Opinie łącznie (1330) Opinie (357) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 16 lut 2022

praska.shop spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci podkreślają bardzo wysoką jakość produktów, ich solidność i trwałość, często określając je jako najlepsze na rynku. Design i estetyka produktów są szeroko chwalone, klienci wskazują, że meble i akcesoria pięknie się prezentują i stanowią ozdobę wnętrza. Obsługa klienta jest oceniana jako wyjątkowa, szybka, pomocna i zaangażowana, co często wpływa na całościowe zadowolenie z zakupu. Klienci często podkreślają, że ich koty od razu zaakceptowały produkty i chętnie z nich korzystają. Doceniane są również staranne wykonanie, perfekcyjne wykończenie oraz troska o detale w każdym produkcie. Montaż produktów jest zwykle oceniany jako prosty i intuicyjny. Możliwość dopasowania produktów do wnętrza i indywidualnych potrzeb jest bardzo ceniona przez klientów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące brakujących elementów lub drobnych trudności przy montażu. Czasem klienci zauważają także ograniczenia w możliwości personalizacji produktów.

Opiniepraska.shop

Pięknie i solidnie wykonane drzewko. Montaż musiałam trochę odwlec w czasie z uwagi na potrzebę wielokrotnego wiercenia w ścianie, ale na efekt warto było czekać. Kotki nie zainteresowały się nim od razu - możliwe że z powodu zapachu świeżej sklejki, poduchy też trafiły do prania. Natomiast kocyki dołączone w gratisie szybko podbiły ich serca. W mieszkaniu będą jeszcze zachodzić zmiany w umeblowaniu, ale te elementy zdecydowanie zostaną na wyposażeniu.

Porodówka świetnie sie spisuje używa ją obecnie kotka która ciągle wynosiła kocięta i przenosiła po innych miejscach a ta porodówka jej bardzo przypasowała kocięta z obecnego jej miotu mają 2 tygodnie, a ani razu ich nie wyniosła 💪😍 do tego piękne kolory. Polecam
Bardzo dobra jakość, dokładnie docięte elementy dzięki temu łatwy montaż, gładkie brzegi. Koty zaakceptowały i to najważniejsze.
Oba legowiska są pięknie wykonane. Cieszą moje oczy i koty. Pomimo upałów koty wracają poleżeć chociaż na chwilę. Czekam na kolejną dostawę. Polecam serdecznie.

Wysoka jakość i dbałość o detale

Budka jest przepiękna – bardzo estetyczna i świetnie wykonana. Widać dbałość o każdy detal i to, że ktoś naprawdę włożył w nią serce. Materiały są solidne, całość wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach, a nawet lepiej – bardzo elegancko i przytulnie. Świetnie prezentuje się we wnętrzu i nie jest tylko kocim legowiskiem, ale też ładnym elementem wystroju. Na razie koty są na etapie „badania terenu”, dokładnie ją obwąchują i oswajają się z nowym miejscem, ale już widać zainteresowanie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Ostrzegam....zakupy w PRASKA Shop uzależniają. Już sama nie wiem czy kupuję dla kotów czy dla siebie .Przemiła obsługa, wszystkie produkty dopiszczone.Polecam z całego serca. Pozdrawiam cały zespół PRASKA Shop .

super wykonanie ,świetne drzewko

Drzewko dla kota do montażu na ścianę które zamówiłem jest naprawdę super ,świetna robota ,profesjonalne wykonanie ,w zestawie były wszystkie kołki i śruby niezbędne do zamontowania co ważne były to dobrej jakości kołki i porządnej firmy a nie jakieś lipne, oby to się nie zmieniło, z pewnością zrobię kolejne zakupy .Produkt jest naprawdę ładnie i estetycznie wykonany z wielką dbałością o szczegóły i dodam jeszcze jak już ktoś inny napisał "drzewko jest piękną ozdobą pokoju" Koteczka mega zadowolona :)

Super jakosc

Świetny materiał,piękne wykonanie . To nie pierwszy produkt od Praska i na pewno nie ostatni. Jakość na najwyższym poziomie

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię i przede wszystkim za to, że kolejny raz wybiera Pani produkty PRASKA. Ogromnie doceniamy zaufanie i cieszymy się, że jakość materiałów oraz wykonanie ponownie spełniły Pani oczekiwania.Pozdrawiamy :-)

Gute Qualität, durchdachtes Design

Gute Qualität, schönes Design, einfacher Aufbau und tolles Zubehör (Schrauben, Dübel von guter Qualität). Einfach ein durchdachtes Design. Wir sind sehr zufrieden. Und Praska hat uns gut informiert, wie lange unsere Bestellung bearbeitet wird.
Legowisko i poduszka dla kota są piękne, starannie wykonane z materiału bardzo dobrej jakości. Esetyka produktów pozwala uznać je za ozdobę wnętrz. Polecam

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Dziękujemy za tak piękną opinię i zaufanie, którym obdarzyła Pani markę PRASKA. Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani jakość wykonania, materiały oraz wzornictwo naszych produktów. Tworzymy je z myślą o tym, aby były nie tylko ulubionym miejscem kotów, ale również estetycznym elementem wnętrza. Dziękujemy za polecenie i życzymy wielu wspólnych, pięknych chwil :-)
Het design is geweldig, de katten vinden het het heerlijk te relaxen op een Praska. Ook staat het mooi tegen de muur in de huiskaner. 😻
Bardzo dobra jakość. Do zestawu dołączone też bardzo dobre kołki montażowe a to rzadkość. Również świetna obsługa klienta. Polecam!
Przepiękne legowiska i budki dla kotów — widać jakość oraz ogromną troskę o komfort kotków . 🐾 Wszystko jest dopracowane, estetyczne i stworzone z pomysłem. Kot od pierwszej chwili pokochał swoje nowe miejsce do spania.
Od razu widać, że te produkty powstają z doświadczenia, miłości do kotów. Wszystko jest perfekcyjnie wykonane, solidne i przemyślane. Nie znam drugiej takiej marki. Moje koty zakochały się od pierwszej chwili, a ja wreszcie mogłam dobrać kolory tak, by wszystko pasowało do wnętrza. Obsługa Klienta na najwyższym poziomie! Będę wracać. Dziękuję.
Drapak jest piękny polecam zakup z całego serca, wykonanie i jakoś pierwsza klasa
Jestem bardzo zadowolona z zakupu małego drapaka dla kociaka. Nie jest to mój pierwszy zakup i zapewne nie ostatni. Wszystko wykonane z największą starannoscia. Gorąco polecam wszystkim kociarzom, którzy chcą dla swoich pupili wszystko co najlepsze.

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Dziękujemy serdecznie za poświęcony czas i wystawienie opinii. Miziamy wszystkie kociaki :-) Pozdrawiamy serdecznie
Izabella zapewnia doskonałą obsługę w ramach naszej współpracy 💞 Jest po prostu świetna 😘 Jakość jest bardzo wysoka, a trwałość wyjątkowo długa.
Szybka realizacja, towar najwyższej jakości, polecam serdecznie. Wszystko wygląda pięknie a kotki zachwycone.
Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta, szybki, konkretny i pomocny. Produkty naprawdę wyróżniają się na tle innych, trudno znaleźć coś podobnego na rynku. Wszystko dopracowane, widać jakość i pomysł. Mój kot od razu zaakceptował nowe miejsce. Dziękuję i na pewno wrócę!

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Dziękujemy za tę opinię i poświęcony czas. Bardzo się cieszymy, że wszystko było dla Pani czytelne i że kotek od razu zaakceptował nowe miejsce. Pozdrawiamy!
Produkty Praska są wykonane estetycznie z dbałością o każdy detal, cieszą oko a przede wszystkim doskonale sprawdzają się w codziennym użytkowaniu przez nasze kociaki.

• +48514003790
  • praska.shop
  • office@praska.shop
  • Czechowice-Dziedzice, POL

praska.shop

Wejdź razem z nami do niezwykłego świata modułowych drapaków oraz akcesoriów z kolekcji by PRASKA.