Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Opinie łącznie (5608) Opinie (2906) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle często chwalą bardzo szybką realizację i dostawę zamówień, podkreślając ekspresowe tempo obsługi. Wielu klientów podkreśla wyjątkowe, staranne i pachnące opakowanie zamówień, co sprawia, że odbiór przesyłki jest bardzo przyjemny. Klienci bardzo często chwalą miłą, pomocną i elastyczną obsługę, wskazując na indywidualne podejście i gotowość do rozwiązywania problemów. Produkty są oceniane bardzo wysoko pod względem jakości, trwałości i zgodności z opisem. Klienci z entuzjazmem przyjmują drobne gratisy, słodycze i dodatkowe upominki do zamówień, uznając je za bardzo miły gest. Wielu klientów deklaruje, że regularnie wraca do sklepu i poleca go innym, co świadczy o wysokim poziomie zadowolenia i lojalności. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze negatywne opinie dotyczące produktów.

OpinieMatka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Bardzo polecam ten sklep, zawsze miła obsługa, świetny towar, pięknie spakowany i pachnący.

Bardzo dziękujemy ❤️
Wszystko mi się podoba , zamówienie zawsze pięknie zapakowane, szybka wysyłka, jakość produktów na najwyższym poziomie

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Dziękujemy 😍 Staramy się!
Pięknie zapakowana paczka , bezpieczne dostarczenie , mnóstwo gratisów oraz najważniejsze z dnia na dzien wysyłka i dostarczenie paczki.

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Dziękujemy za tak miłą opinię i 5 gwiazdek! 💛 Cieszymy się, że doceniła Pani zarówno staranne zabezpieczenie przesyłki, gratisy, jak i błyskawiczną realizację zamówienia. Dokładamy wszelkich starań, aby każda paczka dotarła bezpiecznie i jak najszybciej do naszych Klientów. Zapraszamy ponownie! 😊📦✨
Jak zawsze pełna profeska. Paczka pachnie obłędnie i jest mega starannie przygotowana.

Bardzo dziękujemy ❤️

Najlepszy kalendarz w 14letnim stażu !

Jestem mile zaskoczona najlepszy kalendarz jaki kiedykolwiek miałam a pracuje jako fryzjerka już ponad 14lat jest świetny ! jakość wykonania ,precyzja , wszystko czego potrzeba i co najważniejsze jest na 2 pracowników jak dla mnie to bomba jeszcze te dodatkowe plusy jak miejsce na notatki jestem również mamą często brakowało mi miejsca w kalendarzu gdzie mogłabym zapisać ważne wydarzenie w przedszkolu teraz juz nic mi nie umknie a ta precyzja jego wykonania jest naprawdę solidny jestem pewna ze wytrzmie cały rok i każdy kolejny już będzie kupowanym z państwa strony dziękuję ze stworzyliście taki kalendarz który ulatwi mi przyszły rok nie tylko w pracy ale i w zyciu codziennym pozdrawiam serdecznie
super wszystko, szybkość dostawy, zapach choć nie znam nazwy, opakowanie. Ekstra, polecam
Zakupy w sklepie robie od lat i jestem bardzo zadowolona. Obsluga miła i bardzo pomocna. Często są promocje więc też można zaoszczedzić kase;) serdecznie polecam ;)
Zawsze jestem zadowolona z zamówienia.Wszystko bezpiecznie zapakowane i estetycznie.Polecam❤️

Bardzo dziękujemy ❤️
Dostawa szybciutko piekne opakowanie i do tego ten obłędny zapach jestem mega zadpwolona

Bardzo dziękujemy ❤️
Jak zawsze wszystko profesjonalnie i zgodnie z opisem. Polecam serdecznie🙂

Bardzo dziękujemy ❤️
Duża dostępność,szybka wysyłka. I bardzo miła obsługa,mimo niewielkiego opóźnienia,zostałam telefonicznie poinformowana🙂

Bardzo dziękujemy ❤️

Wszytko czego potrzebuje w jednym miejscu

Jeszcze dobrze nie zdążę zamówić a juz przesyłka spakowana i rusza w drogę 😁 Realizacja piorunem. Lubię tu wracać 🥰

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i najwyższą ocenę! 🩷
Wszystko jest rewelacyjnie zapakowane , szybka dostawa i świetne produktu , cóż chcieć więcej

Bardzo dziękujemy ❤️
Paczka jak zwykle dotarła pięknie pachnąca, wszystko zabezpieczone i w ekspresowym tempie. Dziekuje

Bardzo dziękujemy! ❤️
Jestem zachwycona zamówieniem! Wszystko przyszło szybko, zamówienie się zgadzało. Pachnące! Super! Polecam.

Dziękujemy za rekomendację! ❤️
Przesyłka dotarła bardzo szybko, a zamówione produkty w pełni spełniają moje oczekiwania.

Bardzo dziękujemy! ❤️
Bardzo szybka wysyłka, do Niemiec expresowo🏎️🏎️🏎️ polecam🥰

Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie.

Produkty dobrej jakości. Dostęp do opisu dotyczącego produktu. Paczuszka pachnąca i szybko dostarczona.

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Ale super, bardzo nam miło! 😊
Szybka dostawa, pięknie pachnąca paczka 🙂 plus słodka krówka 😀

Dziękujemy ❤️

Jak zawsze cudownie

Jak zawsze paczka bardzo ładnie zapakowana, z dbałością o bezpieczeństwo asortymentu.

Dziękujemy ❤️