Ważny od: 11 mar 2026
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów i wykonania. Szybka realizacja zamówień i ekspresowa dostawa są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, profesjonalna i uprzejma. Wygląd produktów, zwłaszcza tapet i obrazów, przekracza oczekiwania klientów. Wielu klientów zdecydowanie poleca produkty i usługi innym.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewytwory.pl
Świetne tapety i obsługa
Świetne tapety. Zamówiliśmy już trzeci raz i za każdym razem otrzymaliśmy tapetę wysokiej jakości. Tapeta ma fajną strukturę (wybraliśmy płótno) i bardzo dobrze się ją klei. Obsługa też najwyższej klasy. Pani Ania za każdym razem dopasowała nam tapetę do naszych ścian, skosów, okien, drzwi. Bardzo szybko również przygotowują tapetę i wysyłają. Bardzo polecamy!
Ekspresowo dostarczona przesyłka. Wysokiej jakości produkt. Wspierajmy naszych kochanych rolników .Niech każdy rząd wie że stoi na barkach takich ludzi oraz ciężko pracujących różnych branż. Pozdrawiam serdecznie.
Bardzo pomocna obsługa, super doradztwo. Obraz wykonany ekspresowo i bardzo estetycznie.
Polecam!!!
Chyba jeszcze ładniej wygląda na ścianie jak na zdjęciu w ofercie polecam szybko i bezproblemowo
Tapeta bardzo gruba super się kładzie bardzo ładna szybka dostawa polecam
Świetna jakość, szybka wysyłka, przemiły kontakt.
Zamówienie szybko zrealizowane, grafika wydruku mega . Polecam firmę
Super obsługa tapeta też gorąco polecam
Puzzle są ok ale pudełko już nie
Same puzzle są ok, elementy są zamknięte w worku, ale średnio nadają się na prezent ponieważ pudełko nie domyka się dokładnie i nie jest zafoliowane przez co puzzle wyglądają na używane.
Polecam tapetę
Tapeta jest przepiękna. Jakościowo również bez zastrzeżeń. Porządnie wykonana. Szczerze polecam.
Bardzo rzetelna i fachowa pomoc przy zamówieniu. Szybka wysyłka.
wytwory.pl
- +48516772722