Opinie łącznie (574) Opinie (369) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną i sprawną realizację zamówień oraz szybką dostawę przesyłek. Jakość produktów oceniana jest bardzo wysoko, klienci chwalą skład, oryginalność i skuteczność. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, uprzejma i pomocna, co buduje zaufanie do firmy. Klienci doceniają gratisy i promocyjne ceny. Chwalą również zgodność produktów z opisem i zamówieniem, co wpływa na zadowolenie z realizacji. Niektórzy klienci chcieliby więcej akcji promocyjnych lub lepszą realizację rabatów.

Opinieinkospor.pl

Świetna kreatyna Inko,a nie jakaś chińska podróbka. Nieskromnie powiem, znam się na odżywkach,bo dużo lat pracowałem z wyczynowcami i potrafię docenić jakość. Zawsze polecam produkty Inko,Allstars, Multipower,bo efekt treningu to również dobre odżywki na których nie można oszczędzać. Pozdrawiam Aleksander Olszewski Fizjoterapeuta z Ursynowa. www.rehabilitacja-zabiegi.pl

Najlepszy izolat na polskim rynku!

Kupiłem izolat, który moim zdaniem jest najczystszy i ma najprostszy skład ze wszystkich dostępnych na rynku :) bardzo dobra rozpuszczalność i brak dodatkowych niepotrzebnych substancji więc płacimy dokładnie za to czego potrzebujemy, a jego naturalny smak przypomina delikatną śmietankę i świetnie nadaje się jako dodatek wzbogacający do potraw. Polecam zwłaszcza w promocyjnej cenie :)
Dałbym pięć gwiazdek,ale zapisując się do newslettera miałem dostać rabat na pierwsze zamówienie. Warunek zamówienie na minimum 200zł. W koszyku miałem produkty na ponad 200zł- nie kwalifikuje się bo produkty na promocji, zrobiłem aktualizację, tak abym się kwalifikował( 200zł ) i produkty bez promocji w regularnej cenie. Drugi komunikat wybrane produkty nie kwalifikują się do rabatu. Zrobiłem aktualizację po raz kolejny i znowu ta sama informacja. W szczegółach jest jedynie informacja jedynie o produktach w cenie promocyjnej. Odpuściłem sobie dobieranie innych produktów i zamówiłem tylko kilka niezbędnych.

większa kontrola jak coś jest pakowane

szybka dostawa, ale produkt w moim przypadku białko wiśniowe miało uszkodzone opakowanie, delikatnie nacięte opakowanie, osoba pakująca była świadoma że wkłada taki produkt ze względu na to że jak upakowywała dwa produkty w jeden tak mały karton to musiała to ścisnąć i od środka karton był już pokryty produktem. karton z zewnątrz nie był uszkodzony
Najlepsza firma używana przezemnie od 25 lat kreatyna w puszce jest najlepsza na rynku pod kątem jakości.
Szybko i sprawnie, a przede wszystkim oryginał z długą data ważności
Dostawa ekspresowa, wszystko zgodnie z ustaleniami i bardzo sprawnie.
Wszystko super. Mega cena bo wiadomo termin ważności ale miałem to na uwadze, że tak to wygląda więc w pełni świadomie zakupiłem. Na pewno będę nadal korzystał z Państwa produktów. Dziękuję bardzo i polecam każdemu! Pozdrawiam 👋 i wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Wszystko ok szybka wysyłka
Produkt zgodny z opisem, dostawa błyskawiczna, polecam!!
Konkretne podejście do zamontowania. Merytoryczna ocena produktu
Kontakt i doradztwo na infolinii.
Szybkość realizacji
Super.