praska.shop

Opinie łącznie (1250) Opinie (383) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle często chwalą wysoką jakość wykonania produktów, solidność materiałów oraz dbałość o detale. Wielu klientów podkreśla estetyczne, staranne i przemyślane wykonanie, zwracając uwagę na wygląd i funkcjonalność produktów. Opinie o obsłudze klienta są w przeważającej większości bardzo pozytywne – klienci chwalą zaangażowanie, komunikację, doradztwo i troskę. Wielu klientów podkreśla, że ich koty bardzo chętnie korzystają z produktów i są z nich wyraźnie zadowolone. Klienci doceniają oryginalny, estetyczny i przemyślany design, który świetnie komponuje się z wnętrzem. Możliwość personalizacji produktów i dopasowania ich do indywidualnych potrzeb jest bardzo ceniona przez klientów. Produkty są oceniane jako bardzo praktyczne i funkcjonalne, często z dodatkowymi rozwiązaniami ułatwiającymi życie opiekunom kotów.

Opiniepraska.shop

Ich bin einfach begeistert 🤩 von Produkten,die mit so viel LIEBE gefertigt werden 🫶❣️💝 Auch ,bezüglich Kontakt,Fall welche Fragen aufkommen! Izabela antwortet innerhalb von wenigen Minuten 🤗😻💪🏼 Einfach toll 👌😻

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Vielen Dank für Ihre so wertschätzenden Worte und Ihr Vertrauen. Für uns ist es selbstverständlich, jederzeit erreichbar zu sein und Fragen so zeitnah wie möglich zu beantworten. Es freut uns sehr, dass Sie sowohl die Qualität unserer Produkte als auch die Art und Weise, wie wir arbeiten, so schätzen.
Produkt najwyższej jakości Polecam każdemu sklep praska. Jakość wykonania , spasowanie elementów oraz sposób zabezpieczenia elementów w transporcie super. Efekt końcowy robi wrażenie .
Wszystko ok, produkt zgodny z opisem, super kontakt. To już kolejne posłanko dla moich kocurów od Praska.

Nie do końca na zamówienie

Zawsze wszystko mi się bardzo podoba, ale tym razem poprosiłam o inny wymiar kocyka i nie dało się, mimo że sklep reklamuje się iż szyje wszystko pod konkretne zamówienia. Przykre, gdyż jestem stałym klientem i korzystałam z takich usług już.

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Pani Aneto, dziękujemy za opinię oraz dotychczasowe zaufanie. Chcielibyśmy doprecyzować, że realizujemy zamówienia indywidualne w zakresie dostępnych wariantów i personalizacji przewidzianej przy danym produkcie. W przypadku dodatkowych modyfikacji, jeśli są one technicznie możliwe, wykonujemy je na zamówienie , ze względu na większe zużycie materiału i dodatkową pracę wiąże się to zazwyczaj z dopłatą na poziomie około 30% względem ceny regularnej. W odniesieniu do Pani zamówienia materacyk został uszyty zgodnie z podanym, indywidualnym wymiarem. W przypadku koca przyjęliśmy natomiast standardowy rozmiar, zgodny z wybranym wariantem produktu. W Pani zamówieniu pojawiło się pytanie o możliwość podziału koca na dwa mniejsze egzemplarze. Przyjęliśmy, że taka modyfikacja wiązałaby się ze znacząco wyższą ceną, dlatego zdecydowaliśmy się na realizację zgodnie z wybranym produktem. Jednocześnie mamy świadomość, że powinniśmy byli wrócić do Pani z jednoznaczną informacją i potwierdzeniem możliwości wykonania oraz warunków takiej zmiany, za brak tej odpowiedzi serdecznie przepraszamy. Dziękujemy za wyrozumiałość i mamy nadzieję, że mimo tej sytuacji pozostanie Pani z nami. Pozdrawiamy serdecznie Zespół PRASKA
Kupiłam mebel na ścianę Stokrotka i jestem absolutnie zachwycona 🌼 Na ścianie wygląda przepięknie. Moje koty go uwielbiają 🐾 Świetny design. Dokładnie tego szukałam 💛

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Dziękujemy za opinię i poświęcony czas. Cieszymy się, że Stokrotka tak dobrze odnalazła się na ścianie i że kotki z niej korzystają. Pozdrawiamy :-)
Produkty przepiękne, wykonane z ogromną starannością, dbałością etc. Personalizacja daje możliwość dostosowania produktów do swoich potrzeb i wnętrza swojego domu. Czas realizacji jest nieco długi, natomiast uważam, że jeśli coś jest tworzone zgodnie z wizją klienta to wymaga czasu, a jeśli dodamy do tego dbałość o każdy szczegół- wszystko jest zrozumiałe. Solidna marka, stwierdzam z ręką na sercu i warta swojej ceny. Konstrukcja na ścianie i dodatki robią wrażenie. Dodam, że nawet kartony mają porządne- kot zadowolony:)
Przepięknie uszyte legowisko- budka z zachowaniem perfekcyjnego wyglądu i dbalosci o wszelkie detale wykonania. Naprawdę warte swojej ceny. Jest to na pewno nie ostatni tutaj zakup dla mojego pupila.

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Dziękujemy za poświęcony czas na podzielenie się opinią. Dziękujemy za zaufanie do marki PRASKA.

Najwyższa jakość

Zarówno produkty jak i obsługa zamówienia są na najwyższym poziomie. Widać tu zrozumienie potrzeb kotów, czego brakuje w większości sklepów. Polecam w 100% Na pewno wrócę po więcej :)
Polecam z całego serca! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Praskashop. Zamówienie dotarło szybko i było starannie zapakowane. Produkty zgodne z opisem, świetna jakość. Obsługa klienta na najwyższym poziomie - szybko odpowiadali na moje pytania i byli bardzo pomocni. Ceny konkurencyjne, a proces zamawiania prosty i intuicyjny. Na pewno wrócę tu ponownie i polecam każdemu, kto szuka solidnego sklepu internetowego. Dziękuję za profesjonalną obsługę!
Polecam produkty PRASKA. Legowiska, zabawki, akcesoria do placu zabaw kociąt oraz maty, piękne i starannie wykonane.
Parfait ! De jolis produits de qualité. En vrai bonheur de recevoir ma commande.

Doskonałe, koty uwielbiają

Wspaniałe, solidne, koty uwielbiają ❤️ Wreszcie możemy siedzieć na kanapie bez kotów, bo wolą leżeć na półkach! Tylko ciężko skręcić, bo jak tylko na chwilę coś odłożysz, to od razu zajęte 😂
Vielen Dank für die schönen und hochwertigen Sachen für die Tiere. Es hat alles super geklappt, das Paket ist schnell angekommen. Ich werde gerne wieder bestellen.
Zamówienie absolutnie spełnia oczekiwania. Polecam. Profesjonalizm.
Jakość, wykonanie, super dla nowonarodzonych maluszków, które potrzebują ciepła.
Super jakość, szybka wysyłka :) Ogólnie wszystko superrrr :)
Rewelacja! Rewelacyjna właścicielka,rewelacyjnie zaprojektowane i rewelacyjnie uszyte produkty dla kociaków. To nie są moje pierwsze i zapewne nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Bardzo Pani dziękuję i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku 🥰

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Dziękujemy za poświęcony czas i tak miłe słowa. Cieszy nas, że jakość wykonania oraz podejście do klienta są zauważalne i doceniane. Życzymy wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Zdecydowanie polecam

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, wysoka jakość poszczególnych elementów, które tworzą wspaniały, niepowtarzalny efekt, jak na zdjęciach załączonych do opinii. Kotki, również podzielają moją opinię 😽👍
Iście królewski ten koc :) Jedynie liczyłam na drobiazg dla kotka ze względu na opóźnienie wysyłki, ale to może następnym razem :)

Jakość, piękno i podejście do klienta na najwyższym poziomie

Moje kotki pokochały legowisko na parapet - to jest teraz ulubione miejsce na drzemki :) Do tego jest świetnie wykonane i piękne - kremowy kolor jest naprawdę kremowy (nie wpada w żółte tony) i świetnie prezentuje się we wnętrzu. Dodatkowy materacyk również przypadł im do gustu. Jest mięciutki, bardzo przyjemny w dotyku i wykorzystywany przez kotki zarówno do spania, jak i do wylegiwania się w ciągu dnia. Chciałabym też zwrócić uwagę na wspaniałe podejście do klienta - widać troskę i serce włożone w prowadzenie sklepu. Dziękuję!