Klienci bardzo często chwalą widoczne efekty działania produktów, takie jak miękkie, lśniące włosy, brak łupieżu i poprawę kondycji skóry. Wielu klientów zwraca uwagę na poprawę kondycji skóry głowy – ustępuje swędzenie, łupież oraz podrażnienia. Podkreślana jest wysoka jakość produktów oraz ich skuteczność i naturalny skład. Zapach produktów, szczególnie piękne i trwałe aromaty mydeł i kosmetyków, jest często wymieniany jako istotna zaleta. Klienci często chwalą szybką dostawę produktów. Opinie o obsłudze klienta są przeważnie pozytywne, doceniany jest łatwy kontakt oraz pomocność. Wielu klientów decyduje się na ponowne zakupy, podkreślając swoje zadowolenie i lojalność wobec marki. Choć większość klientów jest zadowolona z obsługi, sporadycznie pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia do komunikacji. Zdarzają się również uwagi dotyczące wydłużonego czasu realizacji zamówienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemydlanecudenka.pl
Szampon z odżywka